myVape aris6Η My Vape αποτελεί μια από τις κορυφαίες αλυσίδες ηλεκτρονικού τσιγάρου, με συνεχή ανάπτυξη από το 2014, διαθέτοντας κορυφαία εμπειρία και τεχνογνωσία, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο και πρωτοστατώντας με το λανσάρισμα μιας 100% win win πρότασης franchise, με συνολική επένδυση 18.000 Ευρώ. Συζητάμε με τον κ. Αρη Λωρίδα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και μας αναλύει την επιχειρηματική πρόταση και τη συνταγή της επιτυχίας της My Vape.

Πώς αξιολογείτε την «έκρηξη» στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και ποιές είναι οι προοπτικές ανάπτυξης;

Η έκρηξη στον κλάδο μας ήρθε μέσα από την ανάγκη όλων μας να στραφούμε προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είμαστε η πρώτη χώρα σε κατανάλωση τσιγάρων και χρειάστηκε η πολιτεία να μας θέσει περιορισμό με την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους το 2010. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει την δυνατότητα στους καπνιστές να απεξαρτηθούν από την κακή συνήθεια του καπνίσματος και να φροντίσουν τον οργανισμό τους και την οικογένειά τους. Και αυτή η «έκρηξη» επισφραγίζει την συνειδητή απόφαση των Ελλήνων να βγουν από τις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων που αφορούν έρευνες και ανθυγιεινές συνήθειες. Να στραφούν σε έναν εναλλακτικό τρόπο. Στο άτμισμα. Συνδιάζουμε έτσι την φροντίδα της υγείας μας και κάνουμε οικονομία παράλληλα.

Για ποιους λόγους υιοθετήσατε το franching ως στρατηγική ανάπτυξης;

Διότι αυτή η στρατηγική προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια και για τα δύο μέρη. Γρήγορη ανάπτυξη, αναγνωρισιμότητα, σταθερά ποιοτικά προϊόντα και κατ’ επέκταση, ασφάλεια. Η My Vape μπορεί να στηρίξει τεχνολογικά, ποιοτικά και υπεύθυνα όλα τα μέλη της. Διασφαλίζει με την εμπειρία της όλη την υποστήριξη που χρειάζεται ο franchisee στο ξεκίνημά του (τεχνικο-οικονομική υποστήριξη και εκπαίδευση), η οποία συνεχίζεται καθόλη την συνεργασία αφού οι τεχνολογίες αναπτύσσονται και αλλάζουν συνεχώς. Σήμερα δεν μπορείς να σταθείς στην αγορά αν δεν είσαι πρώτος τεχνολογικά και ποιοτικά.

Ποια είναι τα κύρια συστατικά επιτυχίας ενός καταστήματος ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Η φιλοσοφεία μας περιέχει τρία κύρια συστατικά για την επιτυχία του δικτύου μας:

 • Το πρώτο είναι η επαφή με τον πελάτη. Δεν συναλλασόμαστε οικονομικά με τον πελάτη στα καταστήματά μας. Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του δείχνοντάς του το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και τη στήριξή μας στην προσπάθεια διακοπής του τσιγάρου. Πρόκειται για ειλικρινείς σχέσεις που χτίζονται με τον χρόνο. Ενθαρρύνουμε όλους τους συνεργάτες μας να επενδύουν στην ανθρώπινη επαφή.

 • Η My Vape μέσω της μεγάλης ανάπτυξης στο διαδίκτυο, μπορεί να προσφέρει σταθερή προβολή σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό και κατ’ επέκταση να προσφέρει ήδη από το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας, σταθερή πελατεία.

 • Και το τρίτο σημαντικό σημείο επιτυχίας, είναι η τοποθεσία που θα επιλεγεί για το κατάστημα, όπου αν πρόκειται για κεντρικό δρόμο θα έχει άμεσα μεγάλη εμπορική κίνηση.

Τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Θα πρέπει να προσέξουν τα παραπάνω κύρια συστατικά για την καλή πορεία της επιχείρησής τους. Η επαφή με τον πελάτη τους είναι το κυριότερο, που θα πρέπει να είναι φροντιστική και να αναπτύσσεται με υπευθυνότητα, οι νέες τεχνολογίες να χρησιμοποιούνται και να λειτουργούν προστατευτικά προς όλα τα μέλη της εταιρίας και τρίτον η τοποθεσία του καταστήματος που θα επιλέξουν να μπορεί να λειτουργήσει προς το εμπορικό όφελός τους.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Η My Vape πιστεύει στην ποιότητα των προϊόντων της και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση τους και στην εξάπλωση του δικτύου της και για το λόγο αυτό στηρίζει πλήρως τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο της αμοιβαίας εκτίμησης και κερδοφορίας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλα τα my Vape shops είναι πάντα ενήμερα για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του ατμίσματος, απολαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, τόσο κατά την δημιουργία τους, όσο και κατά την καθημερινή πώληση και λειτουργία, διασφαλίζοντας και παρέχοντας:

 • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

 • Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ατμοποιητές, μπαταρίες, μοντάκια, επιστόμια, θήκες, αντιστάσεις και άλλα αξεσουάρ

 • Αποκλειστικές συνεργασίες

 • Άμεση παράδοση προϊόντων

 • Σταθερές τιμές

 • Ασφαλή και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, γευστικά και καπνικά, όπως και DIY

 • Συνεχή υποστήριξη, τόσο κατά την δημιουργία και αρχική περίοδο λειτουργίας του εκάστοτε my Vape shop, όσο και κατά την καθημερινή λειτουργία του

 • Προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες. Περιλαμβάνονται διαγωνισμοί, προσφορές κ.ο.κ.

 • Προβολή σε διαδίκτυο και social media

 • Καθοδήγηση για τοπικές προωθητικές ενέργειες

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 8.000 € (εξαρτάται από τα τετραγωνικά και περιλαμβάνει αρχιτεκτονική σχεδίαση καταστήματος, διαμόρφωση χώρου και επίβλεψη κατασκευής, επίπλωση, εξοπλισμό, μηχανογράφηση)

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 8.000 €

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 1ο ΧΡΟΝΟ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: 25+

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.