ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Η Σπιτική Κουζίνα διανύοντας τον 7ο χρόνο λειτουργίας της, έχει στόχο έχει τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων με την παροχή καθημερινά σπιτικού φαγητού με αυθεντικές συνταγές παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας, ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σαν να το μαγειρεύατε οι ίδιοι στον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Το πιο σημαντικό που κερδίζω στους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους ζούμε είναι πολύτιμος χρόνος που μπορώ να τον αφιερώσω στη δουλειά μου ή τη διασκέδασή μου. Είναι απλό: Κάποιος άλλος μαγειρεύει για εμένα πιο οικονομικά, ακριβώς με τα ίδια υλικά που θα μαγείρευα κι εγώ. Ο χρόνος είναι χρήμα και τον εξασφαλίζει για μένα η «Σπιτική Κουζίνα». Αποκτώ ποιότητα ζωής που δεν είχα μέχρι σήμερα, απλά και οικονομικά!

Κάθε Σπιτική Κουζίνα διαθέτει ένα πλήρες μενού, το οποίο ανανεώνεται καθημερινά:

Σαλάτες

Φρεσκοκομμένες, πεντανόστιμες σαλάτες και λαχανικά, έτοιμα για κατανάλωση σε μεγάλη ποικιλία για όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Οι σαλάτες και τα λαχανικά πλένονται πολλές φορές από εξειδικευμένο προσωπικό, κόβονται την ίδια στιγμή και συσκευάζονται σε πρακτικές συσκευασίες για να διατηρούν την φρεσκάδα τους μέχρι να φθάσουν στο τραπέζι σας.

Ορεκτικά

Η διαδικασία του φαγητού αποτελεί παράδοση για την Σπιτική Κουζίνα. Τα πρώτα πιάτα όταν στρώνετε το τραπέζι σας είναι πρώτα και στην ποιότητα. Σεβόμενοι την τελετουργία του σπιτικού και παραδοσιακού φαγητού, η Σπιτική Κουζίνα σας προσφέρει ορεκτικά που θα σας ικανοποιήσουν πριν φθάσετε στο κυρίως.

Πίτες

Οι πίτες της μαμάς της Σπιτικής Κουζίνας είναι όλες χειροποίητες, χορταστικές, σπιτικές και φτιαγμένες με μοναδικές συνταγές. Όσοι τις δοκιμάζουν γίνονται πιστοί υποστηρικτές καθημερινά. Το σίγουρο είναι ότι ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής όπου τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα βρίσκονται στην κορυφή της διατροφικής μας αλυσίδας.

Κυρίως

Με διαφορετικό Μενού κάθε μέρα, οι λάτρεις της Σπιτικής Κουζίνας απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πιάτων με ποικίλους συνδυασμούς. Οι Σεφ και οι διαιτολόγοι βρίσκονται σε μόνιμη συνεργασία για να λαμβάνουν υπόψιν εκείνους που τρέφονται εξ ολοκλήρου από την Σπιτική Κουζίνα. Το Μενού ανανεώνεται συνεχώς και η έμπνευση οδηγεί σε νέες δημιουργίες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Γλυκά

Τα σπιτικά γλυκά της γιαγιάς, οι παραδοσιακές γλυκές γεύσεις με τα αγνά υλικά, οι χειροποίητες δημιουργίες ολοκληρώνουν το ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι και προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση. Τα γλυκά όπως και όλα τα φαγητά εξαντλούνται καθημερινά, «όταν τελειώσει το ταψί».

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Η Σπιτική Κουζίνα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που αναζητούν στην καθημερινότητα τους τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Στην Σπιτική Κουζίνα όλα τα πιάτα κοστίζουν μόνο από 2,90 ευρώ και στόχο έχουν να προσφέρουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής ανεξαιρέτως σε όλους μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης.

JUNK FOOD FREE #toratromekala

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η Σπιτική Κουζίνα έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει με επιτυχία σε 24 καταστήματα ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα, βάση του οποίου λειτουργούν και υποστηρίζονται όλα τα καταστήματα franchise της αλυσίδας. Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της είναι η διάθεση γευμάτων σε χαμηλή τιμή και σε κορυφαία ποιότητα, λόγω της υπερσύγχρονης και πιστοποιημένης μονάδας παραγωγής και του πλάνου εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει τη λειτουργία της μητρικής εταιρείας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση της Σπιτικής Κουζίνας, πέρα από το ότι καλύπτει τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη σε κορυφαία σχέση ποιότητας προς τιμή, χαρακτηρίζεται από μια σειρά από προνόμια που οδηγούν άμεσα στην επιχειρηματική επιτυχία:

 • Brand με υψηλή αναγνωρισιμότητα και κορυφαία φήμη.

 • Οι πλέον ανταγωνιστικές τιμές λιανικής.

 • Κορυφαία και πιστοποιημένη ποιότητα (ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).

 • Πλήρες μενού, με καθημερινή ανανέωση, με παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά.

 • Εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία της μητρικής εταιρείας.

 • Σύγχρονη και πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής.

 • Γεύματα και για διαβητικούς και ελαφριά γεύματα για όσους έχουν ως στόχο την απώλεια βάρους σε συνεργασία με τη διαιτολόγο της μητρικής εταιρείας, η οποία επισκέπτεται μία διαφορετική Σπιτική Κουζίνα κάθε εβδομάδα, όπου οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της, να λάβουν τις απαραίτητες διατροφικές συμβουλές και να λύσουν τις διατροφικές τους απορίες.

 • Πλήρη αρχική και συνεχής εκπαίδευση.

 • Συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση.

 • Εύρεση, αξιολόγηση και υποστήριξη διαπραγματεύσεων για τα νέα καταστήματα από τη μητρική εταιρεία.

 • Παράδοση του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 50 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση της ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.