ΟΜΗΡΟΣ

Ο ΟΜΗΡΟΣ, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας του στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, έχει καταξιωθεί ως πρωτεργάτης στο χώρο, με παράδοση ετών και υψηλή εκπαιδευτική αξία παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Από το 1946, περισσότεροι από 2.000.000 πτυχιούχοι έχουν μάθει ξένες γλώσσες σε ένα Κ.Ξ.Γ. ΟΜΗΡΟΣ, γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ έχουν τη δύναμη να εμπνέουν και την ικανότητα να μεταδίδουν γνώσεις σε παιδιά όλων των ηλικιών και τα ποσοστά επιτυχίας τους μιλούν από μόνα τους.

Έμπειροι καθηγητές, εμπνέουν, δίνουν κίνητρα και διδάσκουν με επιτυχία χιλιάδες μαθητές κάθε χρόνο, διατηρώντας το όραμα και τους στόχους που καθορίστηκαν το 1946 από τους ιδρυτές, ενώ συνεχώς ερευνούν και ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στη διδασκαλία ξένων γλωσσών.

Οι καθηγητές των κέντρων δημιουργούν προσωπική σχέση με κάθε μαθητή ώστε να βοηθούν τον καθένα να κατακτήσει το στόχο του – να μάθει τη γλώσσα της επιλογής του.

Η αξία επιβεβαιώνεται από τα επαναλαμβανόμενα υψηλά αποτελέσματα επιτυχίας και την καλή φήμη που διαθέτουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ ανά περιοχή, καθώς στοχεύουν στην επιτυχία των μαθητών τους, επιλέγουν αξιόλογους συνεργάτες που ενστερνίζονται τις αξίες και το όραμα τους και επενδύουν συνεχώς στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού τους, στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων τους και των μεθόδων διδασκαλίας που χρησιμοποιούν.

Γιατί να δημιουργήσετε ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ

Η ανάγκη εκμάθησης ξένων γλωσσών συνεχώς αυξάνει. Η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητο εφόδιο για την επαγγελματική εξέλιξη και την προσαρμογή στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Αν θέλετε μια επιχειρηματική μορφή ανάπτυξης που αποδεδειγμένα συμβάλλει στη μείωση του ρίσκου για την επιχείρηση σας και στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών σας, τότε πρέπει να σκεφτείτε τη συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ δημιουργούν μια δυναμική σχέση, έχοντας κατά νου πως το αμοιβαίο όφελος και η κοινή προσπάθεια αποτελούν τα σημεία - κλειδιά για την επιτυχημένη ανάπτυξη όλων.

Οι συνεργάτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ έχουν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παροχές από την πρώτη μέρα συνεργασίας. Ως μέλος της οικογένειάς τους θα συνεργαστείτε ώστε η επιχείρησή σας να έχει σίγουρη επιτυχία.

Ο ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει την δυνατότητα στους franchisees να αναδείξουν την υπεροχή τους μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Είναι πάντα στη διάθεση τους να λύσει οποιεσδήποτε απορίες έχουν πάνω σε εκπαιδευτικά και λειτουργικά θέματα.

Τι κάνει τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ μοναδικά;

ΓΝΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ

Χρήση ενός γνωστού, καθιερωμένου και αξιόπιστου εμπορικού ονόματος στην αγορά της εκπαίδευσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Συνεχής υποστήριξη μέσα στη σχολική χρονιά για να εξασφαλίσουμε ότι θα παρέχετε το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους σπουδαστές.

MARKETING & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατάρτηση προγραμμάτων μάρκετινγκ και διαφήμισης ώστε να προωθήσετε το σχολείο σας και το όνομα του ΟΜΗΡΟΥ και να αποκτήσετε νέους σπουδαστές.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Συχνές συναντήσεις ιδιοκτητών για συζήτηση θεμάτων ενδιαφέροντος και βοήθεια στη λειτουργία του σχολείου σας.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 20.000 €

ENTRY FEES: 5.000 €

ROYALTIES : 160 € επί εννέα μήνες

MRK FEES: ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.