20 MINUTES FITNESS, Μiha Bodytec

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Τα 20 Minutes Fitness δημιουργήθηκαν από μια ομάδα νέων ανθρώπων που φροντίζουν για την υγεία μας και την καλή φυσική μας κατάσταση με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

Το σύστημα εκγύμνασης που χρησιμοποιούνε βασίζεται στην μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης μέσω της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec.

Το Miha Bodytec αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο fitness και γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, έχοντας τρία βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη γυμναστικής.

Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλές.

Η προπόνηση διαρκεί μόνο 20 λεπτά και η συχνότητα των προπονήσεων είναι αρκετή με μία φορά την εβδομάδα.

Τα 20 Minutes Fitness ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 δημιουργώντας το πρώτο micro gym στις Αχαρνές και μέσα σε τρία χρόνια λειτουργίας αριθμούν σε τρία (3) εταιρικά studios (Αχαρνές, Χαλάνδρι, Περιστέρι) και ένα (1) franchise (Τρίκαλα) έχοντας την 1η αλυσίδα micro gyms ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Ελλάδα με περισσότερους από 3.000 ασκούμενους και 40.000 συνεδρίες καθιστώντας τα την πλέον έμπειρη αλυσίδα στον χώρο.

ΑΞΙΕΣ

Από την αρχή της πορείας τους, τα 20 Minutes Fitness βασίστηκαν σε τρεις βασικές αξίες με ουσιαστικό αποδέκτη τον άνθρωπο, τον άνθρωπο που όταν θα περνάει την πόρτα του 20 Minutes Fitness να αισθάνεται πως μπαίνει σε ένα περιβάλλον που του εμπνέει Επαγγελματισμό, Ειλικρίνεια και Φροντίδα.

ΟΡΑΜΑ

Τα 20 Minutes Fitness έχουν ως όραμα να συμβάλλουν αποτελεσματικά στο να αλλάζει η ζωή των ανθρώπων, βοηθώντας τους να κάνουν το πρώτο βήμα της αλλαγής χτίζοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης για τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα 20 Minutes Fitness έχουν σχεδιάσει ένα βιώσιμο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με το οποίο ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποσβέσει το κεφάλαιο της αρχικής επένδυσής του και να εξασφαλίσει ένα κερδοφόρο πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κλάδος του συστήματος εκγύμνασης EMS στην Ελλάδα, είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες είναι αρκετά διαδεδομένος, γεγονός που σημαίνει πως η συγκεκριμένη τάση έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης και στη χώρα μας.

Η αρχική επένδυση είναι 30.000 Ευρώ που αφορούν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την λειτουργία του studio και τα royalties είναι 14% στον μηνιαίο τζίρο συμπεριλαμβανομένου του marketing και του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας του Micro Gym.

Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής πρότασης των 20 Minutes Fitness είναι η γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου της αρχικής επένδυσης συνδυαστικά με τα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση franchise με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά από την ίδια τη μέθοδο εκγύμνασης βάση του Μiha Bodytec μέχρι την εργονομία και το design των κέντρων.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 70 – 90

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

– Διαμόρφωση: από 15.000 Ευρώ

– Εξοπλισμός: 30.000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: 14%

MRK FEES: ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ROYALTIES

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.