Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στυλ. Πίσω από το εμπορικό σήμα της Fullah Sugah κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας, που ξεκινά από το 1936 και στοχεύει στο μέλλον.

Έμπνευση από τα φωτεινά ελληνικά χρώματα, δημιουργικότητα από τη συνεχή παρακολούθηση των παγκόσμιων τάσεων και γνώση από την εμπειρία δεκαετιών, συνδυάζονται για να συνθέσουν τις υπέροχες συλλογές ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ στα branded καταστήματα Fullah Sugah και σε αυτά των συνεργατών της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πάθος της Fullah Sugah για την υψηλή αισθητική, την καινοτομία και την ποιότητα δεν γνωρίζει σύνορα. Εξαπλώνεται με συνέπεια, συνέχεια και επιχειρηματική διαφάνεια σε ολόκληρο τον κόσμο, απευθυνόμενο σε κάθε γυναίκα που θέλει και ξέρει να ξεχωρίσει.

Γνωρίστε μας, εμπιστευθείτε μας, ζήστε μαζί μας.

 U5A0290  U5A1176  U5A4643

Η μεγάλη ιστορία

Η Fullah Sugah είναι σύγχρονη και δυναμική γιατί διοικείται από νέους ανθρώπους, που διαθέτουν ταυτόχρονα μια μεγάλη παρακαταθήκη εμπειρίας. Εδώ και ογδόντα χρόνια η οικογένεια Σκόνδρα, στην τρίτη σήμερα γενιά διοίκησης της εταιρείας, ασχολείται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο ενδυμάτων, υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ.

Από το πρώτο κατάστημα του ιδρυτή της εταιρείας Κωνσταντίνου Σκόνδρα στο κέντρο της Αθήνας το 1936, πολλά άλλαξαν στον κόσμο μας και στη μόδα. Αυτό που παρέμεινε αναλλοίωτο ήταν η συνεχής και με προσεκτικά βήματα επιχειρηματική ανάπτυξη της Fullah Sugah, που την οδήγησε, από το ένα και μοναδικό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη σημερινή διεθνή της παρουσία.

1936

Σε μια πολύ διαφορετική και για πολλούς πολύ πιο όμορφη Αθήνα, o Κωνσταντίνος Σκόνδρας δημιουργεί κατάστημα χονδρικής πώλησης με αντικείμενο γυναικεία και αντρικά μαντήλια, κυρίως μεταξωτά. Το κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, στην οδό Αριστείδου 3.

1974

Το αντικείμενο της εταιρείας παραμένει, αλλά η διοίκησή της περνά πλέον στη δεύτερη γενιά Σκόνδρα, στα παιδιά του ιδρυτή της.

1977

Η πρώτη επέκταση από τον Ιωάννη Σκόνδρα, πατέρα του σημερινού διευθυντή της εταιρείας Γιάννη Σκόνδρα. Και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, ένα νέο κατάστημα χονδρικής στην οδό Ευριπίδου έχει ως αντικείμενο τα γυναικεία και αντρικά αξεσουάρ ένδυσης.

1985

Ένα ακόμα κατάστημα χονδρικής ανοίγει στη Λεωφόρο Όλγας, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα, το οποίο αποτελεί και την απαρχή της ενασχόλησης της εταιρείας κυρίως με τη γυναικεία μόδα. Πλέον τα αξεσουάρ ένδυσης εμπλουτίζονται με beachwear.

1992

Το κέντρο της Αθήνας αποτελεί το φυσικό χώρο της εταιρείας και ένα νέο κατάστημα, χονδρικής πώλησης και πάλι, ξεκινά τη λειτουργία του στην οδό Κολοκοτρώνη. Η εταιρεία βρίσκεται στο πιο νευραλγικό κέντρο της χονδρικής πώλησης και σε συνδυασμό με τη μεγάλη της εξειδίκευση, κατακτά την αγορά της BtoB πώλησης αξεσουάρ.

2000

Η εταιρεία επεκτείνεται συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ο κύκλος εργασιών της αυξάνεται σημαντικά στη χονδρική πώληση. Το κέντρο της Αθήνας δεν επαρκεί πλέον για να στεγάσει το μέγεθός της. Η αποκέντρωση επιβάλλεται και έτσι η εταιρεία δημιουργεί τις υπερσύγχρονες αποθήκες και τα γραφεία διοίκησης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στην Αττική, οδός Σουλίου 74. Αυτή είναι πλέον και η επίσημη έδρα της εταιρείας.

2005

Χρονιά ορόσημο, καθώς ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Ευαγγελιστρίας. Εδώ η εταιρεία παρουσιάζει το total look για τη σύγχρονη γυναίκα, με ρούχα, τσάντες, υποδήματα και πλήθος αξεσουάρ μόδα.

2006

Ακόμα ένα κατάστημα λιανικής δημιουργείται στη Λ. Όλγας, στα νότια προάστια της Αθήνας, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εξωστρέφειας και της επέκτασης της εταιρείας στη λιανική πώληση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

2009 – 2013

Το έτος 2009 αποτελεί μια ακόμα χρονιά ορόσημο, καθώς σηματοδοτεί την απαρχή της έντονης και συνεχούς ανάπτυξης της Fullah Sugah στη λιανική, με πληθώρα νέων καταστημάτων που δημιουργούνται στο Χαλάνδρι Αττικής, στο Ηράκλειο και στα Χανιά της Κρήτης το 2010 και το 2011 αντίστοιχα, ενώ το 2012 ξεκινούν τη λειτουργία τους τρία νέα καταστήματα, στο Smart Park, στον Πειραιά και στην Πάτρα. Το 2013 η Fullah Sugah επεκτείνεται με ένα νέο κατάστημα franchise στην Κύπρο και πλέον κάθε χρόνο, με νέες εμπορικές συμφωνίες, οι πλήρεις πια συλλογές της από ενδύματα, υποδήματα, τσάντες και κάθε λογής αξεσουάρ εισάγονται σταδιακά σε πολλές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

2014

Στη Fullah Sugah απονέμεται το βραβείο «BEST FRANCHISE WORKPLACE» σταΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το πετυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο.

