ΟΔΟΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ franchise

Η «Οδός Αρωμάτων» προτείνει μια επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω franchise με μοναδικά, αρώματα φτιαγμένα με αγάπη και σεβασμό.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η όσφρηση παίζει σημαντικό ρόλο, αρκεί να σκεφτείτε πόσες παιδικές αναμνήσεις, καταστάσεις, ακόμα και πρόσωπα, έχετε συνδέσει με μια συγκεκριμένη μυρωδιά και θα αναλογιστείτε την δυναμική που έχει το άρωμα. Tο άρωμά μας, είναι κάτι που συμπληρώνει το χαρακτήρα μας, επειδή η όσφρηση είναι η ισχυρότερη αίσθηση που συνδέεται άμεσα με τη μνήμη. Το τέλειο άρωμα θα αφήσει το στίγμα του και θα σε «οδηγήσει» να το θυμάσαι για πάντα.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στην πιο μυρωδάτη οδό… Την Οδό Αρωμάτων! Μια διαφορετική οδό γεμάτη μοναδικά, αρώματα φτιαγμένα με αγάπη και σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς! Το αρωματοπωλείο «Οδός Αρωμάτων» δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη επιχείρηση. Αντικατοπτρίζει τους στόχους, τη διάθεση για δημιουργία, τη γενική φιλοσοφία της μητρικής εταιρείας.

Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα, δεν έχει μέλλον.

- Coco Channel

ΑΝΑΠΤΥΞΗ FRANCHISE 

Η Οδός Αρωμάτων, χάρη στη μοναδική ποιότητα των προϊόντων της, αποτελεί μια σταθερά κερδοφόρα επιχείρηση. Διαθέτοντας ένα άριστα οργανωμένο site και e-shop, αλλά κι ένα σύγχρονο φυσικό κατάστημα, το έδαφος αποδεικνύεται εύφορο για τη συνεργασία και τη δημιουργία franchise καταστημάτων. Στόχος, είναι η διαρκής βελτίωση και η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω ενός δικτύου σημείων πώλησης, ικανού να προσελκύει καθημερινά νέους αγοραστές. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε μεγάλα ποσά για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας άρωμα. Τα αρώματά της «Οδού Αρωμάτων», χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια, εξαίρετη ποιότητα και από προσιτές τιμές.

Η επιλογή του αρώματος είναι ατομική υπόθεση, στα καταστήματα «Οδός Αρωμάτων» μπορείς να συμβουλευτείς τους ειδικούς, ώστε αυτό που θα διαλέξεις να έχει προσωπικότητα, να ταιριάζει στην περίσταση που θέλεις, αλλά και να αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κύριο μέλημα της «Οδού Αρωμάτων», είναι φυσικά η άριστη κι άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Έτσι, η άψογη οργάνωση στο κομμάτι των παραγγελιών, που βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης και στο κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό αποτελεί το Α και το Ω για επιτυχία. 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

Χάρη στην εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής των προϊόντων, η «Οδός Αρωμάτων» δεν έχει απλά σταθερά έσοδα από τις πωλήσεις, αλλά αυξάνει ολοένα και περισσότερο τον μηνιαίο τζίρο της, γεγονός που την καθιστά πέρα από κερδοφόρα και μια ανταγωνιστική επιχείρηση, ικανή να ανταποκριθεί πλήρως στα κριτήρια του επίδοξου franchisee. 

LOW BUDGET

Η επιτυχία δημιουργίας τόσο του εμπορικού, όσο και του κατασκευαστικού κομματιού με χαμηλό κόστος, αποδεικνύουν την επιχειρηματική ικανότητα της «Οδού Αρωμάτων», καθώς επίσης και τη διατήρηση τόσο της ποιότητας των χειροποίητων προϊόντων, όσο και της αξιοπιστίας της. 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ

Με την άψογη ποιότητα και με την ποικιλία των προϊόντων που βρίσκονται στο κατάστημα, η «Οδός Αρωμάτων» έχει καταφέρει να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, να διατηρήσει το ήδη υπάρχον πελατολόγιο της, καθώς και να στοχεύσει - προσελκύσει νέους πελάτες.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Η μητρική εταιρία καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας, εκπαιδεύει και υποστηρίζει τους franchisees της. Επίσης, γίνεται αξιολόγηση για τη σωστή επιλογή τοποθεσίας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αποκλειστικότητα περιοχής. Επιπροσθέτως, μπορεί να παραδώσει το κατάστημα με το κλειδί στο χέρι ή για όποιον το επιθυμεί να του δοθεί η αρχιτεκτονική μελέτη και να αναλάβει η μητρική εταιρεία μόνο την επίβλεψη του καταστήματος.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Η δύναμη της διαφήμισης και των social media, όπως είναι γνωστό, ευνοεί την προβολή κάθε επιχειρηματικής ιδέας. Έτσι, διαθέτοντας ενεργούς λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, καθώς επίσης κι ένα κατάλληλα ενημερωμένο blog, η «Οδός Αρωμάτων» φροντίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον της αγοράς, με αποτέλεσμα να προσελκύει διαρκώς νέο, αγοραστικό κοινό. 

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 20

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση καταστήματος: από 9000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: από 10.000 Ευρώ

ENTRY FEES: 5,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