HUSSE franchise

Η Husse ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 1987 και σήμερα είναι ηγέτης στην διανομή κατοίκων προϊόντων σκύλου, γάτας και αλόγου σε όλη την Ευρώπη. Με περίπου 1500 franchisees που διανέμουν τα προϊόντα δωρεάν στους πελάτες της καθημερινά, η Husse έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Η φιλοσοφία της έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, και από την ίδρυσή της σχεδόν πριν από 30 χρόνια, έχει αυξηθεί κατά περίπου 25% ετησίως. Μια επιχειρηματική ιδέα βασισμένη στην υπηρεσία - καθιστώντας εύκολο για τον πελάτη να έχει τα δικά του κατοικίδια ζώα!

Παραγγείλετε τα τρόφιμα των κατοικίδιων ζώων σας γρήγορα και εύκολα – μέσω webshop, μέσω τηλεφώνου και email, και τα τρόφιμα των καλύτερων σας φίλων θα παραδοθούν στην πόρτα σας άμεσα και δωρεάν.

Η Husse προσθέτει αξία μέσω της PREMIUM ποιότητας των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές, και την δωρεάν παράδοση στο σπίτι!

Η Husse είναι μια παγκοσμίως αποδεδειγμένη και συνεχώς βελτιωμένη επιχειρηματική συνταγή, στην οποία εσείς οι ίδιοι θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αυξάνοντας το εισόδημά σας, με συνεχή υποστήριξη από τα κεντρικά γραφεία της Husse.

Τι σημαίνει αποκλειστική περιοχή;

Τα εδάφη της Ελλάδας χωρίζεται σε γεωγραφικές περιοχές, όπου κάθε ζώνη οριοθετεί μια αποκλειστική περιοχή - η οποία είναι διαθέσιμη για ένα μόνο αποκλειστικό franchise.

Κάθε Franchisee θα λειτουργεί ανεξάρτητα, σεβόμενη το μοντέλο εργασίας της HUSSE Sweden, υπό την επίβλεψη και υποστήριξη της Husse Greece.

Ο Franchisee θα είναι σε θέση να πουλήσει, να παραδώσει, να προωθήσει και να αναπτύξει την αποκλειστική του συμβατική και προστατευόμενη περιοχή.

Αναμένεται ότι ο δικαιοδόχος (franchisee), θα διαμένει στην προστατευόμενη περιοχή του ή κοντά σε αυτή. Δεν θα είναι σε θέση να πουλήσει και να διανείμει προϊόντα σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή εκτός από τη δική του.

Ποιος μπορεί να γίνει δικαιοδόχος (franchisee);

Η προσφορά συνιστάται για ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θέλουν να είναι τα δικά τους αφεντικά, και να καθορίζουν το δικό τους πρόγραμμα εργασίας. Οι υποψήφιοι δικαιοδόχοι ιδανικά έχουν εμπειρία σε πωλήσεις και επικοινωνίες, διαπροσωπικές σχέσεις, είναι αποφασισμένοι και δημιουργικοί ή / και είναι πρόθυμοι να μάθουν.

Πόσο κοστίζει;

Η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε franchise περιοχές.

Κάθε περιοχή έχει 100.000 κατοίκους η οποία είναι αποκλειστική για τον δικαιοδόχο για το διάστημα έως και δύο ετών, από την στιγμή που έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή εισόδου για το Franchise. Αυτή η σύμβαση μπορεί να ανανεωθεί χωρίς πρόσθετο κόστος.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη για τους franchisees της Husse είναι ότι οι απαιτούμενες επενδύσεις είναι χαμηλές. Η ελάχιστη επένδυση είναι από 1.500€ εώς 3.800€ ανάλογα με το ποιά είναι η περιοχή και το μέγεθος της αποκλειστικής περιοχής.

Τι προσφέρουμε;

 • Μια καλά αποδεδειγμένη έννοια, που είναι καθιερωμένη σε περισσότερες από 50 χώρες

 • Μια μοναδική υπηρεσία με παράδοση κατοίκων από καλά εκπαιδευμένων franchisees

 • Μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας – franchise – με αξιόλογη μάρκα

 • Μια καθιερωμένη γκάμα προϊόντων και συνεχή ανάπτυξη εννοιών και προϊόντων

 • Δικαιώματα πώλησης ολόκληρης της σειράς του Husse στο husse.gr για την περιοχή σας. Όλοι οι πελάτες στην περιοχή σας οι οποίοι παραγγέλνουν μέσω του husse.gr αναθέτονται αυτόματα σε εσάς

 • Ευέλικτες ώρες εργασίας. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι και να αποφασίσετε μόνοι σας για τις ώρες εργασίας σας

 • Εκπτωτικές τιμές

 • Πακέτο ξεκινήματος με δείγματα, καταλόγους, στολές

 • Υποστήριξη αγοράς για τοπικές δραστηριότητες, τοπική διαφήμιση κλπ.

 • Συνολική γνώση / εικόνα από διάφορες παγκόσμιες αγορές

 • Το "Husse Campus" όπου διοργανώνουμε τακτική εκπαίδευση για να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στο φάσμα προϊόντων-εξυπηρέτηση πελατών

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.