Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!
Πλάτων Μαλλικούρτης Πλάτων ΤΡ. Μαλλικούρτης

ab newlogo

Σε μία εποχή που κάθε επιχειρηματική κίνηση θα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση, η ΑΒ προσφέρει στους μελλοντικούς συνεργάτες franchisees τη δυνατότητα να συνεργαστούν με μία δυνατή και σίγουρη εταιρεία, προσφέροντάς τους μοναδικά οφέλη. Προσφέροντας ισότιμη συμμετοχή και ευκαιρίες, η εταιρεία καλλιεργεί το έδαφος για μία εύφορη και δυνατή συνεργασία που αντιστέκεται στο χρόνο και τις δύσκολες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες, καθώς οι franchisees αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες-επιχειρηματίες και όχι απλά σαν επενδυτές. Έχοντας ως βάση την σταθερότητα του επιχειρηματικού – επενδυτικού της πλάνου, καθώς και την παροχή κινήτρων για είσοδο στην αγορά, η ΑΒ επενδύει μέσα από το δίκτυο καταστημάτων franchise σε ικανούς ανθρώπους με καλή αντίληψη και δυνατότητα να επικεντρώνονται στους πελάτες τους, σταθμίζοντας τα οφέλη και τα πιθανά ρίσκα. Το σύστημα δικαιόχρησης που προτείνει η ΑΒ Βασιλόπουλος βασίζεται στη λειτουργία 2 μοντέλων καταστήματος, του AB Food Market και του ΑΒ Shop & Go, Τα οποία προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα που μειώνουν στο ελάχιστο το επιχειρηματικό ρίσκο και στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα του καταναλωτή.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας καθώς και το μεταβατικό στάδιο που χαρακτηρίζει τον κλάδο των Super Market, κάνει τους επιχειρηματίες επιφυλακτικούς κατά την αξιολόγηση των ευκαιριών και του υπολογισμού του ρίσκου που υπάρχει πίσω από κάθε επένδυση. Έχει όμως παρατηρηθεί ότι μέσα σε αυτό το κλίμα έντονων ανακατατάξεων και αλλαγών δημιουργούνται συνεχώς καινούργια δεδομένα που, μεταξύ άλλων ενδυναμώνουν τις κυρίαρχες τάσεις της αγοράς όπως είναι η ανάπτυξη νέων τύπων καταστημάτων τύπου δικαιόχρησης (franchise).

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμενη τις τάσεις του λιανικού εμπορίου, και έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, θέτει σαν στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων με το μοντέλο συνεργασίας διακαιόχρησης. Με βασικά συστατικά τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας και τη θέληση να απευθυνθεί, μέσω των συνεργατών της σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη τη χώρα που εκτιμούν και αποζητούν την εξυπηρέτηση και ποιότητα ΑΒ, προσφέρει δυνατότητες επένδυσης franchising που δημιουργούν σημαντικά περιθώρια κερδοφορίας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος με πολυετή εμπειρία στην εγχώρια αγορά και άριστη οργάνωση κατατάσσεται μεταξύ των πιο αξιόπιστων αλυσίδων τροφίμων στην Ελλάδα.

Εδώ και 75 χρόνια, με εφόδιο την έντιμη παρουσία της στην Ελληνική Αγορά και το δυνατό της όνομα, την άριστη οργάνωση και τις άρτιες λειτουργικές υποδομές του δικτύου της, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες συνθήκες της αγοράς, εκπληρώνοντας τους επιχειρηματικούς και προσωπικούς τους στόχους.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική εποχή, το σύστημα συνεργασίας franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορεί να προσφέρει στους συνεργάτες της την αυτονομία που χρειάζονται για να αναγνωριστούν από την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται, αλλά και μία μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα, δύο πλεονεκτήματα ιδιαίτερα χρήσιμα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, οδηγώντας τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού Super Market και κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των υποψηφίων franchisees για όσο το δυνατόν ασφαλέστερες επενδύσεις, έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο 333 καταστημάτων. Βελτιώνοντας συνεχώς τους κυριότερους τομείς λειτουργίας της που αφορούν την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και τα προγράμματα πιστότητας, η ΑΒ προσφέρει άριστες ευκαιρίες στους μελλοντικούς της συνεργάτες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

