Η Lapin House συνιστώντας μία από τις πλέον καινοτόμες και επιτυχημένες παγκοσμίως εταιρείες στο χώρο του παιδικού ενδύματος, προσφέρει ένα εξειδικευμένο πακέτο franchise καθώς και άλλες μορφές συνεργασίας που βασίζονται στις ιδιαιτερότητες κάθε αγοράς και εξασφαλίζουν την εύρυθμη και επιτυχημένη πορεία ενός παιδικού καταστήματος.

 

Η Lapin House συμπληρώνει τριάντα πέντε χρόνια πρωτοπορίας στον χώρο του παιδικού ενδύματος. Χρόνια γεμάτα δημιουργία και παιδικά χαμόγελα!

Με οδηγό την ποιότητα, την υψηλή τεχνογνωσία αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική δημιουργεί ξεχωριστές παιδικές συλλογές «Lapin House», καθιερώνει νέες τάσεις στο παιδικό ρούχο και αναδεικνύεται διεθνώς σε ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στο χώρο της παιδικής ένδυσης. H Lapin House συνεργάζεται με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους σε παιδικό ένδυμα, υπόδημα, αξεσουάρ, είδη βρεφανάπτυξης και παιχνίδι και διανέμει brands όπως: Mamas & Papas, Burberry, Polo Ralph Lauren, Timberland, DKNY, Gucci, Hugo Boss, Scotch & Soda, Blumarine, Moschino, Prada, Tod's, Hogan.

Έχοντας ως σημεία αναφοράς την πολυετή εμπειρία της, τα πρωτοποριακά concept παιδικών καταστημάτων της και τα ανταγωνιστικά της προϊόντα, η Lapin House αναπτύσσει δυναμικά ένα μοναδικό δίκτυο λιανικής πώλησης βασιζόμενο τόσο στο εξειδικευμένο σύστημα Franchise της όσο και σε άλλες μορφές συνεργασίας.

Έτσι σήμερα, η Lapin House δραστηριοποιείται σε 17 διαφορετικές χώρες αριθμώντας παγκοσμίως πάνω από 95 αποκλειστικά καταστήματα «LAPIN HOUSE» και «LAPIN MAGICLAND» καθώς και 45 ανεξάρτητα σημεία πώλησης (corners, shop in shop κ.α.).

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.