CURVES

Η πρόταση Franchise των Curves αφορά σε μία πρωτοποριακή μέθοδο εκγύμνασης 30 μόνο λεπτών, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, διαθέτοντας ένα αναγνωρίσιμο, πολυβραβευμένο και αξιόπιστο όνομα που κατέχει μια μοναδική θέση στο χώρο του fitness, με παρουσία σε 42+ χώρες και με 3.000+ παραρτήματα σε όλο τον κόσμο.

 

Εδώ και 30 χρόνια, τα Curves ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Πάθος τους, η φροντίδα των μελών τους και πεποίθησή τους ότι μπορούν να αλλάξουνε ριζικά και για πάντα τη ζωή κάθε γυναίκας. Για να το πετύχουν έχουν χτίσει μια κοινότητα ανθρώπων με κοινές αξίες και στόχους.

Τα Curves δεν είναι απλά άλλη μια αλυσίδα fitness studios, αλλά μια κοινότητα που προσφέρει one-on-one καθοδήγηση για να βοηθήσει τα μέλη της να επιτύχουν τους προσωπικούς στόχους τους, όπως και να υποστηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται.

Κάθε Curves Club προσφέρει ένα μη επικριτικό, φιλόξενο, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, στο οποίο οι γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης, μπορούν να ασκηθούν και να επιτύχουν τους στόχους βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας τους.

Όταν ένα μέλος εντάσσεται στα Curves, εντάσσεται στην οικογένεια τους!

Η ιστορία των Curves ξεκίνησε το 1992, όταν ο Gary Heavin και η σύζυγός του, Diane, άνοιξαν το πρώτο Curves στο Harlingen του Texas και αμέσως γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία προσφέροντας μόνο σε γυναίκες τόσο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης διάρκεια 30 λεπτών, όσο και ένα περιβάλλον σχεδιασμένο μόνο για γυναίκες. Το 1999 ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, το 2005 καταχωρήθηκαν στο Βιβλίο Guinness ως «η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στον κόσμο», έχουν αναγνωρισθεί σε πληθώρα βραβεύσεων και έχουν αποτελέσει case study επιτυχίας με αναφορές σε εκατοντάδες βιβλία management και στρατηγικής. Αποτελούν, δε, τη μοναδική ιδιωτική εταιρεία που έχει επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε επιστημονικές μελέτες, για να αναπτύξει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής.

Πλέον, τα Curves δραστηριοποιούνται σε 42+ χώρες, με χιλιάδες παραρτήματα σε Ευρώπη, Βόρειο Αμερική, Ασία και Ωκεανία.

Τα προγράμματα εκγύμνασης των Curves, ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα, ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες, με τον κύκλο εκγύμνασης να έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ασφάλεια, απλότητα και αποτελεσματικότητα.

Τα μηχανήματα προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε γυναίκα και στο επίπεδο της φυσικής κατάστασής της, παρέχοντας καρδιαγγειακή άσκηση σε συνδυασμό με μυϊκή ενδυνάμωση, μέσω ασφαλούς υδραυλικής αντίστασης.

Το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη προπόνηση ενώ, παράλληλα, προστατεύονται οι αρθρώσεις και αυξάνεται η οστική πυκνότητα.

Ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, κάθε μηχάνημα «δουλεύει» από δύο έως και τέσσερις μεγάλες μυϊκές ομάδες τη φορά. Οι προπονήσεις ενδυνάμωσης 30 λεπτών είναι διασκεδαστικές, γρήγορες και ασκούν ολόκληρο το σώμα:

Προσφέρονται επίσης ομαδικές θεματικές  εκγυμνάσεις π.χ .Boxing, Balance Classes κ.ά. παράλληλα με τον κύκλο των μηχανημάτων, που κάνουν την προπόνηση ακόμη πιο διασκεδαστική.

Οι μηνιαίες ατομικές συνεδρίες καθοδήγησης από τους Curves Coaches βοηθούν τα μέλη να να θέτουν ρεαλιστικούς και μετρήσιμους στόχους, να αξιολογούν τα αποτελέσματά τους και να λαμβάνουν συμβουλές προκειμένου να στηριχθούν στην επίτευξη και διατήρηση του υγιεινού τρόπου ζωής.

Επιπλέον, τα Curves παρέχουν ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα προγράμματα απώλειας και διαχείρισης βάρους, μέσω εξειδικευμένης διατροφής και ατομικής προπονητικής υποστήριξης (Curves Nutrition and Weight Management Program), όπως και εκπαιδευτικά προγράμματα υγείας και ευεξίας.

Εδώ και 30 Χρόνια, 30 λεπτά Curves ενδυναμώνουν τη γυναίκα!

Στην Ελλάδα και την Κύπρο τα Curves λειτουργούν αδιάλειπτα από το 2003, παρόλες τις οικονομικές αντιξοότητες που υπέστη ο κλάδος, προσφέροντας σταθερή ποιότητα και αποτελεσματικότητα στο χώρο του fitness, χωρίς να παρασύρονται και να παρασύρουν σε πρόσκαιρες μόδες και θαυματουργές ή ψεύτικες υποσχέσεις.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 120 - 140 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 31.900 € (ευκαιρίες επιδοτήσεων από ΕΣΠΑ ή/και από τη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα)

Περιλαμβάνει τα απαραίτητα μηχανήματα εκγύμνασης, εκμάθηση και πιστοποίηση στο σύστημα Curves.

ROYALTIES: 300 - 445 € / μήνα

 

 

 

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.