Αφού, λοιπόν, αποφάσισες για όλα τα αρχικά ζητήματα, όπως για τους κλάδους και για τα concepts που σε ενδιαφέρουν, και αφού έλαβες τις απαραίτητες συμπληρωματικές πληροφορίες, όπως ενημερωτικό υλικό, πρότυπο business plan, σύμβαση δικαιόχρησης, και έχεις πλέον σχηματοποιήσει συγκεκριμένη άποψη και θέματα προς συζήτηση, ήρθε ή ώρα να συναντηθείς με τους υπευθύνους της δικαιοπαρόχου εταιρείας ή τον σύμβουλο franchise.

Για λόγους δεοντολογίας οφείλεις να ξεκινήσεις την συνάντηση με αυτόν που σου έστειλε το αρχικό ενημερωτικό υλικό, πολλές αλυσίδες έχουν αναθέσει την ενημέρωση και την επιλογή των ενδιαφερομένων σε σύμβουλο franchise, ωστόσο αρκετές και κυρίως οι μεγάλες έχουν το δικό τους τμήμα franchise, οπότε η ενημέρωση των δικαιοδόχων πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο franchise.

Έτσι αν ζητήσεις μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Franchise.GR ενημερωτικό υλικό, τα στοιχεία σου προωθούνται στην δικαιοπάροχο εταιρεία από την οποία είτε απευθείας, είτε μέσω του συμβούλου της θα λάβεις επιπρόσθετο πληροφοριακό υλικό.

Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά από ξεκάθαρες περιπτώσεις που είναι πιο ενδεδειγμένο να απευθυνθείς πρώτα στον σύμβουλο franchise:

  • Αν δεν βγάλεις άκρη με τις προτάσεις franchise, με την έννοια ότι δεν θα μπορέσεις να κατασταλάξεις σε 3 – 5 συστήματα franchise που ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη σου.

  • Αν διαθέτεις δικό σου, είτε ιδιόκτητο, είτε ενοικιασμένο, κατάστημα.

  • Αν επιθυμείς επενδυτική επιλογή, με περιορισμένη τη συμμετοχή σου σε εποπτικές δραστηριότητες.

Σε κάθε περίπτωση ο σύμβουλος franchise διαθέτει ένα ευρύ portfolio προτεινόμενων συστημάτων franchise, πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη εμπειρία από τον υπεύθυνο franchise, όπως και γνώση της τρέχουσας κατάσταση της αγοράς. Κυρίως, δεν θα προσπαθήσει να σας «πείσει σώνει και καλά» για τα προτερήματα της μιας και μόνο αλυσίδας όπως ο υπεύθυνος franchise, τόσο λόγω του συμβουλευτικού ρόλου του, αλλά και βάση κοινής λογικής αφού έχει τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σας προτείνει το concept που ταιριάζει ιδανικά για εσάς.

Πλέον έχεις ξεκινήσει τη δική σου διαδρομή για το δικό σου επιτυχημένο franchise!

Η εταιρεία μας, η FBS – Franchise Business Services, με ηγετικό ρόλο στον κλάδο και 25ετή εμπειρία, είναι στην διάθεσή σου για πλήρη ενημέρωση και καθοδήγηση σε κάθε στάδιο αναζήτησης της ιδανικής επιχειρηματικής ιδέας, εκπροσωπώντας τα πλέον γνωστά brands και τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες. Γνώρισε τις καλύτερες προτάσεις franchise στο www.Franchise.GR ή τηλεφώνησε στο 2106540681 για να προγραμματίσεις μια ενημερωτική συνάντηση.

Το ανά χείρας άρθρο αποτελεί μέρος της σειράς «Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το δικό σου franchise;» που θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS.

Το προηγούμενο άρθρο της σειράς είναι το «Ποια είναι τα πρώτα βήματα για το δικό σου franchise;». Το επόμενο θα έχει ως θέμα «Τι να κάνεις πριν και τι μετά την συνάντηση με τον Υπεύθυνο Franchise του concept που σε ενδιαφέρει».

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.