THE BAKERS IN THE HOOD

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των «The Bakers In the Hood» αφορά στην grab n go τάση που έχει σαρώσει την παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια και με τρία επιτυχημένα πιλοτικά καταστήματα αποτελεί το πλέον δυνατό project στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, με ευρεία γκάμα προϊόντων, σε κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, σε premium design, packaging και service.

{loadcontact id=|1| type=|modal| text=|ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!|}

The Bakers

Οι «The Bakers» συνδέουν αρμονικά το παρόν με το παρελθόν, την υγιεινή διατροφή και τις σύγχρονες συνταγές με την πατροπαράδοτη τέχνη και την παράδοση. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο σκοπός των ιδρυτών τους, του Απόστολου Ν. Κώτση, του Κωστή Κώτση και του ξαδέλφου τους, Αποστόλη Α. Κώτση, να αναδείξουν δημιουργικά την παράδοση, αξιοποιώντας την επαγγελματική και οικογενειακή εμπειρία τους.

Με 5 σύγχρονα bakeries, σε Χαλάνδρι, Ζωγράφου, Ν. Πεντέλη, Αιγάλεω και Μελίσσια, οι «The Bakers» έχουν καθιερωθεί σε σημεία all day προορισμού για να απολαύσουμε είτε τον πρωινό καφέ μας ή είτε για  ένα σύντομο lunch break.

Οι κλασικές αξίες συναντούν τη σύγχρονη έμπνευση σε µία επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται στο πιο διαχρονικό αγαθό απ’ όλα, με το σύμβολο του brand, το δέντρο, να αντιπροσωπεύει τη ζωή, αλλά και την αξία της οικογένειας.

Το ψωμί για τους ανθρώπους των «The Bakers» αποτελεί αστείρευτη πηγή γνώσης και γεύσης και φυσικά έμπνευσης, τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά, με την αργή ωρίμαση να ξεκίνησε το 2010 ως μια προσπάθεια να αναβιώσουν τεχνικές και συνταγές ανεκτίμητης αξίας από τα παλιά. Με αυτόν τον τρόπο οι μεγαλύτεροι πελάτες βιώνουν το τόσο σημαντικό  συναίσθημα της νοσταλγίας και οι νέοι γνωρίζουν επιτέλους τη γνήσια νοστιμιά του προζυμένιου ψωμιού, ανακαλύπτοντας τις χαρές της αγνής πρώτης ύλης.

The Bakers In the Hood

Το «In the Hood» αποτελεί την προσέγγιση των «The Bakers» στην grab n go τάση που έχει σαρώσει την παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος των «The Bakers In the Hood» αφορά στην δημιουργία μιας σειράς δυνατών καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τα οποία προσφέρουν καφέ, ροφήματα, σάντουιτς µε φρεσκοψηµένο ψωμί, όπως και προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε premium συσκευασίες και σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Διαθέτοντας, ήδη, 3 καταστήματα στην Αθήνα (Καπνικαρέας 6, Νίκης 16 & Απόλλωνος, Αμερικής 16 & Βαλαωρίτου), ξεχωρίζουν για τα φρέσκα premium προϊόντα, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

Τα «The Bakers In the Hood» βασίζονται σε µία φιλοσοφία λειτουργικότητας που χαρίζει επαυξημένο περιεχόμενο και φυσικότητα στο τρίπτυχο «καφέ – snack bar – bakery» της νέας εποχής. Το concept τους αντλεί εικόνες και εμπειρίες από την ελληνική παράδοση, και τις μετατρέπει σε μοντέρνα έμπνευση, η οποία διαπερνά τα πάντα, από την πρώτη ύλη και τις συνταγές, μέχρι την παρουσίαση των προϊόντων, τον εσωτερικό χώρο των καταστημάτων, τα οπτικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία και το packaging.

Τα προϊόντα

Τα «The Bakers In the Hood» προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα τόσο για καφέ, όσο και για φαγητό, στοχευµένα για κάθε ζώνη γεύματος, σε premium packaging, για take away, dine in (όπου επιτρέπει ο χώρος), μέσω eshop – click and collect και μέσω online παραγγελιών σε συνεργασία µε το efood.

Στη ζώνη του πρωινού, ο καφές αποτελεί το κύριο προϊόν, υπό την επιμέλεια του AST barista των «The Bakers», σε δύο ποικιλίες (Single Origin Private Blend by The Bakers, Decaffeine).

Τον καφέ συμπληρώνει µία ποικιλία άλλων ροφημάτων, όπως τσάι (organic ή µη), σπιτική λεμονάδα, ζεστή και κρύα σοκολάτα.

Τυποποιημένα γλυκά σνακς (τραγανά και απαλά μπισκότα, τσουρέκι, κρουασάν, κέικ, μπάρες κ.λπ.), γεμιστό ψωμί μπριός, κουλούρι Θεσσαλονίκης και γιαούρτι µε διάφορα toppings συνοδεύουν το πρωινό, σε μια σύνθεση που περιλαμβάνει και χυμούς ψυχρής έκθλιψης από εποχιακά φρούτα και λαχανικά.