2015

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Fullah Sugah κατακτά το τρόπαιο «BESTFRANCHISE WORKPLACE» σταΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, ταυτόχρονα με τη λειτουργία ενός ακόμακαταστήματος λιανικής μέσω franchise, στην Αίγυπτο.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

 U5A3908  U5A7697

Η φιλοσοφία

Η Fullah Sugah δημιουργεί με βάση το total look ιδανικά ταιριασμένα σύνολα από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ με άποψη. Η έμπνευσή της προέρχεται από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας που εκφράζεται με υλικά κορυφαίας ποιότητας και προσφέρεται σε προσιτές τιμές. Μέσα από τις συλλογές της, ο στόχος της είναι να εκφράζεται το στυλ κάθε σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει τόσο στις ιδιαίτερες στιγμές της, όσο και καθημερινά.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Ο στόχος

Η Fullah Sugah είναι μια ευέλικτη, σύγχρονη, δημιουργική και με μεγάλη εμπειρία εταιρεία που την χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια, το πάθος για τη μόδα και την καινοτομία. Ταυτόχρονα ο στόχος της είναι η συνεχής εξέλιξη, η ανάπτυξη καταστημάτων για να είναι όσοτο δυνατόν πιο κοντά μας και η σύνδεση του brand Fullah Sugah με τις πιο υπέροχα ντυμένες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Δεν γνωρίζουμε σύνορα γι’ αυτό, με σταθερά και καθημερινά βήματα μεγαλώνουμε, απευθυνόμενοι σε συνεργάτες και πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ.

Η στρατηγική

Οι τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας μόδας υλοποιημένες με συνέπεια. Πληρότητα και γκάμα που συναρπάζει. Προσεγμένη ποιότητα και πολιτική τιμών που ενθουσιάζει. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν τις αξίες της Fullah Sugah που προβάλλονται με ένταση και συνέχεια μέσα από κάθε επικοινωνιακό Μέσο. Επενδύει σε εξειδικευμένους συνεργάτες με πάθος για τη μόδα. Σχεδιάζει με πνεύμα ομαδικό και δημιουργικότητα μοναδική, τη συνεχιζόμενη επέκταση και ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

FS Page 12 FS Page 13

H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΤΑΣΗ

Κέντρο ο κόσμος

Η δημιουργική ομάδα της Fullah Sugah βρίσκεται παντού. Στα κέντρα της διεθνούς μόδας για να ενημερώνεται και να ενσωματώνει κάθε νέα τάση και ταυτόχρονα ως εκθέτης στις μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις ρούχων και αξεσουάρ, φέρνοντας τις δημιουργίες της όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ευρύ κοινό. Σήμερα η Fullah Sugah δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Ρουμανία, Αλβανία, Κύπρο) καθώς επίσης και στο Ισραήλ, στο Λίβανο και στην Αίγυπτο.

Παράλληλα επεκτείνεται συνεχώς με γνώμονα την υγιή επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διατήρηση της άριστης σχέσης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Οι συλλογές

Ολόκληρος ο κόσμος της γυναικείας μόδας υπάρχει στις συλλογές της Fullah Sugah: ενδύματα, υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, οτιδήποτε απαιτεί η συνολική εμφάνιση μιας γυναίκας έχει το δικό της όνομα. Μέσα από ένα ισορροπημένο mix and match, κάθε ηλικία, κάθε τάση και κάθε απαίτηση βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Και, φυσικά, δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί και να ανανεώνει τις προτάσεις της. Κάθε μέρα στη Fullah Sugah είναι και μια έκπληξη.

 U5A5937  U5A9417

ΣΤΗ FULLAH SUGAH ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ TOTAL LOOK ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ,ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ,ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ ΑΠΟΨΗ.

Product mix

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ, η Fullah Sugah είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Εστιάζοντας στις τελευταίες τάσεις της σεζόν και επενδύοντας πάντα στην ποιότητα.

Τα καταστήματα

Σύγχρονα αλλά με προσωπικότητα και ένταση. Ευρηματικά στη διαμόρφωσή τους, με άπλετο φως που αναδεικνύουν τα χρώματα και τα σχέδια. Άνετα και με έμφαση στην χαλαρή περιήγηση. Δίπλα μας άνθρωποι φιλικοί με διάθεση προσωποποιημένης εξυπηρέτησης έτοιμοι να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη και συμβουλές για κάθε εμφάνιση. Αυτά είναι τα καταστήματα Fullah Sugah, που δημιουργήθηκαν ώστε κάθε επίσκεψη να είναι και μια αξέχαστη αγοραστική εμπειρία.

DSC 0765 DSC 0769

DSC 0647 DSC 0689

Showroom

Ένας εντυπωσιακός χώρος 500 τ.μ. σε minimal ύφος φιλοξενεί κάθε νέα collection αλλά και την φιλοσοφία και αισθητική της Fullah Sugah

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 120 - 150

  • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 500 – 600 Ευρώ / τ.μ.

  • ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ:ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 1%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 20

FS Page 10 FS Page 13b

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1936

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 3 ΑΤΟΜΑ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5 – 6 ΕΤΗ

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 8

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 12

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ (γεωγραφικοί στόχοι ανάπτυξης): 10 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.