OJO SUNGLASSES

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

H OJO Sunglasses ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchise το 2013 και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει το δίκτυο της σε 36 καταστήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Λίβανο και Μάλτα, όπως επίσης και παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η OJO Sunglasses πιστεύει ότι σε συνδυασμό με τη συσσωρεμένη 100χρονη πείρα της, έχει την ικανότητα και την τεχνογνωσία να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δικαιοδόχους της, ώστε να επιτύχουν μια συναρπαστική καριέρα που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους στον κλάδο της πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών. Χρησιμοποιώντας μια οργανωμένη στρατηγική και ρεαλιστική μεθοδολογία, η OJO Sunglasses καθοδηγεί και συμβουλεύει τους δικαιοδόχους της ώστε να επιτύχουν, να αποκτήσουν κίνητρο και πάνω από όλα να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση.

H επιχειρηματική πρόταση της OJO Sunglasses είναι και θεωρείται πρωτοποριακή λόγω εξειδίκευσης στα προϊόντα που προσφέρει, στη μεθοδική εκπαίδευση, στην τεχνολογική διαχείριση των καταστημάτων και σίγουρα στις μοναδικές λιανικές τιμές και ποιότητα που προσφέρει στους καταναλωτές. Ίσως αποτελεί το μοναδικό κατάστημα σε όλο τον κόσμο που προσφέρει γυαλιά ηλίου και σύντομα οπτικά κάτω από μια και μόνο εμπορική επωνυμία.

Ojo 4 Fill 300x200 Ojo 2 Fill 300x200

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FRANCHISE

  • αποδεδειγμένα φιλικό προς τον χρήστη και απλό στη λειτουργία σύστημα λιανικής επιχείρησης.

  • προϊόν με μικτό περιθώριο κέρδους υψηλότερο του μέσου όρου, σε σύγκριση με τις πλείστες άλλες λιανικές επιχειρήσεις.

  • υποστήριξη στην επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας και τις διαπραγματεύσεις ενοικίασης.

  • ιδιαίτερα μοντέρνα διακόσμηση και επίπλωση, μαζί με τελευταίας τεχνολογίας υλικά, λογισμικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

  • εκτενές και επαγγελματικό πρόγραμμα κατάρτισης, που περιλαμβάνει εκπαίδευση τόσο εντός του καταστήματος όσο και διδασκαλία σε τάξη. Το πενταήμερο σεμινάριο κατάρτισης καλύπτει τις ακόλουθες πτυχές:

Γνώση του προϊόντος

Τάσεις της μόδας

Πώς να προωθήσετε τα γυαλιά ηλίου

Πώς να διοικείτε και να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας

Πώς να υπολογίζετε τα περιθώρια κέρδους και ζημιών

Πώς να κάνετε παραγγελίες

Πώς να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας

Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας στην αγορά

Πώς να συντηρείτε το κατάστημά σας

Πώς να προσφέρετε τεχνική εξυπηρέτηση και μετά την πώληση

  • πριν και μετά το άνοιγμα του καταστήματός σας, εκπαιδευμένος αντιπρόσωπος της OJO Sunglasses υποστηρίζει το κατάστημα franchise κατά την πρώτη βδομάδα εργασιών εκπαιδευμένος αντιπρόσωπος της OJO Sunglasses επισκέπτεται το κατάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα, και παρέχει συνεχή υποστήριξη

Ojo 8 Fill 300x200 Ojo 3 Fill 300x200

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Χαμηλό κόστος

Για ένα κατάστημα ΟJO Sunglasses η επένδυση είναι γύρω στις 75,000 Ευρώ. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει την άδεια λειτουργίας, την κατασκευή και το αρχικό απόθεμα σε γυαλιά ηλίου και οπτικά. Ο μέσος όρος της περιόδου επιστροφής της επένδυσης είναι λιγότερος από 30 μήνες. Οι περισσότεροι franchisees μας έχουν αποσβέσει την επένδυσή τους σε διάστημα μικρότερο των 2 χρόνων.

Ισχυρή Καταναλωτική Ζήτηση

Η ζήτηση των γυαλιών ηλίου έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς εκτός από από την πρακτική χρήση, αποτελεί επίσης και μια πηγή αυτό-έκφρασης. Σε συνδυασμό με την αυξημένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας από τη υπεριώδη ακτινοβολία, η ανάγκη για χρήση γυαλιών ηλίου έχει φτάσει στα 2 - 5 ζευγάρια για κάθε καταναλωτή. Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν γνωρίζει εποχές, εφόσον η ανάγκη για γυαλιά ηλίου σε περιοχές με μεγάλη ηλιοφάνεια δημιουργεί ζήτηση καθ’ όλο το έτος. Όσο αφορά τα οπτικά, η ζήτηση ολοένα γίνεται και πιο μεγάλη.

Κερδοφορία

Η επιτυχία της OJO Sunglasses οφείλεται κυρίως στην ικανότητά της να προσφέρει ένα συνδυασμό προσιτών τιμών, ποιότητας και στιλ, δημιουργώντας έτσι την επιτυχημένη φόρμουλά της «αξία στα χρήματά σας». Αυτή η πείρα και πραγματογνωμοσύνη, που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 6 χρόνια, μεταδίδονται απ’ ευθείας στους δικαιοδόχους μ ας. Τα περιθώρια μικτού κέρδους που επιτυγχάνονται είναι συνεπώς ανάμεσα στα ψηλότερα στο χώρο του λιανικού εμπορίου, και στην περίπτωση καλά οργανωμένων και πειθαρχημένων δικαιοδόχων το αποτέλεσμα είναι να μπορούν να επιτύχουν υψηλά ποσοστά καθαρών κερδών.

Τιμολόγηση

Η OJO Sunglasses εξειδικεύεται στο τμήμα εκείνο της αγοράς που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οπτικά που ακολουθούν τη μόδα, σε τιμές πάντοτε χαμηλότερες από τις μεγαλύτερες μάρκες της αγοράς. Η OJO Sunglasses πάντοτε θα θεωρείται ως η αλυσίδα γυαλιών ηλίου και οπτικών που προσφέρει «μόδα στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή» σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιείται.

Εύκολη διαχείριση της επιχείρησής σας

Τα αποθέματα και τα καθημερινά έσοδα της επιχείρησής σας ελέγχονται και τυγχάνουν διαχείρισης με εύκολο τρόπο.

Αυτοματοποιημένη διαδικασία υποβολής παραγγελιών για όλα τα προϊόντα σας. •Γρήγορη και εύκολη διαδικασία επανάληψης παραγγελίας με βάση τα αποθέματα. •Ικανότητα αποτελεσματικής κατάρτισης του προσωπικού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ojo 5 Fill 150x225 Ojo 6 Fill 150x225 Ojo 7 Fill 150x225

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 20 – 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 49,500 Ευρώ

Διαμόρφωση: 17,500

Εξοπλισμός/Επίπλωση:22,000

Αρχικό εμπόρευμα:10,000

ENTRY FEES: 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 6%

MRK FEES: 3%

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 8

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 28

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.