G.O.A.T. COFFEE ROASTERS

Η αλυσίδα καταστημάτων G.O.A.T. COFFEE ROASTERS, με επιτυχημένη δραστηριότητα στην καφεστίαση περισσότερο από 15 έτη παρουσιάζει ένα νέο, μοναδικό και καινοτόμο 5th wave coffee shop, που ανατρέπει τα δεδομένα στο street cafe franchise και για το οποίο βραβεύτηκε το 2022 ως το καλύτερο concept της αγοράς.

Τα G.O.A.T. COFFEE ROASTERS ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα του καφέ τους, που καβουρδίζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρείας, προσφέροντας εκλεκτές ποικιλίες speciality coffee, όσο και για την ευρεία γκάμα συνοδευτικών προϊόντων (από πίτες, κουλούρια, κριτσίνια, cupcakes κ.ά. μέχρι club sandwiches, βάφλες, κρέπες,  παγωτό μηχανής (soft) και πληθώρα φυσικών χυμών (vitamin bar).

Εκλεκτές ποικιλίες Specialty Coffee

Τα G.O.A.T. COFFEE ROASTERSS ενστερνίζονται το 5ο κύμα καφέ. Η εισαγωγή και επεξεργασία του πράσινου καφέ πραγματοποιείται από τη μητρική εταιρεία με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ώστε η ποικιλία και η μοναδικότητα στις συνταγές παρασκευής να είναι μοναδικές και αποκλειστικές για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

15 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία του καφέ

Η μονάδα παραγωγής καφέ των G.O.A.T. COFFEE ROASTERS δραστηριοποιείται περισσότερο από 15 έτη. Πρόσφατα δημιούργησε ένα εντελώς νέο concept για το οποίο βραβεύτηκε το 2022 ως το καλύτερο concept της αγοράς.

Ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής

Διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και μοναδικότητα στα προϊόντα μόνο για τα καταστήματα G.O.A.T. COFFEE ROASTERS.

Ο στόχος των G.O.A.T. COFFEE ROASTERS αφορά στην δημιουργία καταστημάτων σε κάθε εμπορική περιοχή της Ελλάδος, έχοντας ένα σαφές πλάνο ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τόσο την απόλυτη ποιότητα και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο και την φήμη του ονόματος G.O.A.T. COFFEE ROASTERS, έχοντας καταρτίσει ένα απόλυτα δομημένο πακέτο franchise, που χαρακτηρίζεται από ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Γνωστό και ισχυρό brand.

 • Κορυφαίας ποιότητας καφέ, με single origins ποικιλίες που καβουρδίζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρείας, χρησιμοποιώντας ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες.

 • Εξαιρετικό design καταστημάτων, ιδιαίτερα σύγχρονο και καινοτόμο, που ανατρέπει τα καθιερωμένα.

 • Σύγχρονος και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός.

 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο στο εκπαιδευτικό κέντρο της μητρικής εταιρείας, όσο και in-store στο εκάστοτε κατάστημα για τον franchisee και το προσωπικό του.

 • Πλήρη και συνεχής υποστήριξη.

 • Υλικοτεχνικές (μέσω κορυφαίου εξοπλισμού και λειτουργικού design) και ανθρώπινες (μέσω εκπαιδευτικών διαδικασιών) υποδομές που σε συνδυασμό με τις διαδικασίες λειτουργίας, εναρμονίζουν το concept με την φιλοσοφία και τις αρχές του 5ου κύματος του καφέ.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Εξαιρετικά συμπιεσμένη αρχική επένδυση.

 • Εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων, μετά από εμπεριστατωμένη εμπορική μελέτη.

 • Δυνατότητα παράδοσης καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

 • Μηδενικά royalties και marketing fees.

Το απαράμιλλο design, η παραγωγική ικανότητα της μητρικής εταιρείας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων και οι αυστηρά επιλεγμένοι προμηθευτές, καθιστούν την G.O.A.T. COFFEE ROASTERS ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες καταστημάτων στον χώρο της καφεστίασης.

Το όραμα της G.O.A.T. COFFEE ROASTERS αφορά στην δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καφεστίασης μέσω franchise που θα φημίζεται για την απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών, την έγκαιρη παράδοση και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με κύριους στόχους:

 • Να προσφέρει μοναδική εμπειρία καφέ και ροφημάτων, καθώς γεύματα, που συνδυάζουν μοναδικές και υγιεινές γεύσεις, ποιότητα υλικών και παρασκευής, ποικιλία, καλή σχέση αξίας προς τιμή και εξελίσσονται συνεχώς.

 • Να διατηρεί και να βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές.

 • Να αποτελεί μοχλό εξέλιξης και ανάπτυξης.

 • Να παρουσιάζει καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις που βασίζονται στην παρακολούθηση των τάσεων και συμβαδίζουν με τις σύγχρονες διατροφικές αξίες.

 • Να παρέχει μοναδικό περιβάλλον αισθητικής και υγιεινής που εξασφαλίζει τη ποιότητα και τη φροντίδα προς τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη - καταναλωτή.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 47,000 Ευρώ

 

 

 

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.