NOBACCO

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως η Νο1 επιλογή για την αγορά προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα.

 

Από την έναρξή της η εταιρεία προσανατολίστηκε στην κατασκευή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται, φιλοδοξώντας να είναι πάντα συνεπής στην αποστολή της: να είναι δίπλα στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Τα τελευταία 10 χρόνια, με εφόδια  την εμπειρία και τη γνώση του προϊόντος, τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, το δυνατό της όνομα και την άριστη οργάνωση, προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να διακριθούν με επιτυχία στην αγορά των εναλλακτικών του καπνίσματος. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η NOBACCO ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την Παπαστράτος, θυγατρική της Phillip Morris International με την διανομή στο δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα της κορυφαίας σειράς προϊόντων Iqos.

Μέσα από η διαρκή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών η NOBACCO προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά καλύπτουν την ποικιλομορφία των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Παρέχει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αγοραστικό κοινό, ώστε να συνδυάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η ευκολία στην χρήση του προϊόντος, με την εμφάνιση, την καλαισθησία και την αποτελεσματικότητα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για τη NOBACCO τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας. Η σχέση, η επαφή και η επικοινωνία με τον πελάτη, δεν σταματά ποτέ. Από την πρώτη στιγμή που ο καταναλωτής θα αποφασίσει να ενημερωθεί για το ηλεκτρονικό τσιγάρο οι άνθρωποι και τα καταστήματα της αλυσίδας παραμένουν πάντα δίπλα του σε όλη την «ατμιστική» πορεία του. «Nobacco Experience» σημαίνει ικανοποιημένοι πελάτες που θα παραμείνουν πιστοί στη νέα συνήθεια ατμίσματος και στο brand NOBACCO.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρεία ολοκληρώνει μία περίοδο εντυπωσιακής ανάπτυξης του δικτύου της, διαθέτοντας σήμερα 64 καταστήματα και 370 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Με σκοπό να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά των εναλλακτικών του καπνίσματος, η NOBACCO στοχεύει στο άνοιγμα 25-30 καταστημάτων με τη μέθοδο του franchise.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας των καταστημάτων της NOBACCO είναι η κερδοφορία και η άμεση απόσβεση της σχετικά χαμηλής επένδυσης. Βελτιώνοντας διαρκώς τομείς όπως η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η επικοινωνία και η προώθηση πωλήσεων και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους συνεργάτες της για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα.

Αρχική Υποστήριξη

 • Αξιολόγηση και υποστήριξη επιλογής θέσης καταστήματος. Χρηματοοικονομική ανάλυση της επένδυσης

 • Πλήρη εκπόνηση αρχιτεκτονικού σχεδίου και επίβλεψη κατασκευής

 • Visual merchandising

 • 15νθήμερη αρχική εκπαίδευση στα γραφεία της εταιρείας για τα προϊόντα αλλά και ειδικές τεχνικές πώλησης

 • εβδομαδιαία εκπαίδευση σε ρεαλιστικό περιβάλλον καταστήματος

 • 15νθήμερη εκπαιδευτική υποστήριξη on the spot κατά την αρχική περίοδο λειτουργείας της επιχείρησης

Συνεχής Υποστήριξη

 • Η εταιρεία επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων της, τη χρήση νέων τεχνολογιών και στη διαρκή βελτίωση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του τμήματος εκπαίδευσης NOBACCO Training Center. Βασικό εργαλείο του είναι το NOBACCO Library, μια πλήρης, κατανοητή και ενημερωμένη αυτοματοποιημένη e-learning πλατφόρμα στην οποία περιέχεται όλο το απαραίτητο υλικό της εκπαίδευσης συνοψίζοντας γνώσεις που αφορούν στο προϊόν, στην ανάπτυξη τεχνικών πωλήσεων αλλά και όλες τις πολιτικές της εταιρείας που διέπουν τη σωστή λειτουργία του συνόλου των καναλιών του δικτύου με πρόσβαση 24/7

 • Ενημέρωση για τις τελευταίες διεθνείς, νομοθετικές αλλά και επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου.

 • Συνεχής υποστήριξη με νέα προϊόντα,

 • Καθημερινή μηχανογραφική υποστήριξη για έλεγχο αγορών – πωλήσεων – αποθεμάτων

 • Παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος και παροχή κατευθυντήριων οδηγιών για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας,

 • After sales service. Η NOBACCO είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους καταναλωτές και στους συνεργάτες της για τα προιόντα εντός εγγύησης.

 • Άμεση παράδοση παραγγελιών, μειώνοντας έτσι τις ανάγκες αποθήκευσης και κόστους

 • Marketing: Δυναμικό πρόγραμμα υποστήριξης και προώθησης των πωλήσεων, μέσα από το κεντρικό πλάνο προώθησης σε πανελλήνια κλίμακα και της υποστήριξης για τοπικές προωθητικές ενέργειες. Social Media Campaigns, Instore marketing materials

 • Business plan tools που βοηθούν τη σωστή στοχοποίηση της αγοράς, όπως εξέλιξη της ζήτησης, κατευθύνσεις στην προσέγγιση νέων αγορών κ.λπ.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Αναγνωρισιμότητα brand.

 • Σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και κορυφαία οργανωτική δομή

 • Πρώτος και μοναδικός πάροχος στην Ευρώπη όλων των εναλλακτικών του καπνίσματος.

 • Η μόνη ελληνική εταιρεία του κλάδου που διαθέτει δικό της Κέντρο Σχεδιασμού Προϊόντων, το Nobacco Design Center, το οποίο αναπτύσσει συνεχώς νέες καινοτόμες συσκευές ατμίσματος.

 • Συνεργασία με το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών με στόχο την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υγρών αναπλήρωσης σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

 • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εργοστασίου AQUARIUS PROJECT στο Κορωπί για την παραγωγή και τη συσκευασία διακεκριμένων σειρών υγρών αναπλήρωσης.

 • Το 2022, η NOBACCO αποφάσισε να γίνει η πρώτη εταιρεία που κάνει το επόμενο βήμα στον ποιοτικό έλεγχο των υγρών αναπλήρωσης, δημιουργώντας ένα πλήρως εξοπλισμένο πρότυπο αναλυτικό εργαστήριο, μέσα στις εγκαταστάσεις της Aquarius Project. Το εργαστήριο εξοπλίστηκε με όργανα τελευταίας τεχνολογίας ανάλυσης υγρών αναπλήρωσης, μεταξύ των οποίων και αέριος χρωματογράφος. Επίσης στελεχώθηκε με καταρτισμένους επιστήμονες, οι οποίοι διασφαλίζουν την εφαρμογή των τελευταίων επιστημονικών γνώσεων και τάσεων, επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη καινοτόμων και ασφαλών προϊόντων.

 • Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές διαθέτουν πιστοποιήσεις CE και RoHS.

 • Ενίσχυση της πιστότητας των πελατών με το Ολοκληρωμένο CRM & Loyalty πρόγραμμα και mobile εφαρμογή «Nobacco Privilege Club», μέσω της οποίας ο χρήστης/μέλος απολαμβάνει προνόμια, κέρδη και πρωτότυπα δώρα εμπειρίας, την και την έμπρακτη επιβράβευσή τους.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 30 τ.μ. 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: υπολογίζεται επί των αγορασθέντων προϊόντων

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 16

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 48

 

 

 

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.