BEST FOR FRANCHISE

Τα νέα κατάστημα BEST FOR life εγγυούνται μια πρωτοποριακή εμπειρία με ξεχωριστούς καφέδες, φυσικούς χυμούς ή smoothies και λιανική πώληση πρωτότυπων ειδών με την υπογραφή των καταστημάτων BEST FOR... που εδώ και χρόνια επιλέγουν εκατοντάδες πελάτες για τις αγορές τους.

Η πολυετής εμπειρία της BEST FOR... στην ανάπτυξη franchise και η αφοσίωση της στην εξέλιξη του brand BEST FOR... την οδήγησε στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου νέου concept καταστημάτων franchise.

Η αύρα του μοναδικού design σουηδικών προτύπων, η ποιότητα των προϊόντων, η μοναδική εξυπηρέτηση και ο συνδυασμός αγαπημένων ροφημάτων με την διάθεση high design προϊόντων για κάθε περίσταση, είναι το κλειδί της διαφοροποίησης και σίγουρης επιτυχίας στην επένδυση του franchise. Η νέα αυτή φιλοσοφία έρχεται να αναθεωρήσει τα δεδομένα της αγοράς του καφέ και να δημιουργήσει μια νέα σχέση με το κοινό που σίγουρα θα αγαπηθεί!

Η BEST FOR... αφιέρωσε εκατοντάδες εργατοώρες για την έρευνα των μοναδικών συνταγών που απαρτίζουν τον κατάλογο του BEST FOR life. Αφιερώθηκε χρόνος για συνδυασμούς πρώτων υλών, μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και εξοπλισμού σερβιρίσματος με την απόλυτη οικολογική συνείδηση που μας διέπει.

Η εταιρία πρόκειται να ξεχωρίσει με τις οικολογικές τις εφαρμογές καθώς έχει ως κύριο στόχο την αποφυγή κάθε χρήσης πλαστικού και την αντικατάσταση του με οικολογικές συσκευασίες, καλαμάκια και σκεύη φαγητού από καρύδα.

FRANCHISE BEST FOR LIFE 

Η BEST FOR... με χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη καταστημάτων franchise σε όλο τον κόσμο, δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό για τα διεθνή δεδομένα concept το οποίο συνδυάζει δύο επιχειρήσεις με μεγάλο πελατειακό κοινό η καθεμία, σε ένα χώρο.

ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Α. Κατάστημα 60 έως 140 τ.μ.

Περιλαμβάνει στον ίδιο χώρο δύο πλήρεις και ολοκληρωμένες επιχειρήσεις.

α) coffee shop και β) κατάστημα πώλησης πρωτότυπων και έξυπνων προϊόντων.

Το καφέ θα έχει χώρο με καθίσματα εντός και εκτός του καταστήματος και πλήρης κατάστημα πώλησης προϊόντων BEST FOR...

Πλεονεκτήματα:

Οι πελάτες του καφέ ενώ θα κάθονται και θα απολαμβάνουν επιλεγμένα ροφήματα που θα επιλέγουν από την μεγάλη ποικιλία ή και μοναδικά snacks και τρόφιμα, και ταυτόχρονα θα είναι μέσα σε ένα κατάστημα με τα +3000 είδη της BEST FOR... Έτσι Θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να σηκώνονται να χαζεύουν τα προϊόντα περνώντας την ώρα τους πιο ευχάριστα από το να κάθονται απλά και μόνο μέσα σε ένα τυπικό καφέ. Με αυτόν τον τρόπο  επιτυγχάνεται ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών του καφέ να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα της BEST FOR... Από την άλλη, οι πελάτες που θα εισέρχονται για να αγοράσουν προϊόντα BEST FOR...  έχουν το κίνητρο είτε να καθίσουν έπειτα από τις αγορές τους για να απολαύσουν ένα ρόφημα, είτε να το πάρουν take away .

Έτσι πολύ εύκολα μπορούμε να επιτευχθεί για την πλειοψηφία των πελατών μία μέση απόδειξη άνω των 15 Ευρώ.

Το κόστος αυτού του είδους καταστήματος ανέρχεται στα 70.000 έως 80.000 Ευρώ.

Β. Κατάστημα 25 έως 40 τ.μ.

Πρόκειται για καφέ που λειτουργεί μόνο take away το οποίο όμως έχει στο εσωτερικό του, αναλόγως του μεγέθους του, και ράφια των καταστημάτων BEST FOR..., με επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων λιανικής πώλησης (π.χ. gadget, κούπες κ.λπ.) 

