THE MR. GADGET

Η µεγαλύτερη αλυσίδα καταστηµάτων αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και gadgets στην Ελλάδα άνοιξε το πρώτο κατάστημα της για το κοινό το 2015 στη Θεσσαλονίκη και από τότε η ανάπτυξη του δικτύου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς βάζοντας σταθερές βάσεις για το πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Σήμερα στην οικογένεια της αλυσίδας ανήκουν περισσότερα από 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα concept το οποίο όχι μόνο αντέχει σε δύσκολες εποχές και κρίσεις που επηρεάζουν την αγορά, αλλά καταγράφει και μεγάλες επιτυχίες ακόμη και υπό τις δυσκολότερες συνθήκες, όπως είναι αυτή της πανδημίας.

Tο motto του Mr. Gadget “Be always one step ahead” δεν επιβεβαιώθηκε απλά, αλλά φάνηκε καθοριστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Έχοντας ένα εξελιγμένο E-Shop το τεχνικό know how και μια δουλεμένη ομάδα υποστήριξης δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να εμποδίσει την γνωστή αλυσίδα Mr. Gadget στο δρόμο για την επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα καταστήματα Mr. Gadget, όπως και το E-Shop ξεχωρίζουν ακόμη και στον κλάδο τους, παρουσιάζοντας όχι μόνο καινοτόμα προϊόντα, αλλά λύσεις στους καταναλωτές τους στις πιο δύσκολες στιγμές.

Πρόκειται για µια επιχειρηµατική πρόταση µε πολύ δυνατή παρουσία στην αγορά και εξαιρετικά δυνατό µέλλον, προσφέροντας σχεδόν μοναδικό ποσοστό κέρδους, καθώς διαθέτει ένα ήδη εδραιωμένο brandname, ενώ παρουσιάζει συνεχώς αυξανόµενη ζήτηση χάρη στη πολυδιάστατη γκάμα που ανανεώνεται διαρκώς, στις συνεχείς έρευνες αποδοχής κοινού, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική ζωή και στους ενδελεχείς προϊοντικούς και ποιοτικούς ελέγχους.

Σε μια εποχή όπου οι αλλαγές αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο ο Mr. Gadget προσφέρει τις λύσεις για το σήμερα και το αύριο, τηρώντας την υπόσχεση και τη φιλοσοφία του να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

The Tech concept

H εταιρεία “The Mr. Gadget” που αποτελεί το απόλυτο νέο tech concept στο retail µε δραστηριότητα στην αγορά των mobile accessories & gadgets μετράει χρόνια εμπειρίας στο χώρο.Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του που επικεντρώνεται στα χρηστικά αξεσουάρ για κινητά, δώρα και tablets καθώς και το service αυτών, καθιστά την αλυσίδα καταστηµάτων “The Mr. Gadget” κορυφαίο προορισµό των απανταχού tech fans, και όχι μόνο.

Η τεράστια γκάµα προϊόντων, οι προσιτές τιµές, οι συνεχείς προσφορές, η προσωπική εξυπηρέτηση πελατών, το ιδιαίτερο στήσιµο των ραφιών που δεν βρίσκεται σε κανένα άλλο κατάστηµα, αλλά και το “open experience” που επιτρέπει την άµεση επαφή του πελάτη µε κάθε προϊόν είναι µερικά µόνο από τα χαρακτηριστικά της δυναµικής και διαρκώς εξελισσόµενης πορείας του concept στην αγορά των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας/ gadgets/ ηλεκτρονικών συσκευών.

Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, το δίκτυο MR. GADGET αφουγκράζεται τις ανάγκες του και προσαρµόζεται σε αυτές. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς προσαρµόζεται, εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Η φιλοσοφία που διέπει την επιχείρηση για το µοντέλο εξυπηρέτησης, αποτελεί ένα από τα σηµαντικότερα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήµατα. Κάθε πελάτης αισθάνεται ότι µπαίνει σε έναν χώρο ενηµέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι απλά σε ένα κατάστηµα λιανικής, καθώς όλο το προσωπικό, άριστα εκπαιδευµένο, είναι µια οµάδα µε κοινό στόχο, έτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό για όλα τα προϊόντα. Παρέχουμε ασφάλεια & σιγουριά με σεβασμό και στόχο το κέρδος σας!

Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και μέρος της επιτυχίας:

  • Να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά

  • Να είναι πολυδιάστατο το είδος του επιχειρησιακού μοντέλου του Mr. Gadget

  • Να ξεχωρίζει, να είναι αναγνωρίσιμο και ανταγωνιστικό, όπως και η προϊοντική γκάμα που προσφέρει

Key points της φιλοσοφίας „The Mr. Gadget“

  • Συνεχής παρακολούθηση της αγοράς

  • Παροχή πολλών συναφών προϊόντων

  • Ετοιμοπαράδοτοι κωδικοί

  • Ευελιξία

  • After Sale Care

  • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που παρακολουθεί και καταρτίζεται συνεχώς με σεμινάρια σχετικά με νέα προϊόντα, καινοτομίες και καινούργιες τεχνικές πώλησης

Ηλεκτρονικό κατάστηµα

Ηλεκτρονικό σύστηµα πώλησης, παραγγελιών, εφοδιασµού και διαχείρισης αποθεµάτων. Οι πωλήσεις και οι παραγγελίες πραγµατοποιούνται και ηλεκτρονικά, µε την χρήση του E-shop του δικτύου. Πρόκειται για µια εφαρµογή µε την οποία ο εφοδιασµός - διαχείριση των αποθεµάτων του κάθε καταστήµατος, αλλά κυρίως οι πωλήσεις γίνονται µε αυτόµατο ηλεκτρονικό τρόπο, άµεσα και αποτελεσµατικά. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει το οποιοδήποτε προϊόν µέσω του E-Shop και να το αγοράσει από το φυσικό κατάστηµα της περιοχής του. Το ηλεκτρονικό κατάστηµα του δικτύου (www.themrgadget.gr) έχει κατά µέσο όρο περισσότερες από 5000 επισκέψεις ηµερησίως.

O Mr.Gadget, µε πολυπροϊοντικό brand που καινοτοµεί στο χώρο του retail, αποτελεί πόλο έλξης για τους καταναλωτές, λόγω της τεράστιας ποικιλίας που διαθέτει.

Έτσι, προσελκύει τακτικά τους fans του brand για την ανακάλυψη νέων τεχνολογικών «θησαυρών», οδηγώντας σε υψηλή επαναληψιµότητα πωλήσεων µέσα από πολλαπλές εισροές εισοδήματος.

Στα πλαίσια της δηµιουργίας µίας ενιαίας εικόνας για όλα τα καταστήµατα Mr. Gadget, αποτυπώνουµε την εταιρική µας ταυτότητα σε κάθε δυνατή εφαρµογή, από την εµφάνιση των εργαζοµένων έως τα blisters και τις σακούλες καταστηµάτων. Έτσι, το brand Μr. Gadget αποτυπώνεται εύκολα στη συνείδηση του καταναλωτή και ενισχύει την θέση του στην αγορά.

Υποστήριξη Franchise

Η εταιρεία στα πλαίσια του πακέτου δικαιόχρησης που έχει αναπτύξει, προσφέρει πληθώρα προνομίων στον συνεργάτη -επενδυτή. Σε καθέναν από τους συνεργάτες του  προσφέρει σημαντικές  και συνεχείς προοπτικές ανάπτυξης σε έναν κλάδο που έχει και πάντα θα έχει αγοραστική δύναμη. Κάθε νέο μέλος του δικτύου Mr. Gadget απολαμβάνει ουσιαστική στήριξη προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της επιχειρηματικής πορείας.

Η μητρική εταιρεία καθοδηγεί πλήρως τον συνεργάτη σχετικά με τη λειτουργική και οργανωτική υποδομή του καταστήματος και φυσικά παρέχεται όλη η απαραίτητη τεχνογνωσία στη σχεδίαση, κατασκευή και οργάνωση του καταστήματος.

Η εταιρεία μεριμνά ασφαλώς για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο των συνεργατών, όσο του προσωπικού του με συνεχές training, αξιολογήσεις, αναλυτικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια, σεμινάρια συμπεριφοράς και πωλήσεων και με κύριο στόχο πάντα την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων και την μέγιστη αξιοποίηση τους.

Επιπλέον, τα καταστήματα της οικογένειας εξασφαλίζουν από τον Mr.Gadget εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές προϊόντων μέσα από σταθερές και καίριες συμφωνίες αξιόπιστων προμηθευτών.

Τέλος, προνοείται και μία ολοκληρωμένη και καθολική υποστήριξη στο κομμάτι του marketing και της διαφήμισης που ξεκινά από τη στρατηγική και φθάνει έως την παρουσίαση, την προώθηση και την πώληση των προϊόντων.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 80

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

–          Διαμόρφωση: 5,000 Ευρώ

–          Εξοπλισμός/Επίπλωση: 10,000 Ευρώ

–          Αρχικό εμπόρευμα: 30,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 12-18

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 21

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.