Η Cartridge World Pty Ltd., είναι εταιρία με βάση την Αδελαϊδα της Αυστραλίας και είναι ο κύριος Δικαιοπάροχος που έχει στην ιδιοκτησία του όλα τα πνευματικά δικαιώματα που σχετίζονται με το σύστημα της Cartridge World. Το κυρίως αντικείμενο της Cartridge World είναι το ξαναγέμισμα και η ανακατασκευή των άδειων μελανοδοχείων για εκτυπωτές "inkjet" και "laser". Επίσης, πουλάει καινούργια και συμβατά μελανοδοχεία για "inkjet" εκτυπωτές, ειδικά χαρτιά, εκτυπωτές και προσφέρει δωρεάν συμβουλές. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35.000 €

Ο Μπράϊαν Στόουκς ίδρυσε την εταιρία το 1988 και κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο σύστημα δικαιόχρησης με περισσότερα από 1500 καταστήματα σε 40 χώρες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η Cartridge World είναι σήμερα μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αλυσίδες στον κόσμο. Η Cartridge World λειτουργεί με καταστήματα σε εμπορικά σημεία που στις περισσότερες περιπτώσεις εξυπηρετούν τον πελάτη, ενώ περιμένει μέσα στο ίδιο το κατάστημα.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 35.000 €

ENTRY FEES: 10.000 €

ROYALTIES: 6%

MRK FEES: 3%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): -

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 49

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.