Η Aspis Real Estate είναι σήμερα ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής υπηρεσιών real estate στην Ελλάδα με 48 καταστήματα στην Ελλάδα, 1 στη Βουλγαρία, στη Σόφια και 1 στην Νέα Υόρκη.

Κάθε franchise κατάστημα έχει δικαίωμα αποκλειστικότητας για την γεωγραφική περιοχή που εκμεταλλεύεται ώστε να παρέχουν άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες χάρις στην βαθιά γνώση της αγοράς τους. Κάθε κατάστημα αναπτύσσει 3 ανεξάρτητα παράλληλα δίκτυα πωλήσεων. 1 δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων ακίνητης περιουσίας για κατοικίες, ένα δίκτυο επαγγελματικού ακινήτου και ένα στεγαστικών δανείων. Η εταιρεία έχει διεύθυνση πωλήσεων με επιθεωρητές πωλήσεων που υποστηρίζουν καθημερινά τον manager και τους συμβούλους κάθε καταστήματος. Η διεύθυνση εκπαίδευσης της εταιρείας έχει ιδρύσει την Ακαδημία Σπουδών Real Estate στην οποία εισηγητές είναι μηχανικοί, δικηγόροι, εκτιμητές και στελέχη της αγοράς, που αναπτύσσουν αναλυτικά το γνωστικό αντικείμενο. Η εταιρεία επιπλέον παρέχει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια ώστε να στηρίζει την συνεχή επιμόρφωση του δικτύου πωλήσεων.

Η διεύθυνση Marketing έχει αναπτύξει ένα internet site στην διεύθυνση www.aspis-realestate.gr το οποίο διαθέτει πάνω από 95.000 ακίνητα, καθώς επίσης κυκλοφορεί στα περίπτερα τον 2μηνιαίο οδηγό αγγελιών ακινήτων ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ με 5000 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

 

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (τ.μ.) : 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : 10.000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ : 5.000 €

ΕΠΙΠΛΩΣΗ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : 5.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ENTRY FEES : 20.000 - 60.000 €

ROYALTIES : 15%

MRK FEES : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ σε μήνες : 24

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ : ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : 2003

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE : 2004

AΡΧIKH ΕΠΕΝΔΥΣΗ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001 : Ν/Α

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE : ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE : ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ : 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη : 5 -10

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ :

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : 48

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.