MEDUSA, πολυχωροι ομορφιας, beauty franchise

Η αλυσίδα πολυχώρων ομορφιάς MEDUSA αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση franchise στον χώρο της ομορφιάς, παρέχοντας υπηρεσίες κομμωτηρίου, μανικιούρ – πεντικιούρ, αισθητικής, μασάζ και μακιγιάζ, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία ενός δυνατού brand.

Οι πολυχώροι ομορφιάς MEDUSA αποτελούν σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα κέντρα, στελεχωμένα από έμπειρους επαγγελματίες σε όλες τις ειδικότητες της ομορφιάς, από κομμωτές μέχρι αισθητικούς, άρτια καταρτισμένους σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και συνέχεια ενημερωμένους στις τελευταίες τάσεις της μόδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές.

Η πρόταση franchise των MEDUSA στηρίζεται σε ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικά μοντέλο, έχοντας δημιουργήσει σε λιγότερο από δύο χρόνια τρία κέντρα στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και ταχύτατη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και προσφέροντας υπηρεσίες ομορφιάς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλοι οι πολυχώροι ομορφιάς MEDUSA χαρακτηρίζονται από όμοια στοιχεία όσο αφορά την εταιρική εικόνα, το κύρος, τη φήμη, τον εξοπλισμό και την υψηλή ποιότητα της εξυπηρέτησης, που χαρακτηρίζεται τόσο από εξειδικευμένη και εγγυημένη γνώση του αντικειμένου, των τάσεων της μόδας και άλλων βασικών παραμέτρων που καθορίζουν αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως ποιότητα στην εξυπηρέτηση και στην τελική υπηρεσία, αλλά και ως ποιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, που φαίνονται καθημερινά στα ευγενικά πρόσωπα των ανθρώπων του κάθε MEDUSA. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος είναι οι πολυχώροι ομορφιάς της αλυσίδας MEDUSA να αποδίδουν το ίδιο στυλ, διατηρώντας παράλληλα την αυτονομία και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους, σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται.

Κάθε πολυχώρος ομορφιάς MEDUSA προσφέρει τις ίδιες καθετοποιημένες, ποιοτικές και ελεγχόμενες υπηρεσίες όπως επίσης και τα ίδια επώνυμα προϊόντα, με την μητρική εταιρεία να αξιολογεί, να επιλέγει και να εκπαιδεύει κάθε πολύτιμο συνεργάτη της, όπως επίσης και να αξιολογεί και να επιλέγει αντίστοιχα και τα προϊόντα, που διατίθενται και χρησιμοποιούνται μέσα σε κάθε πολυχώρο ομορφιάς της αλυσίδας.

Με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης η πρόταση franchise των MEDUSA συνιστά την απόλυτη επιχειρηματική πρόταση για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, με εξέλιξη και υψηλή κερδοφορία.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Για να δημιουργήσει ένας ενδιαφερόμενος υποψήφιος συνεργάτης το δικό του πολυχώρο ομορφιάς με το brand και την τεχνογνωσία των MEDUSA θα πρέπει να έχει υπ’ όψιν του ορισμένες παραμέτρους:

Ένας πολυχώρος ομορφιάς MEDUSA θα πρέπει να έχει συνολικό μέγεθος τουλάχιστον 80 τ.μ. ο οποίος και θα πρέπει να διαμορφωθεί ώστε να δίνει την αίσθηση και να αντανακλά την εταιρική εικόνα των MEDUSA, με το αρχιτεκτονικό πρότυπο που έχει επιλεγεί να είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε ανάγκες και συνθήκες της κάθε περιοχής.

Ο εξοπλισμός είναι συγκεκριμένος και τυποποιημένος και όπως είναι ευνόητο μπορεί κανείς να τον προμηθευτεί με ασύγκριτα πλεονεκτήματα, αναφορικά με το κόστος και την ποιότητά του.

Το συνολικό κόστος εξοπλισμού και διαμόρφωσης ανέρχεται στα 35,000 Ευρώ και περιλαμβάνει τις προσόψεις, τα δάπεδα, την οροφή, τους χρωματισμούς, τα ηλεκτρολογικά, τα υδραυλικά, τον κλιματισμό, τα τζάμια, τις πόρτες, τις κάσες, τα έπιπλα, τα ξυλουργικά, τα φωτιστικά, τις επιγραφές, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό, όλα τα εξειδικευμένα εκείνα στοιχεία που κάνουν ένα επώνυμο πολυχώρο ομορφιά να ξεχωρίζει.

Τα entry fees περιλαμβάνουν την άδεια χρήσης του brand και του αρχιτεκτονικού – διακοσμητικού προτύπου, την προσαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης και την επίβλεψη, την αποκλειστικότητα περιοχής και την αρχική επένδυση και ανέρχονται σε 12,000 Ευρώ.

Επίσης, απαιτείται αρχικό εμπόρευμα που αφορά τόσο πρώτες ύλες, όσο και προϊόντα περιποίησης προς πώληση της τάξεως των 4,000 Ευρώ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η εξέλιξη και η πρωτοπορία συνιστούν την επιχειρηματική φιλοσοφία της διοικητικής ομάδας των MEDUSA και εγγυούνται την επιτυχία των συνεργατών – franchisees, παρέχοντας:

 • Δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο σε συνεχή ανάπτυξη.

 • Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

 • Αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία, με τα εν λειτουργία επιτυχημένα κέντρα.

 • Αξιοποίηση της εμπειρίας και των γνώσεων της μητρικής εταιρείας, λαμβάνοντας υποστήριξη από το διοικητικό επιτελείο της.

 • Πλήρης διαφοροποίηση από κάθε άλλο κέντρο ομορφιάς, προσφέροντας λύσεις στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.

 • Αρχική εκπαίδευση και συνεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τόσο των franchisees, όπως και του προσωπικού, που θα απασχοληθεί στο κάθε κατάστημα σε όλα τα θέματα, λογιστικά, ταμείου, reception, κομμωτών, μανικιουρίστ, αισθητικών, εξυπηρέτησης πελατών, γνώσης των προϊόντων, προβολής, προώθησης, διοίκησης κ.ο.κ.

 • Συνεχείς ενέργειες marketing σε πανελλήνιο επίπεδο.

 • Υποστήριξη στη διενέργεια τοπικών προωθητικών ενεργειών.

 • Αξιοποίηση της αγοραστικής δύναμης και των κεντρικών συμφωνιών της μητρικής εταιρείας, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στις αγορές τους.

 • Υποστήριξη για τη σωστή επιλογή κατάλληλου εμπορικού σημείου / περιοχής για την εγκατάσταση του νέου καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

Το σύστημα franchise των MEDUSA καλύπτει τις βασικές αρχές της επιτυχημένης εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας:

 • Χαμηλή και πλήρως ελεγχόμενη αρχική επένδυση

 • Χαμηλό κόστος λειτουργίας

 • Μόνιμη ταμειακή ροή

 • Γρήγορη απόσβεση

 • Υψηλή κερδοφορία

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 4,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των MEDUSA ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της ομορφιάς και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.