ROLLING BAKER

Η επιχειρηματική πρόταση των «Rolling Baker» αποτελεί ένα δυνατό project, που απευθύνεται σε δυναμικά άτομα που δεν ψάχνουν απλώς μια εργασία, αλλά την πιο επιτυχημένη πρόταση franchise στον κλάδο της Μικρής Εστίασης. Με συνολική αρχική επένδυση της τάξεως των 25,000 Ευρώ, η αλυσίδα «Rolling Baker» πρωτοπορεί, προσφέροντας σπιτικά μπισκότα και κουλουράκια σε μεγάλη ποικιλία, υγιεινά κριτσίνια, λαχταριστά γλυκά, φρεσκοψημένες επιλογές για πρωινό, συνδυάζοντας την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για αγνή, ποιοτική και υγιεινή διατροφή, σε έναν απίστευτα premium χώρο, με τιμές take away.

{loadcontact id=|1| type=|modal| text=|ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!|}

Τo concept των «Rolling Baker» γεννήθηκε από την επιτυχημένη μητρική εταιρία «Εύα Μαρί». Οι φούρνοι στο εργαστήρι αρτοποιίας του Μιλτιάδη Νικολαΐδη άναψαν το 2005 και από τότε μέχρι σήμερα, η μητρική εταιρία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Κάθε Rolling Baker χαρακτηρίζεται από την ποικιλία, την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων του, την καθαριότητα και την αίσθηση της περιποίησης, την οργάνωση των χώρων παράθεσής του, τη μοντέρνα αισθητική και τέλος την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η πρόταση franchise των «Rolling Baker» δομήθηκε πάνω στα χαρακτηριστικά που οδήγησαν το concept στην επιτυχία, και αφορούν στην επιμονή στην τελειότητα, με ανθρωποκεντρικά στοιχεία οργάνωσης και λειτουργίας σε κάθε βήμα εξυπηρέτησης. Αυτή είναι η φιλοσοφία της μητρικής εταιρίας, και βάση αυτής δημιουργεί οικογενειακούς δεσμούς με τους συνεργάτες της και αποφεύγει να μιλάει με στείρες λέξεις, όπως βιωσιμότητα, κερδοφορία κ.ο.κ. με στόχο την επίτευξη των ιδανικών συνθηκών εργασίας για τους συνεργάτες – franchisees της, στο πλαίσιο ενός ανθρώπινου και συνάμα επαγγελματικού πλαισίου συνεργασίας.

Η επιτυχία των «Rolling Baker» απέδειξε πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα σε αγαπήσει ο καταναλωτής και θα σε στηρίξει. Κάθε «Rolling Baker» είναι περήφανο για τoυς καθημερινούς πελάτες, που το επισκέπτονται και το ανταποδίδει με τα καλύτερα υλικά, στις καλύτερες τιμές. Στόχος είναι η επιτυχία των συνεργατών – franchisees των «Rolling Baker», πέρα από τις άμεσες οικονομικές ανταμοιβές τους, να αντανακλάται και στα χαμογελαστά πρόσωπα των πελατών τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το αναπτυξιακό πλάνο των «Rolling Baker» έχει ως στόχο να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς δημιουργώντας νέα καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα, με προσεκτικά - όμως – βήματα, στο πλαίσιο μια καθορισμένης στρατηγικής ανάπτυξης και με ιδιαίτερη προσήλωση στις αξίες της αλυσίδας.

Η πρόταση franchise των «Rolling Baker» παρέχει μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που δικαίως τα αναδεικνύουν ως μία μοναδική και ασφαλή επιχειρηματική επιλογή:

 • Διαφοροποιημένο concept στον κλάδο των τροφίμων, με κύριο προϊόν τα κριτσίνια και τα βουτήματα, αλλά και πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως τσουρέκι, cake, κεράσματα, ψωμί, κουλούρια, κ.ά.

 • Εξαίρετης ποιότητας προσεγμένος κατάλογος προϊόντων αρτοποιίας, σε καταπληκτικές τιμές, μια μοναδική σχέση value for money.

 • Πελάτες, που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, γεγονός που διευρύνει σημαντικά την κερδοφορία των franchisees και μειώνει το επιχειρηματικό ρίσκο τους.

 • Αυξημένη μέση κατανάλωση ανά πελάτη, δηλ. αυξημένη μέση απόδειξη, συγκριτικά με άλλα concepts στον κλάδο της λιανικής πώλησης αρτοσκευασμάτων.

 • Πιστότητα και επαναληψιμότητα πελατών, οι οποίοι βιώνουν μια μοναδική εμπειρία και επιστρέφουν ξανά και ξανά αναζητώντας την ίδια ποιότητα.

 • Σταθερός τζίρος και σταδιακή αύξησή στις περιοχές που έχουν εγκατασταθεί.

 • Μοναδικός συνδυασμός premium+ χώρου, με τιμές take away, το δίπτυχο που δημιουργεί μονόδρομο για τον καταναλωτή, που επιθυμεί μοναδική ποιότητα με τα πιο αγνά υλικά, σε τιμή που δεν αφήνει χώρο σε άλλες χαμηλότερης ποιότητας επιλογές.

 • Κορυφαία εκπαίδευση, από έμπειρους πωλητές της μητρικής εταιρείας, που παραμένουν στο κάθε νέο κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του, επιβλέποντας την ορθή παρασκευή και την σωστή εξυπηρέτηση, παρέχοντας real time εκπαίδευση του προσωπικού σε πραγματικές συνθήκες πίεσης.

 • Πλήρη υποστήριξη των franchisees, με την μητρική εταιρία να βρίσκεται δίπλα τους και να τους στηρίζει σε κάθε βήμα, πριν και κατά την διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων τους.

 • Προωθητικές ενέργειες, με πολλαπλά διαφημιστικά σύνολα να κατακλύζουν τον καταναλωτή ακόμη και πριν από την έναρξη κάθε νέου καταστήματος δημιουργώντας προσμονή από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας. Δεν γίνεται να δοκιμάσεις και να μην επιστρέψεις...

 • Συντονισμένες ενέργειες marketing σχεδιασμένες από τη μητρική εταιρεία, με στόχο να γνωρίσει ο καταναλωτής τα προϊόντα και να τα εντάξει στις καταναλωτικές του συνήθειες.

Στην αλυσίδα ήδη λειτουργούν δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη από το Σεπτέμβριο του 2019, κερδίζοντας όχι απλά την πλήρη αποδοχή της αγοράς, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές και επιχειρηματίες που αναζητούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και την διαφοροποίηση που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Η χαμηλή αρχική επένδυση, το κορυφαίο design, τα μοναδικά προϊόντα, τα υψηλά περιθώρια κέρδους, η εξαιρετικά γρήγορη απόσβεση και η διαχρονικότητα της επένδυσης, στο πλαίσιο της έντονης καταναλωτικής τάσης προς την υγιεινή και ποιοτική διατροφή, παράλληλα με χαμηλή τιμολογιακή πολιτική, καθιστούν τα «Rolling Baker» ως μία κορυφαία επιχειρηματική επιλογή franchise.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 20 - 35

ENTRY FEES: 3,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: από 10,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.