BRAINOBRAIN

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το 10% του μυαλού τους και με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Brainobrain τα παιδιά θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το 15%. Αυτό σημαίνει πως θα έχουν κατά 50% πιο ανεπτυγμένο εγκέφαλο από το μέσο όρο. Πιστεύουμε πως ο συνδυασμός του Άβακα, των τεχνικών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Οπτικής, Ακουστικής και Κιναισθητικής μεθόδου βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παιδιών, τα οποία είναι το Α και το Ω για το μέλλον ολόκληρου του κόσμου.

Το Brainobrain εστιάζει στο «ΠΩΣ» και όχι στο «ΓΙΑΤΙ». Για να επιτευχθεί αυτή η ιδιότητα στα παιδιά χρειάζεται χρόνο, αλλά ότι μάθουν θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή, κάνοντάς τους πολύ πιο αποτελεσματικούς στην καθημερινότητά τους.

Η BRAINOBRAIN KIDS ACADEMY PRIVATE LIMITED έχει επαναφέρει και αξιοποιήσει ένα από τα αρχαιότερα εργαλεία μάθησης, τον Άβακα (the Abacus).

Το Brainobrain ιδρύθηκε το 2003 τα κεντρικά γραφεία του στεγάζονται στην Ινδία (Chennai).

Ως πρωτοπόροι στον πλούτο της αρχαίας σοφίας του Άβακα και με πιστοποίηση ISO 9001:2015, μέχρι σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 925 κέντρα σε 38 χώρες ανά τον κόσμο, που φιλοξενούν πάνω από 2,00,000 παιδιά.

Η ομάδα του Brainobrain αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες οι οποίοι στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα Brainobrain συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τρεις πολύ γνωστές μεθόδους μάθησης: την εξελιγμένη μορφή του Άβακα, Τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη. Διεγείρει τα νεαρά μυαλά χρησιμοποιώντας τον Άβακα και τη νοερή αριθμητική, καθώς επιτυγχάνει και την προσωπική ενδυνάμωση με τρόπους διασκεδαστικούς αλλά και δεσμευτικούς για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα Brainobrain είναι βασισμένο στο ρυθμό και βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου ενισχύοντας τις γλωσσικές δεξιότητες, την επικοινωνία, την κριτική σκέψη και δεξιότητες προσωπικότητας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που αφορά τη βελτίωση της νόησης και αναπτύσσει, μεταξύ πολλών άλλων, την ταχύτητα, την ακρίβεια, τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τη φαντασία, τις δεξιότητες ακρόασης, τις ικανότητες μάθησης, τη νοερή αριθμητική, την οπτικοποίηση, την ικανότητα να εκτέλεσης πολλών δραστηριότητων ταυτόχρονα, την αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες λήψης απόφασης, τη δημιουργικότητα, τις ικανότητες σκέψης, τις ηγετικές ικανότητες και την επικοινωνία

Το Brainobrain εκπαιδεύει τα παιδιά να χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, προσφέροντας ασκήσεις οι οποίες εξασκούν εξίσου και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, τη λογική και τη δημιουργική πλευρά. Το Brainobrain είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα για παιδιά στον κόσμο, το οποίο έχει επιτυχώς διαμορφώσει τις ζωές των παιδιών και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Πρόταση Franchise

Η εκπαίδευση είναι ένας τομέας, ο οποίος προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης. Κάθε γονέας ανησυχεί για τις δυνατότητες μάθησης του παιδιού του. Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναπτύσσεται με τεράστιο ρυθμό και ως εκ τούτου υπάρχει μια άνευ προηγουμένου ανάγκη για εξεύρεση λύσεων για όλα τα παγκόσμια προβλήματα, τα οποία αυξάνονται όλο και περισσότερο καθημερινά. Αυτό απαιτεί μια τεράστια ανάγκη για ηγέτες, αλλά και γενικά ανθρώπους που μπορούν να σκεφτούν μόνοι τους, να αποφασίσουν και να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Αυτή η ευθύνη λαμβάνεται εν μέρει από το Brainobrain, καθώς εκπαιδεύουν κάθε παιδί, να μαθαίνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, να φαντάζεται, να επικεντρώνεται, να χρησιμοποιεί τον εγκέφαλό του πιο αποτελεσματικά από ποτέ και μέσα από αυτή την εκπαίδευση να δημιουργηθούν οι αυριανοί ηγέτες. Αυτή είναι η επιχειρηματική ευκαιρία την οποία προσφέρουν τα Brainobrain.

Είστε ένα φιλόδοξο άτομο, το οποίο στοχεύει σταθερά στην ανάπτυξη, ποιότητα και στην μοναδικότητα;

Εάν ναι, τότε έχετε τα πάντα για να γίνετε ένας επιτυχημένος Brainobrain Franchisee στην περιοχή σας.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ:από 80 τ.μ.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 9,000 Ευρώ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των BRAINOBRAIN ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εκπαίδευσης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.