Alterego Dimikritos

Alterego Logo 2017 350 Fill 250x250

Πόσο σίγουροι είστε για την ποιότητα των αγαπημένων σας υγρών αναπλήρωσης alter ego, σχετικά με την τήρηση όλων των απαιτούμενων προδιαγραφών παρασκευής τους, αλλά και των συστατικών που περιέχουν; «Πιο σίγουροι δεν γίνεται», είναι η απάντηση, καθώς πλέον τα πάντα ελέγχονται από το κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα της χώρας, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», που πλέον αποτελεί τον ειδικό συνεργάτη της alter ego!

Στα εργαστήρια του Δημοκρίτου ελέγχονται ενδελεχώς και πιστοποιούνται τα υγρά αναπλήρωσης alter ego, κι έτσι μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι το προϊόν που ατμίζετε είναι το πλέον εγκεκριμένο και πιστοποιημένο (σύμφωνα με το πρόγραμμα «Quality PLUS») από τους ειδικούς!

Rectus3

Rectus Franchise Guru Fill 200x200

Η επιχειρηματική πρόταση των Rectus evolutio βασίζεται στην κορυφαία τεχνογνωσία και άνω των 30 ετών εμπειρία της Coffeexpert και αποτελεί ένα μοναδικό concept στην αγορά της καφεστίασης, υιοθετώντας τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές σε όλες τις επιχειρηματικές διεργασίες ενός σύγχρονου coffee shop franchise.

Η μητρική εταιρεία των Rectus evolutio, η Coffeexpert, διαθέτοντας αξιοσημείωτη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο της, χαρακτηρίζεται από την ίδρυσή της, το 2007, από μια σταθερά επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία και ανάπτυξη, ακολουθώντας πιστά και αμετάκλητα τις αρχές της για συνεχή δέσμευσή της στη ποιότητα και για καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων σε κάθε φάσμα της λειτουργίας της.

Food Trends

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης ξεκινούν και κερδίζουν μερίδιο "ανοιγμάτων" σε σχέση με τα συνολικά νέα start ups, με την πλειοψηφία τους να ανήκει στην κατηγορία της Μικρής Εστίασης και νέες τάσεις εμφανίζονται με τα burgers να διανύουν την 3η εποχή τους και τα κουλούρια (!) να επανεμφανίζονται στο προσκήνιο.

Bullseye Franchise Slogan Fill 200x200

Τα BULLSEYE συνδυάζουν μοναδική μέθοδο ψησίματος και εκπληκτικές σάλτσες και toppings σε μία εθιστική και ανεπανάληπτη εμπειρία burger που γίνεται γρήγορα η πρώτη σας επιλογή. Χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο και επαναστατική μέθοδο τα BULLSEYE εγγυόνται για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, πολύ μαλακό, ζουμερό και, εκπληκτικά νόστιμο burger. Την ίδια τακτική και φιλοσοφία που αφορά τη γεύση και την ποιότητα, εφαρμόζoυν τόσο στις σάλτσες τους, όσο και σε κάθε άλλο προϊόν που προσφέρουν όπως onion rings, φιλέτα κοτόπουλου και γαλοπούλας, μανιτάρια κ.λπ.

Koulour Koulour Franchise Fill 200x200

Το Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων. Η πρόταση franchise των Koulour-Koulour αφορά σε μικρά καταστήματα με ελάχιστο χώρο 45 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση πεζών, με κύριο προϊόν τα γεμιστά κουλούρια και τους καφέδες, αλλά και με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από εκλεχτές ελληνικές πρώτες ύλες, ικανή να τα αναδείξει ως το απόλυτο all day street food spot. Η χαμηλή επένδυση, σε συνδυασμό με τα περιθώρια κέρδους που είναι από τα υψηλότερα στην εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη πρόταση για αυτο-απασχόληση, με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις.

Αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τις επιλογές σας και τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise, όπως και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

MyoFX Ems Y MaxForce

Στα alterlife η ηλεκτρομυοδιέγερση έγινε ασύρματη! Θεαματική μεταμόρφωση του σώματος χωρίς καλώδια και περιορισμούς...

20 λεπτά διαρκεί μια ολοκληρωμένη προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης. Μόλις φορέσετε την ειδική στολή, ο trainer αναλαμβάνει να μεταφέρει εκείνες τις διεγέρσεις που το δικό σας σώμα απαιτεί για να επιτευχθούν τα ιδανικά αποτελέσματα.

20 λεπτά ασύρματης ηλεκτρομυοδιέγερσης την εβδομάδα αρκούν! Η υπηρεσί α που σέ βεται τον πολύτιμο χρόνο σας! Η ασύρματη ηλεκτρομυοδιέγερση - ems έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

SBC 2017

Η εκπομπή, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας, ασχολείται με την επιστήμη του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.

Στο «Marketing in Practice» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.

Την επιμέλεια & παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Θέμης Σαρανταένας, πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ, με ειδίκευση στο μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

https://www.franchise.gr/2013-04-30-07-37-40/franchise-νεα/4587-κυκλοφορεί-στα-περίπτερα-το-νέο-τεύχος-του-franchise-business-2.html

To νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS κυκλοφορεί στα περίπτερα με τις καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις franchise για το 2018, τα νέα και τις εξελίξεις στην αγορά, όπως και με ενδιαφέροντα άρθρα για τον κλάδο. Αν σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά ή αν ψάχνετε νέες ιδέες, τότε το FRANCHISE BUSINESS αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάζήτησή σας.

Αν, δε, είστε του internet, μπείτε στο https://franchise-business.gr και απλά ξεφυλίστε ' το δωρεάν και on line!

Coffee Lab Franchise Aigaleo

Τα Coffee Lab, η Νο 1 αλυσίδα 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα, ξεκίνησαν νέα συνεργασία franchise στη Λήμνο, σε συνέχεια των καταστημάτων σε Ρόδο, Σύρο, Σάμο που όλες έχουν υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Franchise.GR και της FBS - Franchise Business Services.

Τα Coffee Lab διαθέτουν ένα ιδιαίτερα δυναμικό brand name, καθώς η ραγδαία ανάπτυξή τους με 60+ καταστήματα σε μόλις δύο έτη τα έχουν ανάγει ως το thw talk of franchise brands. Φυσικά, διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin), σε ασύγκριτες τιμές και ποιότητα, με ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο, επί την επίβλεψη των αδελφών Δημήτρη και Χάρη Ρουμελιώτη και άριστα εκπαιδευμένους baristi, υπό την επίβλεψη του Στέλιου Ρουμελιώτη.

Με μοναδικό design καταστημάτων, εντυπωσιακό open espresso bar, εξαίρετα προϊόντα, από το καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα εκλεκτά ροφήματα σοκολάτας και αξεπέραστες καινοτομίες, από την εμφιάλωση του cold brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σοκολάτας, αλλά και τον ξεχωριστό τρόπο σερβιρίσματος, όπως μας τονίζει ο Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Κώστας Αντωνόπουλος, αποτελούν μια μοναδική πρόταση franchise και αλλάζουν τα δεδομένα του street coffee.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEE LAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Υποκατηγορίες

NEED HELP? (x)