JEFF franchise

Η Jeff είναι μια παγκόσμια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 42 χώρες με περισσότερα από 2000 franchise. Η Jeff παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και στεγνού καθαρίσματος (Mr Jeff), όπως και υπηρεσίες κομμωτικής και ομορφιάς (Beauty Jeff), υπηρεσίες fitness (Fit Jeff) και υπηρεσίες μασάζ (Relax Jeff).

Η Jeff βασίζεται σε καινοτόμο εφαρμογή (app) για υπηρεσίες καθημερινής ζωής, όπως πλυντήριο, γυμναστήριο, ομορφιά ή χαλάρωση που στοχεύει να προσφέρει την καλύτερη λύση στους χρήστες και να διευκολύνει τη ζωή τους, έχοντας όλα όσα χρειάζονται με ένα κλικ.

Όλα αυτά μέσω του ιστότοπου και της εφαρμογής, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει κάποια από τις υπηρεσίες διαδικτυακά μέσω του ιστότοπου και μέσω της εφαρμογής ή και εκτός σύνδεσης, σε οποιοδήποτε φυσικό σημείο. Με εκατομμύρια χρήστες, η Jeff διατηρεί κατά μέσο όρο 4,6 / 5 στην βαθμολογία των πελατών της, γεγονός που σηματοδοτεί την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Με περισσότερα από 4 χρόνια επιχειρησιακής εμπειρίας και παγκόσμιας παρουσίας, η Jeff προτείνει ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με χαμηλές επενδύσεις, που δημιουργήθηκε από το συνδυασμό διαφορετικών καινοτόμων ιδεών, και μεταφράστηκε σε βέλτιστες πρακτικές για τους franchisees για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των επιχειρήσεών τους.

Tα franchise concepts των Jeff έχουν αποδείξει ότι, αναλύοντας τα δεδομένα και την συμπεριφορά των πελατών, με βάση μια ισχυρή τεχνολογική βάση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχειρηματική ευκαιρία, μοναδική στην αγορά, χωρίς να έχετε να επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, ο Mr Jeff - το δίκτυο franchise πλυντηρίων και στεγνού καθαρισμού - είναι σήμερα ένας από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες στον τομέα, με παγκόσμια παρουσία στη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία.

Ο Jeff κατάφερε να τυποποιήσει τις διαδικασίες σε παραδοσιακές αγορές, όπως η αγορά πλυντηρίων και στεγνού καθαρισμού, ομορφιάς ή φυσικής κατάστασης, προσαρμόζοντας τις ανάγκες των franchisees και των πελατών για να διατηρήσουν τα ποιοτικά πρότυπα και να παρουσιάσει μια μοναδική επιχειρηματική φόρμουλα, με ένα μοντέλο αποδεδειγμένης επιτυχημένης επιχείρησης.

Προτάσεις Franchise

Mr Jeff

Συμμετάσχετε στο κορυφαίο franchise πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού.

Μοναδική, ανταγωνιστική και κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα. Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο επιτυχίας με αποδεδειγμένη εμπειρία σε περισσότερες από 40 χώρες. Το επιχειρηματικό μοντέλο του Mr Jeff έφερε την επανάσταση σε έναν παραδοσιακό κλάδο με ελάχιστες καινοτομίες, όπως εκείνο των πλυντηρίων και στεγνού καθαρισμού.

Beauty Jeff

Το έξυπνο franchise ομορφιάς.

Τα Beauty Jeff κάνουν το απλό με εξαιρετικό τρόπο. Τα Beauty Jeff διαθέτουν βελτιστοποιημένες διαδικασίες που σας επιτρέπουν να μην εξαρτάστε από τους κομμωτές, αυξάνετε την παρουσία των πελατών κατά 26% και αποκτάτε διπλάσια παραγωγικότητα σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό σαλόνι ομορφιάς.

Fit Jeff

Η επανάσταση στο Fitness

Ανοίξτε το franchise του Fit Jeff και μεταμορφώστε τη ζωή των πελατών σας, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας. Τα Fit Jeff εστιάζουν στην εμπειρία των αθλουμένων και στις τυποποιημένες διαδικασίες από ειδικούς παγκόσμιας κλάσης, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου οι πελάτες έχουν κίνητρα και ενθαρρύνονται να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το Fit Jeff είναι ό, τι ψάχνετε σε ένα μέρος.

Relax Jeff

Συμμετάσχετε στη νέα ιδέα του Relax

Το franchise των Relax Jeff επικεντρώνονεται στην παροχή υπηρεσιών γρήγορου μασάζ, με κύριο επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη, ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την ημέρα σας για να χαλαρώσετε.

Πρόταση Franchise

O Mr Jeff προσφέρει μια πρόταση franchise που αλλάζει πλήρως τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα. Προσφέρει στους franchisees ένα μοντέλο "με το κλειδί στο χέρι" που περιλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό του καταστήματος, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη, καθώς και όλη την υποστήριξη του Μάρκετινγκ, με online και offline καμπάνιες, ανάπτυξη εφαρμογών και ιστοσελίδας. Για αυτό το λόγο κάθε Έλληνας μπορεί να συμμετάσχει σαν συνεργάτης, χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζει την τεχνολογία ή να είναι ειδικός στις υπηρεσίες καθαριστηρίου.

FRANCHISE FACTS

ENTRY FEES: 13,485 €

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: σε τ.μ.

Mr Jeff: 40

Beauty Jeff: 55

Fit Jeff: 105

Relax Jeff: 40

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Mr Jeff: 21.000 €

Beauty Jeff: 30.000 €

Fit Jeff: 35.000 €

Relax: 30.000 €

ROYALTIES & MRK FEES: 419 € από τον έβδομο μήνα

ΔΙΑΚΡΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 5 + 20 έτη

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.