ΤHE BIG BAD WOLF

Τα Τhe Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar™ αποτελούν τη Νο1 επιλογή στους χρήστες του efood στην κατηγορία τους και είναι ο αγαπημένος γευστικός προορισμός των Αθηναίων για σουβλάκι και burgers.

Η αλυσίδα Τhe Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar™ αποτελεί ένα πρωτοποριακό concept εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης, που προσφέρει στους πελάτες μια μεγάλη ποικιλία από κρέας, κοτόπουλο, επιλογές για χορτοφάγους και γεύματα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Από το 2021, η αλυσίδα Τhe Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar™ είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise.

Αποστολή της εταιρείας είναι να αναβαθμίσει τον κλάδο της εστίασης με υγιεινές παραδοσιακές επιλογές, διαλέγοντας τα πιο φρέσκα υλικά και προσφέροντας αυθεντικό ελληνικό σουβλάκι και όχι μόνο.

H ιστορία ξεκινά το 2013, με τη λειτουργία του πρώτου Τhe Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar™, στα Μελίσσια. Τότε, τέθηκαν οι βάσεις για έναν νέο τρόπο απόλαυσης της παραδοσιακής εμπειρίας σουβλάκι σε ένα μοντέρνο και καθαρό περιβάλλον. Έκτοτε, το δίκτυο αριθμεί 10 εστιατόρια σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και των προαστίων της.

Όραμα του Ιδρυτή ήταν να εισάγει το διάσημο ελληνικό σουβλάκι & burger σε έναν μοντέρνο και καθαρό χώρο και να το μετατρέψει σε μια διεθνή αλυσίδα εστιατορίων (QSR).

 Η αλυσίδα Τhe Big Bad Wolf™ έγινε πολύ γρήγορα ο αγαπημένος προορισμός στον τοπικό πληθυσμό, δίνοντας έναυσμα για ανάπτυξη σε περισσότερες περιοχές της Αθήνας. Αυτό το επίτευγμα αποδόθηκε σε μια στιβαρή επιχειρηματική στρατηγική, μια ομάδα διαχείρισης με υψηλό κίνητρο και τη δέσμευση να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊοντικές προτάσεις και υπηρεσίες, ανά πάσα στιγμή.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, η εργονομία και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών γευμάτων, καθιέρωσαν το Τhe Big Bad Wolf ως αγαπημένο προορισμό για σουβλάκι & burger όλο τον χρόνο.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

 • Η μεγάλη δύναμη του brand, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό

 • Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η οποία προσαρμόζεται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, προσφέρει ποικίλες επιλογές που καλύπτει ακόμα και τους καταναλωτές που ακολουθούν εξειδικευμένη διατροφή.

 • Υψηλές πωλήσεις και μεγάλος ρυθμός ανάπτυξης.

 • Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στη σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.

 • H εταιρία The Big Bad Wolf βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος. Το κάθε κατάστημα έχει το δικό του Σύμβουλο Λειτουργίας που είναι ο άνθρωπος κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης, καθώς παρέχει διαρκή υποστήριξη στο συνεργάτη franchisee.

 • Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων και αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, προκειμένου να εξασφαλίζονται η άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.

 • Η προσήλωση στις εταιρικές αξίες όπως η ποιότητα, η ταχεία εξυπηρέτηση, η φιλοξενία και στη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων.

 • Tα The Big Bad Wolf διαθέτουν στο δυναμικό τους έμπειρα στελέχη της αγοράς με τεχνογνωσία και εξειδικευμένες γνώσεις στο κομμάτι της εστίασης, που στέκονται δίπλα στο συνεργάτη Franchisee.

 • Κομβικές συνεργασίες με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.

 Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν στους συνεργάτες franchisee τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και τη μακροβιότητα της επιχείρησής τους!

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

H εταιρεία είναι υπερήφανη για τους ανθρώπους της, χάρη στους οποίους απέσπασε τα ακόλουθα βραβεία στα Estia Awards:

 • Golden Award “Best in Souvlaki” Estia Awards 2021

 • Silver Award “Tech Smart” Estia Awards 2021

 • Bronze Award “Strategic Growth” Estia Awards 2021

 • Golden Award “Best in Souvlaki” Estia Awards 2020

 • Silver Award “Strategic Growth” Estia Awards 2020

 • Silver Award “Tech Smart” Estia Awards 2020

Οι προτεραιότητες για ανάπτυξη είναι:

 • Εντός Ελλάδας: Γλυφάδα, Ηλιούπολη - Ελληνικό, Βούλα, Κορυδαλλός - Νίκαια, Γαλάτσι, Ν. Ιωνία – Ν. Φιλαδέλφεια, Κεντρική Ελλάδα, Νότια Ελλάδα & Νησιά.

 • Διεθνείς Αναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 135.000 – 180.000

ENTRY FEES (σε Ευρώ): 30.000

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.