Έτσι το χρόνο που θα περιμένουν οι πελάτες μέχρι να ετοιμαστεί το ρόφημα τους θα χαζεύουν στα ράφια με μεγάλη πιθανότητα να αγοράσουν κάποιο χρηστικό προϊόν.

Το κόστος αυτού του τύπου καταστήματος ανέρχεται στα 35.000 έως 40.000 Ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις το BEST FOR life δεν είναι ένα απλό μονοδιάστατο καφέ από τα χιλιάδες που υπάρχουν, αλλά ένα όμορφο φρέσκο και διαφορετικό concept με χιλιάδες επιλογές.

Γ. Κατάστημα 60 - 80 τ.μ. μόνο με προϊόντα BEST FOR...

Πρόκειται για τα κλασικά καταστήματα BEST FOR... με μεγάλη διεθνή επιτυχία, τα οποία πουλάνε έξυπνα και μοναδικά high design προϊόντα σε private label συσκευασία.

Το κόστος αυτού του τύπου καταστήματος ανέρχεται στα 40 έως 60.000 Ευρώ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H ECO – FRIENDLY Φιλοσοφία μας. Makes life eco!!!

Για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με λιγότερα απορρίμματα η BEST FOR life είναι πρωτοπόρα και συμβάλει αποφεύγοντας τα πλαστικά σε eco friendly συσκευασίες και zero waste προϊόντα.

Για τα ροφήματα

Ποτήρι χάρτινο, διπλό-τοιχο, εσωτερικά στεγανοποιημένο με επίχρισμα γαλακτώματος με βάση το νερό, βιοδιασπώμενο, κομποστοποιήσιμο και ανακυκλώσιμο. Ένα #plasticfree προϊόν που βιοδιασπάται σε αναερόβιο περιβάλλον μέσα σε 52 ημέρες και κομποστοποιείται σε 75 ημέρες σε συνθήκες ξηρής και αερόβιας κομποστοποίησης.

Η πρωτοποριακή στεγανοποίηση καθιστά το συγκεκριμένο χάρτινο ποτήρι ανθεκτικό, αδιάβροχο και υδατοστεγανό, κατάλληλο για κρύα και ζεστά ρόφημα.

Καπάκια από ζαχαροκάλαμο

Καπάκι πιπίλα bagasse, από ζαχαροκάλαμο, λευκό, βιοδιασπώμενο και κομποστοποιήσιμο.

Ένα #plasticfree προϊόν εναρμονισμένο με τις νομοθετικές απαιτήσεις της Ε.Ε.

Αποτελεί ιδανική λύση για την αντικατάσταση των αντίστοιχων πλαστικών καπακιών μίας χρήσης. Ανθεκτικό στις θερμοκρασίες ζεστών ροφημάτων.

Προϊόντα Coffee

Η φιλοσοφία μας για τον Καφέ

Η παροχή ανώτερης ποιότητας χωρίς κανένα συμβιβασμό στη πρώτη ύλη μάς κάνει να κινηθούμε σε επώνυμο καφέ για να εγγυηθούμε την ανώτερη γεύση.

Speciality

Προέλευση: κόκκοι βραζιλιάνικου Arabica Cerrado και εξαιρετικής ποιότητας ποικιλιών Robusta από τα υψίπεδα της Κεντρικής Αμερικής και επιλεγμένης Ινδικής πλυμένης Robusta Grade 1.

Χαρακτηριστικά: έντονη, κρεμώδης και γεμάτη γεύση με ευχάριστη ισορροπία.

H μαγεία της σοκολάτας

Ο κόσμος της σοκολάτας δεν περιγράφεται με λόγια.

Όπως δεν περιγράφεται με λόγια η απόλαυση και η ευεξία που χαρίζει, σε μικρούς και μεγάλους, η πλούσια ποικιλία κλασσικών και αρωματικών ροφημάτων σοκολάτας που προσφέρουμε σε δύο υπέροχες γεύσεις.

Οι λαχταριστές γεύσεις των ροφημάτων σοκολάτας καλύπτουν κάθε επιθυμία και δημιουργούν την απόλυτη γευστική συντροφιά για το σπίτι ή το γραφείο. Αφεθείτε στην πλούσια γεύση και το αξεπέραστο άρωμα που προσφέρουν τα ροφήματα σοκολάτας και απολαύστε την ιδανικότερη γλυκιά παρέα.

Το υπέροχο τσάι

Το προϊόν με τις διάφορες γεύσεις φτιάχνεται από ολόκληρα φύλλα τσαγιού, ολόκληρα βότανα και άνθη όπως πραγματικά τα βρίσκεις στη φύση αναλλοίωτα!