AB SHOP & GO

ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΙΑΣ

Το μοντέλο καταστήματος AB Shop & Go έχει ως κύριο στόχο την κάλυψη των συμπληρωματικών αγορών των καταναλωτών, των μικρών καθημερινών αγορών αλλά και τυχόν αυθόρμητων αγορών που ενδέχεται να προκύψουν. Χωροθετείται σε μεγάλα αστικά κέντρα και σε περιοχές υψηλής πυκνότητας διαβίωσης και περιοχές μεγάλης συγκέντρωσης καταναλωτών (σχολεία, σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς, πυκνούς χώρους εργασίας κ.ο.κ.)

Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 80τ.μ. έως 200τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποθήκης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές μεγαλουπόλεων και σε σημεία μεγάλης διέλευσης και μεγάλης προβολής.

ΑΒ FOOD MARKET

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Το σήμα AB Food Market διαθέτει τον φιλικό και οικείο χαρακτήρα ενός επώνυμου, μικρότερης έκτασης καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άριστης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές προσιτές για όλους.

Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 300τ.μ. έως 700τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποθήκης. Σημαντική προϋπόθεση επιτυχίας είναι η ύπαρξη του χώρου στάθμευσης με τουλάχιστον 20-25 θέσεις, και να βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις της επαρχίας, καθώς και τουριστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης παραθεριστών και μεγάλης εποχικής διάρκειας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος, υποστηριζόμενοι συνεχώς από την εταιρεία, είναι προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και η επιχείρησή τους να γνωρίσει σίγουρη επιτυχία και διαχρονική σταθερότητα.

Οι συνεργάτες franchisees επενδύουν σε ένα όνομα ισχυρό, το οποίο συνδέεται στη συνείδηση και το μυαλό των καταναλωτών με έννοιες όπως η ποικιλία, η ποιότητα και η αξιοπιστία. Το πλήρες σχέδιο παροχών περιλαμβάνει χρήσιμα πλεονεκτήματα όπως , μεταξύ άλλων, αρχική και συνεχή εκπαίδευση, διαρκή και συνεπή τροφοδοσία και ανεφοδιασμό, εμπορική στρατηγική, ισχυρή δυναμική ανάπτυξης και πολύχρονη εμπειρία, την καλύτερη τεχνογνωσία στο αντικείμενο της διαχείρισης και των πωλήσεων Super Markets στον ελληνικό χώρο και φυσικά ισχυρή δυναμική ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα προϊόντων.

Το μοντέλο συνεργασίας AB Food Market κατέχει υψηλή θέση στις δραστηριότητες επέκτασης της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο ότι το δίκτυο καταστημάτων franchise αριθμεί μέχρι στιγμής 65καταστήματα, εντάσσεται οργανικά μαζί με τα 247εταιρικά καταστήματα και τα 14 Cash & Carry, καθώς και 7 πιλοτικά με το σήμα Shop & Go σε συνεργασία με την Coral (Shell) συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επέκταση της αλυσίδας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των σημείων πώλησης (333 καταστήματα στο σύνολο σε πανελλαδικό επίπεδο).

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 300 τ.μ. για ΑΒ FOOD MARKET

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση - Εξοπλισμος: από 600 € / τ.μ.

Αρχικό Εμπόρευμα: από 400 € / τ.μ.

ENTRY FEES: 5.000 €

ROYALTIES: 0,2% επί των πωλήσεων

MRK FEES: χρέωση ανά δραστηριότητα

EXTRAS

Γενικά

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1969

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2002

Ικανότητες

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 6 - 8 ΑΤΟΜΑ

Σύμβαση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 7 έτη με ανανέωση

 

 

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να είναι ταχύτερη η πλοήγησή σας. Περισσότερα