Τα κέντρα Win.net® διδάσκουν με πρωτοποριακά μέσα που καθιστούν οικεία και φιλική κάθε τεχνολογική εφαρμογή. Γι' αυτό κάθε Win.net® κάνει τη διαφορά για τον τελικό καταναλωτή, καθώς το εκπαιδευτικό μοντέλο μας εξασφαλίζει ουσιαστική γνώση, απόλυτη εξειδίκευση και πιστοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα κέντρα Win.net® δεν είναι απλά άλλο ένα δίκτυο σχολών πληροφορικής. Είναι κέντρα ψηφιακής εκπαίδευσης. Διδάσκουν πληροφορική αλλά και εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές στην καθημερινότητά μας. Εντάσσουμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα με έξυπνα ταχύρρυθμα προγράμματα!

 

Τα κέντρα ψηφιακής εκπαίδευσης WIN.NET®, διδάσκουν πληροφορική και εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας, χρήσιμες στην επαγγελματική αλλά και την καθημερινή ζωή. Παρέχουν πιστοποιήσεις γνώσεων, ως επίσημα εξεταστικά κέντρα, μέσω των μεγαλύτερων διεθνών φορέων, που αναγνωρίζονται από το ελληνικό Δημόσιο, αλλά και προγράμματα αξιοποίησης της τεχνολογίας ως μέσο διεύρυνσης του πνευματικού ορίζοντα του μαθητή και ανάπτυξης της φαντασίας του όπως η ρομποτική κ.α. Παρέχουν προγράμματα για παιδιά, ενήλικες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Τα επιχειρησιακά προγράμματα μπορούν να είναι επιδοτούμενα 100% ενώ προσαρμόζονται στις εξειδικευμένες ανάγκες εκπαίδευσης κάθε επιχείρησης.

Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (τ.μ.) : 60-100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : 37.000 €

ENTRY FEES : 10.000 €

ROYALTIES : 6%

MRK FEES : 3%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ : 20

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ : ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : 1997

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE : 2002

AΡΧIKH ΕΠΕΝΔΥΣΗ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ : 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη : 12

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : 2

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : 62

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.