Ένα αληθινό τσάι δεν θα το συναντήσεις στα συνηθισμένα φακελάκια τσαγιού καθώς έχει συμπιεστεί και επεξεργαστεί τόσο πολύ, που μέχρι να φτάσει στο φλιτζάνι σου έχει χάσει όλη του τη γεύση και τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Η BEST FOR life βρήκε έναν μοναδικό οικολογικό τρόπο να φροντίσει με τρυφερότητα και αγάπη ολόκληρα τα φύλλα, τα βότανα και τα άνθη, ώστε να διατηρούν τα πολύτιμα αρώματά τους σε κάθε σταγόνα για να τα απολάυσουμε!

Το τσάι φθάνει μέσα σε μια εξαιρετική οικολογική συσκευασία - ένα ευρύχωρο βιοδιασπώμενο διχτυωτό φακελάκι που του δίνει τον απαραίτητο αέρα και χώρο να εκχειλισθεί όπως πρέπει. Ο "ναός" της φύσης στο φλιτζάνι σας...

Οι ναοί του τσαγιού είναι βιοδιασπώμενοι και ανακυκλώσιμοι. Τα προϊόντα της BEST FOR life είναι πιστοποιημένα από τον διεθνή οργανισμό Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης FSC που διασφαλίζει ότι προέρχονται από δάση με υπεύθυνη διαχείριση, ελεγχόμενες πηγές, ανακυκλωμένα υλικά με σκοπό την προστασία των δασών παγκοσμίως για τις μελλοντικές γενιές.

Snack για πλήρη απόλαυση

Επειδή ο καταναλωτής μαζί με τον καφέ αναζητά και το σνακ η BEST FOR life διάλεξε για εμάς τα πιο νόστιμα και γευστικά που συνδυάζονται τέλεια μαζί.

Ανώτερη ποιότητα πρώτης ύλης σε κρύα σάντουιτς, κρουασάν, κέικ, μπισκότα, κριτσίνια, αλμυρά και γλυκά σνακ για όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μοναδικά προϊόντα λιανικής

Η BEST FOR… ανανεώνει τα καταστήματά της με 200 νέα προϊόντα κάθε μήνα, στα οποία περιλαμβάνονται από είδη για την γυναίκα, για πάρτι, είδη διακόσμησης, για το σπίτι, παιδικά παιχνίδια, gadgets, εκπληκτικά δώρα και πολλά ακόμη προϊόντα με καινοτόμα σχεδίαση. Με εντυπωσιακά οικονομικές τιμές, θέλει οι πελάτες της να αισθάνονται «πλούσιοι» όταν βγαίνουν από τα καταστήματά της.

Αμέτρητες επιλογές για το παιδί

Παιχνίδια, αξεσουάρ για το παιδί, έξυπνα προϊόντα που θα διεγείρουν την φαντασία του παιδιού.

Αμέτρητες επιλογές για τη γυναίκα

Καλλυντικά και αξεσουάρ για την περιποίηση του σώματος και του μακιγιάζ. Δώρα και τόσα άλλα για την καθημερινή φροντίδα της γυναίκας.

Αμέτρητες επιλογές για τον άντρα

Προϊόντα που κάθε άντρας χρησιμοποιεί συνέχεια στην καθημερινότητά του. Αξεσουάρ κινητών αλλά και υπολογιστών.

Αμέτρητες επιλογές για το σπίτι

Χρηστικά και οικολογικά προϊόντα για το σπίτι, την διακόσμηση ή την κουζίνα. Προϊόντα που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design.

Προνόμια Franchise

  • Αποκλειστικότητα περιοχής

  • Σχεδιασμός καταστήματος

  • Συνεχής μηχανογραφική υποστήριξη

  • Διαφημιστική υποστήριξη

  • Οργάνωση και στήσιμο της επιχείρησης σε όλους τους τομείς. (Παράδοση με το κλειδί στο χέρι)

  • Εκπαίδευση προσωπικού

  • Εξειδικευμένα σεμινάρια πωλήσεων και μάρκετινγκ σε τακτά χρονικά διαστήματα

  • Υψηλό περιθώριο κέρδους

  • Ολοκληρωμένο και υψηλών απαιτήσεων επιχειρησιακό μοντέλο.

  • Εξατομικευμένο μάρκετινγκ και επιχειρησιακό σχέδιο για κάθε περιοχή ξεχωριστά προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35.000 €

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.