Τα ζαχαροπλαστεία Despina έχουν καταξιωθεί στο χώρο. Βρίσκονται στο προσκήνιο συνεχώς και έχουν καταφέρει να είναι leader στην κατηγορία τους. 

 

Το όνομα της Despina έχει ταυτιστεί με τη νεότερη ιστορία της ζαχαροπλαστικής τέχνης στον τόπο μας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Δέσποινα Ρούλια, άτομο ανήσυχο και δημιουργικό, πειραματιζόταν πίσω από τους πάγκους του εργαστηρίου της, αναζητώντας νέους γευστικούς συνδυασμούς. Το όνομα «Ρούλια» ήταν ήδη γνωστό στους καταναλωτές από την ομώνυμη βιομηχανία μπισκότων που άνθισε τη δεκαετία του ’70.

Με τον καιρό τα ηνία της εταιρείας περνούν στα χέρια της νεότερης γενιάς Ρούλια. Ο Γιώργος, η Τέττα και ο Λουκάς, με μεγάλο όπλο τους το μιλφέιγ, έχουν καταφέρει να απογειώσουν το brand name Despina με ένα κύκλο εργασιών που συνεχώς διευρύνεται.  Με αυστηρές προδιαγραφές, άκρως επαγγελματικά κριτήρια  και κορυφαίους στο είδος τους συνεργάτες,  η Despina αναπτύσσεται συνεχώς. Στο δίκτυο καταστημάτων Despina τα γλυκά μένουν αυστηρά μία ημέρα. Δεν υπάρχει γλυκό που να μείνει και δεύτερη. Τα αγνά και φρέσκα υλικά είναι σήμα κατατεθέν των καταστημάτων.

Κατακτώντας το χώρο της ζαχαροπλαστικής επεκτείνεται και στο catering. Και σε αυτόν τον τομέα η επιτυχία έρχεται αμέσως, αφού η ποιότητα που συνδυάζεται με επαγγελματισμό, είναι μια συνταγή που δεν πέφτει ποτέ έξω.

Η ζαχαροπλαστική είναι ένας τομέας που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση ακόμη και στις μέρες μας. Αυτό που χρειάζεται είναι τεχνογνωσία, εμπειρία και συνεργάτες. Έχει όνομα η συνταγή της επιτυχίας. Despina. Σίγουρα έχετε φανταστεί την περιοχή που λείπει ένα καλό ζαχαροπλαστείο, που λείπει το μιλφέιγ. Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να γίνετε μέλος της οικογένειας Despina και να μάθετε τη συνταγή της επιτυχίας.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 60 – 80 ισόγειο κατάστημα και με 40 τ.μ. χώρο αποθήκευσης

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 150.000 € έως 200.000 € (διαμόρφωση και εξοπλισμός χώρου πώλησης και εργαστηρίου)

ENTRY FEES: κατόπιν συνεννόησης

ROYALTIES: 5% επί μηνιαίων καθαρών πωλήσεων

MRK FEES: 5% επί μηνιαίων καθαρών πωλήσεων

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 24

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE:

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Εκπαίδευση 1-2 μήνες τουλάχιστον στα υπάρχοντα καταστήματα

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 6 άτομα προσωπικού (4 πώληση & 2 εργαστήριο)

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: κατόπιν συμφωνίας

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.