Η ζώνη του lunch break περιλαμβάνει κοµµάτια γεμιστού, προζυμένιου ψωμιού, εποχιακές σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και κρύα μικρογεύματα - σνακς. Το γεμιστό ψωμί μπορεί να ζεσταθεί μέσα σε 1 λεπτό χάρη στα ειδικά πλατό. Κάθε γεύμα παρασκευάζεται εκείνη τη στιγμή, ενώ οι πρώτες ύλες προετοιμάζονται στο catering unit της εταιρείας ή στο κεντρικό εργαστήριο αρτοποιίας. Η επιμέλεια του catering έχει ανατεθεί σε executive chef, µε αξιοσημείωτη εμπειρία στην ανάπτυξη νέων συνταγών, σε συνεργασία µε τεχνολόγο τροφίμων.

Επιδόρπια όπως προφιτερόλ και τσιζκέικ σερβίρονται σε premium βαζάκια και παρασκευάζονται στον κεντρικό φούρνο, υπό την επίβλεψη διακεκριμένου pastry chef.

Η κρύα μπίρα και το κρασί σε ποτήρι ολοκληρώνουν την εμπειρία του μεσημεριανού γεύματος.

Το απόγευμα, ακολουθεί το κεφάλαιο του aperitivo, του spritz, του negroni και του signature gin tonic.

Παράλληλα µε όλα τα ανωτέρω, η ομάδα των «The Bakers In the Hood» έχει ετοιµάσει λίγα ακόµη bits and pieces

Για κάθε ζώνη γεύματος, είναι διαθέσιμα premium κρουασάν, έτοιμα γεύματα σε θερμαινόμενη επιφάνεια (induction), όπως και τα μόνιμα προϊόντα αρτοποιίας, που τοποθετούνται δίπλα στο κεντρικό ταμείο και αφορούν σε µία μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας ψωμιά, κριτσίνια, μπισκότα και τσουρέκια, όπως και εποχιακά είδη.

Πρόταση Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των «The Bakers In the Hood» αφορά σε καταστήματα 35 – 80 τ.μ. και με βοηθητικούς χώρους της τάξεως των 10 – 20 τ.μ., σε σημεία μέτριας - υψηλής εμπορικής κίνησης, με θέσεις για καθήμενους όπου είναι εφικτό.

Το premium packaging χρησιμοποιείται για όλα τα προϊόντα, και εφαρμόζεται σύστημα self – service, µε δύο σημεία παραγγελίας σε ευθεία γραμμή πίσω από τον πάγκο.

Το ωράριο λειτουργίας εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή, με ενδεικτικές ώρες λειτουργίας από τις 6 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., 6 μέρες την εβδομάδα από τη Δευτέρα έως το Σάββατο.

Προνόμια Franchise

Το όραμα των «The Bakers In the Hood» αφορά σε ένα μέλλον πλούσιο σε επιχειρηματική δραστηριότητα και γαστρονομική έμπνευση. Η συνεχής εξέλιξη, τα ποιοτικά προϊόντα, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, όπως και η καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης µε τους πελάτες αποτελούν βασικές προτεραιότητες στο σύστημα franchise, που προσφέρει τα αναγκαία συστατικά επιτυχίας:

  • Εξαιρετική φήμη ενός ισχυρού brand, συνώνυμου της ποιότητας και της επιτυχίας.

  • Πολυετής εμπειρία και κορυφαία τεχνογνωσία.

  • Ολοκληρωμένη, διαφοροποιημένη και καινοτόμος εταιρική ταυτότητα.

  • Πλήρες σύστημα franchise, δοκιμασμένο επιτυχημένα σε 3 πιλοτικά καταστήματα.

  • Δυνατές υποδομές μητρικής εταιρείας, τόσο υλικοτεχνικές, όσο και ανθρώπινες.

  • Δραστηριοποίηση στον κλάδο της Μικρής Εστίασης  - Grab n Go, που χαρακτηρίζεται από σταθερά ανοδική τάση.

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας, με αγνές πρώτες ύλες, σε μοναδικές συνταγές, σε ανταγωνιστικές τιμές και σε premium συσκευασίες.

  • Μεγάλη προϊοντική γκάμα, με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα και επιλεγμένα κατάλληλα για κάθε ζώνη γεύματος.

  • Υψηλό μεικτό περιθώριο κέρδους, σε προϊόντα παραγωγής της μητρικής εταιρείας και μέσω ανταγωνιστικών κεντρικών συμφωνιών.

  • Συμπιεσμένες ανάγκες σε προσωπικό.

  • Ευρεία αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής.

  • Πλήρης αρχική και συνεχής εκπαίδευση.

  • Πλήρης αρχική  και συνεχής υποστήριξη.

  • Εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων προς μίσθωση.

  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ENTRY FEES: 25,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 40,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 50,000 Ευρώ

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