BLACK COFFEE HALL

 

Τα Black Coffee Hall παρουσιάζουν μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση franchise, που βασίζεται στο τετράπτυχο «Σεβασμός – Μοναδικότητα – Πάθος – Δέσμευση» και κάνουν τη διαφορά σε κάθε συνεργασία τους.

A Drop of Professionalism

Εδώ και χρόνια, τα Black Coffee Hall έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο κέντρο της Καβάλας, με δύο καταστήματα, αλλά και ένα στη Θάσο. Ξεκίνησαν και αναπτύσσονται από μια παρέα ατόμων με πολύ μεράκι και αγάπη για τον καλό καφέ, τα υγιεινά τρόφιμα και την αδιαπραγμάτευτα εξαιρετική παροχή υπηρεσιών. Όλοι όσοι, δε, ξέρουν τα Black Coffee Hall, γνωρίζουν ότι προσπαθούν καθημερινά για την άψογη λειτουργία, τόσο εντός όσο και εκτός του καταστήματος. Το χαμόγελο και η ευγένεια είναι για τα Black Coffee Hall απαράβατοι κανόνες και δεν περνά στιγμή που να μην τους εφαρμόζουν:

Η ανάπτυξη των Black Coffee Hall βασίζεται σε 4 βασικές αξίες:

  • Σεβασμός σε κάθε πελάτη, συνεργάτη και προμηθευτή

  • Μοναδική, μη εμπορευματοποιημένη ταυτότητα

  • Πάθος για τις τέλειες, μη επεξεργασμένες πρώτες ύλες

  • Δέσμευση για διαρκή εξέλιξη και άψογη παροχή υπηρεσιών

Μέσα από ασταμάτητη έρευνα αγοράς, τα Black Coffee Hall έχουν μάθει να κατανοούν τους πελάτες τους και να εντοπίζουν τις ανάγκες τους.

Γι’ αυτό έχουν αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο delivery, αλλά και παροχές take away, εστιάζοντας πάντοτε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Are you the next Black Coffee Haller;

Αν είσαι fan του μαζικού προϊόντος και της τυποποιημένης υπηρεσίας, τότε σίγουρα δεν είσαι ο τύπος τους! Η οικογένεια των Black Coffee Hall είναι ξεχωριστή. Το concept προωθεί τη μοναδικότητα και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε τους συνεργασία. Δεν αναζητάνε άτομα που ξέρουν απλά την αγορά ή διαθέτουν το αναγκαίο κεφάλαιο επένδυσης.

  • Αναζητούν άτομα με όρεξη για δουλειά, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για καλό καφέ

  • Αναζητούν άτομα που αγαπούν αυτό που κάνουν και σέβονται τον πελάτη .

  • Αναζητούν άτομα που επενδύουν στις μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες

  • Αναζητούν άτομα που θα είναι το επόμενο «σημείο αναφοράς» του δικτύου τους

Είσαι ένας από αυτούς; Drop them a line.

Join the Concept

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να αφήσεις το στίγμα του Black Coffee Hall στην περιοχή σου, επικοινώνησε άμεσα με την ομάδα τους για να χαράξετε μαζί τα επόμενα βήματα:

1/. Αναζήτηση περιοχής/έρευνα αγοράς:

Αν έχεις υπόψιν σου ένα location που σε ενδιαφέρει, η μητρική εταιρεία είναι εδώ για να το αξιολογήσει. Αν όχι, μπορείτε να ψάξετε μαζί και να σε κατευθύνουν αναλόγως.

2/. Επιλογή ακινήτου:

Τα Black Coffee Hall σε κατευθύνουν στην επιλογή του κατάλληλου σημείου που θα στήσεις το δικό σου κατάστημα. Είναι, άλλωστε, ένα από τα σημαντικότερα βήματα και σε αυτό θα τους έχεις συμμάχους.

3/. Επιχειρηματικό σχέδιο και έναρξη κατασκευαστικών εργασιών:

Αφού αξιολογηθεί το εξατομικευμένο πλάνο σου, το επόμενο στάδιο αφορά στη μελέτη του χώρου.

Μια εξειδικευμένη, έμπειρη ομάδα συνεργατών μηχανικών και διακοσμητών αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις εργασίες κατασκευής και διακόσμησης του καταστήματος, στα πρότυπα του ήδη επιτυχημένου αρχικού πλάνου.

4/. Επιλογή προσωπικού και εκπαίδευση:

Από την πρώτη στιγμή ξεκινάτε να αναζητάτε μαζί με την διοικητική ομάδα των Black Coffee Hall τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα σου.

Δεν αρκεί μόνο να έχουν τεχνικές και πρακτικές γνώσεις, αλλά κυρίως να μοιράζονται τη φιλοσοφία των Black Coffee Hall και να ενσωματωθούν άμεσα στο ομαδικό πνεύμα της αλυσίδας.

Παράλληλα, εκπαιδεύουν το προσωπικό, δείχνοντάς του όλα τα... μυστικά και την τεχνογνωσία τους.

5/. Προμήθειες:

Σου προτείνουν το δίκτυο των προμηθευτών τους ή ελέγχετε μαζί, τους εν δυνάμει μελλοντικούς συνεργάτες σου, με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, την συνέπεια στην κοινή ταυτότητα και στην επίτευξη των καλύτερων δυνατών συνεργασιών.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 30 - 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.