CAFFEOLOGY

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των CAFFEOLOGY θωρείται η πλέον «τίμια» στην αγορά της καφεστίασης. Καταστήματα με «ζεστό» και «καθαρό» design, με αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ, με χαμηλά entry fees, χωρίς royalties και marketing fees, προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας καφέδες και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από προσεγμένα γλυκά και αλμυρά σνακς.

Το πρώτο CAFFEOLOGY ξεκίνησε στο Χαλάνδρι, επί της Αριστοφάνους 23Α, το 2018, όταν ο Χρήστος και η Έλενα αξιοποίησαν το λογοπαίγνιο της επιστήμης του καφέ για το brand name του καταστήματός τους.

Το κατάστημα απέκτησε γρήγορα πιστούς πελάτες, ιδιαίτερα ικανοποιημένους με τους φρεσκοαλεσμένους καφέδες και τα χορταστικά σπιτικά σνακς, φτιαγμένα με φρέσκα και επιλεγμένα ποιοτικά υλικά, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πάντα σε λογικές τιμές.

Το 2021 δημιουργήθηκε και το δεύτερο κατάστημα στον Κορυδαλλό, στο ίδιο οικολογικό ύφος, αποπνέοντας φιλικότητα και προσεγμένη πολυτέλεια στις λεπτομέρειες, όπως τα λαμπυρίζοντα πλακάκια στον πάγκο υποδοχής και το χαρακτηριστικό δεντράκι στον τοίχο, που αλλάζει διακόσμηση, ανάλογα με τις εποχές.

Οι καφέδες των CAFFEOLOGY ανήκουν σε κατηγορίες ανώτερης ποιότητας και έχουν επιλεχθεί προσεκτικά με γνώμονα τις γευστικές προτιμήσεις της ελληνικής αγοράς, με κύριο medium roasted blend και με επιλογή single origin coffees από Βραζιλία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, μέχρι Αιθιοπία και Κένυα, αλλά και Ουγκάντα και Κονγκό.

Το μενού των CAFFEOLOGY, σε γλυκά και αλμυρά σνακς, συντροφεύει τους πελάτες τους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, με cookies, χειροποίητες μπάρες, μπισκότα, διάφορα συνοδευτικά του καφέ για το πρωί, χειροποίητες πίτες, sandwiches, ομελέτες, αλμυρά pancakes, πίτσες και σαλάτες για το μεσημέρι και γλυκά pancakes, σοκολάτες, διάφορα γλυκά, τσάι και βότανα, αλλά και ζεστό κρασί gluckwein με stick κανέλας, γαρύφαλλο, μέλι και φέτα πορτοκάλι, όπως και οινόμελο και ρακόμελο  για το απόγευμα, διαθέτοντας ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, όπως και superfoods juice bar.

Πρόταση Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των CAFFEOLOGY διασφαλίζει ταχεία απόσβεση και αξιόλογη κερδοφορία, παρέχοντας:

 • Διαφοροποιημένο design, οικολογικό και προσεγμένα πολυτελές, με την ελάχιστη απαιτούμενη επένδυση, κάνοντας έξυπνη χρήση υλικών

 • Άψογη οργάνωση, που οδηγεί στην εξαιρετική εξυπηρέτηση του πελάτη και στην αυξημένη παραγωγικότητα – αποδόσεις του καταστήματος

 • Υψηλά μεικτά περιθώρια, που επιτυγχάνονται βάση κεντρικών συμφωνιών με προμηθευτές και στην απουσία περιοδικών τελών

Η αρχική υποστήριξη των CAFFEOLOGY καλύπτει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το στήσιμο και την οργάνωση του καταστήματός σας:

 • Αξιολόγηση προτεινόμενων καταστημάτων

 • Υποστήριξη στην εύρεση κατάλληλων καταστημάτων

 • Έκδοση άδειας υγειονομικού χαρακτήρα

 • Εργονομικός και χωροταξικός σχεδιασμός

 • Προσαρμογή αρχιτεκτονικών σχεδίων

 • Υποστήριξη κατά την επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού

 • Αρχική εκπαίδευση προσωπικού

Τα καταστήματα CAFFEOLOGY διαφοροποιούνται και ξεχωρίζουν μέσα από ένα σύνολο χαρακτηριστικών, από την εταιρική εικόνα τους μέχρι τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών, με αποτέλεσμα να αποκτούν γρήγορα τον απαιτούμενο ημερήσιο κύκλο εργασιών για την επίτευξη του νεκρού σημείου τους και ταυτόχρονα δημιουργούν ισχυρή πιστότητα που οδηγεί σε σταθερά έσοδα και προσθετικές πωλήσεις.

Προνόμια Franchise

Ο στόχος των CAFFEOLOGY αφορά στην δημιουργία μιας ισχυρής αλυσίδας, όπου το κάθε κατάστημα – μέλος της είναι επιτυχημένο και αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή του, μέσω μακροχρόνιων υγιών και αμοιβαία αποδοτικών σχέσεων συνεργασίας:

 • Χαμηλά entry fees για την χρήση του ονόματος, τα αρχιτεκτονικά σχέδια, την αρχική εκπαίδευση και την αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Χωρίς royalties και marketing fees.

 • Ευρεία γεωγραφική περιοχή αποκλειστικότητας.

 • Δικαίωμα προτίμησης για όμορες γεωγραφικές περιοχές.

 • Δυνατότητα επιλογής μηχανής, IBERITAL, KEES VAN DER WESTEN ή MAVAM.

 • Συντήρηση εξοπλισμού και άμεση αποκατάσταση τυχόν βλαβών.

 • Συμφωνίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας τόσο καλύτερες τιμές, όσο και την τροφοδοσία σας με ταχύτητα και συνέπεια.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι, έτοιμο προς λειτουργία, με τις απαιτούμενες άδειες, το αρχικό εμπόρευμα, σεταρισμένες μηχανές, στολές για το προσωπικό κ.ο.κ.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.