Τα Beer Academy είναι σήμερα η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη αλυσίδα Beer Restaurants στην Ελλάδα. Τα επώνυμα αυτά εστιατόρια λειτουργούν εδώ και μια δεκαετία με μεγάλη επιτυχία, ενώ η αποδοχή των πελατών όπου και να έχει ανοίξει ένα νέο Beer Academy είναι ανεπιφύλακτη. Το νέο Beer Academy γίνεται πολύ γρήγορα ένα ζεστό στέκι για όλες τις ηλικίες προσφέρονται μια μεγάλη ποικιλία σε μπύρα που συνοδεύεται με καλό και προσιτό φαγητό.

 

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Beer Academy χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλεονεκτήματα και χαμηλή σχετικά επένδυση στον χώρο της εστίασης. Η άρτια τυποποίηση και η βαθειά τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται τρία διαφορετικά και επιτυχημένα σήματα στο χώρο της εστίασης, διασφαλίζουν εκ των προτέρων την επιτυχία των συνεργατών της. Τα Beer Academy μπορούν να αισθάνονται υπερήφανα για τον υψηλό βαθμό αναγνωρισιμότητας του σήματος τους, αφού στα αστικά κέντρα οκτώ στους δέκα έχουν ακούσει ή έχουν επισκεφτεί ως πελάτες ένα Beer Academy. Παράλληλα ο κλάδος της εστίασης και ιδιαίτερα τα Beer Academy προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά περιθώρια κέρδους, ασφάλεια, σιγουριά, μόνιμη εξασφαλισμένη πελατεία, γεμάτα μαγαζιά, τα οποία όλα αυτά έχουν σαν βασικό αποτέλεσμα την ουσιαστική ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού ρίσκου.

22 23 24 25

Μέσα από το ειδικό Beer Academy Franchise Package σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Beer Academy και να εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική επιχειρηματική και επενδυτική ευκαιρία, προσφέροντας κάτι νέο – ξεχωριστό στην αγορά σας. Εμείς σας παρέχουμε το σήμα μας, όλη τη τεχνογνωσία, πώς θα δημιουργήσετε και πώς θα λειτουργήσετε το νέο σας Beer Academy, σας εξασφαλίζουμε την βασική τροφοδοσία των προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους, σας εντάσσουμε στο σύστημα τροφοδοσίας των 200 και πλέον ειδών μπύρας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε το κατασκευαστικό τμήμα της δημιουργίας του δικού σας Beer Academy με τις χαμηλότερες τιμές που θα μπορούσατε να βρείτε στην αγορά, παραδίδοντας το «με το κλειδί στο χέρι».

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.