Η αλυσίδα εστιατορίων Goody' s έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα παροχής υπηρεσιών εστίασης στην Ελληνική αγορά, ενώ είναι μια από τις μεγαλύτερες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με βάση τον κύκλο εργασιών στο χώρο των αλυσίδων ταχείας εστίασης (εξαιρουμένων των Αμερικανικών).

Συγκεκριμένα στην κατηγορία αλυσίδες τύπου "burger" κατέχει μερίδιο περίπου 80%, ενώ όσον αφορά στο σύνολο της αγοράς, η GOODY'S κατέχει το 40% μεταξύ των οργανωμένων αλυσίδων γρήγορης εξυπηρέτησης. Με την υποστήριξη θυγατρικών παραγωγικών μονάδων, παρέχεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών εστίασης, είτε μέσω της αλυσίδας εστιατορίων είτε μέσω των καφεζαχαροπλαστείων Flocafe –Espresso Bars.

Με πλήρως ανανεωμένη διάθεση που συνδυάζει το καλό φαγητό με την ζεστή και casual ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού burgerάδικου, τα νέα Goody's Burger House θα γίνουν σίγουρα το νέο σημείο αναφοράς στο χώρο της casual εστίασης.

Τα Goody's άλλωστε είναι αυτά που σύστησαν στο ελληνικό κοινό τον όρο burger σερβίροντας μας all time classic συνταγές όπως το cheeseburger, το green αλλά και το πραγματικά καλύτερο club sandwich της πόλης, πρόσφατα και σε extreme έκδοση. Οι all time classic συνταγές αυτή την φορά, συνυπάρχουν με νέα απολαυστικά πιάτα με σαφείς αναφορές από αυθεντικά burger houses και όλα αυτά σε ένα χώρο όπου κυριαρχούν η ζεστασιά των υλικών, τα ενδιαφέροντα στοιχεία της διακόσμησης και το φρέσκο, νεανικό προσωπικό που υπόσχεται να σας μυήσει στο κόσμο των Goody's Βurger House. Η νέα εμπειρία Goody's γίνεται αισθητή από το πρώτο κιόλας λεπτό, αφού θα σας υποδεχθεί στον χώρο μια γλυκύτατη hostess η οποία με χαμόγελο και fun διάθεση θα αναλάβει να σας εξηγήσει αναλυτικότατα όλα τα νέα πιάτα καθώς και να σας προτείνει τι να δοκιμάσετε και με τι να το συνδυάσετε.

Σε επίπεδο καταλόγου, οι προτάσεις βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ποικιλία των burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά αλλά και σε signature πιάτα όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και η Tortilla με γέμιση από κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ενώ τα ελαφρώς πικάντικα BBQ Chicken Wings αποτελούν must επιλογή για το ξεκίνημα. Πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι νέες σαλάτες που προτείνονται, όπως η Cobb Salad, η BBQ Chicken Salad και η Bacon Cheese Salad, τόσο χορταστικές όσο και φρέσκιες! Φυσικά, δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε τα νέα extreme burgers Extreme Black Pepper και Extreme Blue Cheese, που υπογραμμίζουν την υπεροχή των Goody's Burgers και μας θυμίζουν γιατί τα Goody's ξεχώρισαν ανάμεσα σε τόσες ξένες αλυσίδες burgerάδικων. Ιδιαίτερη μνεία στο μυθικό Extreme Club Sandwich με φιλέτο κοτόπουλου και τραγανό μπέικον, τόσο μεγάλο και απολαυστικό που στη θέα του και μόνο αναθεωρείς την έννοια «χορταστικό»!

FACTS

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 140 τ.μ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 60 τ.μ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ 20 τμ

ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΟΔΟ min 6 μέτρα

ΥΨΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ 260.000 €

ENTRY FEES 15.000 €

ROYALTIES A έτος

2,0 % επι του καθαρου τζιρου

ROYALTIES B έτος

4,0 % επι του καθαρου τζιρου

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.