skiadopoulos 350Το FRANCHISE BUSINESS είναι θεσμός για το franchise στην Ελλάδα! Τα 20 χρόνια ενεργής και αδιάλειπτης συμμετοχής και παρουσίας του περιοδικού στα επιχειρηματικά – επενδυτικά δρώμενα όλων των κλάδων, η βαθιά γνώση και οι τάσεις της αγοράς και των εξελίξεων που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, μαζί με την υποδειγματική αφοσίωση του κυρίου Πλάτωνα Μαλλικούρτη και της ομάδας του στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στην εξάπλωση του franchise πανελλαδικά, αποτελούν σημαντικότατο αρωγό και συμπαραστάτη σε όλους τους αγώνες των ανθρώπων του κλάδου, δικαιοπαρόχους και δικαιοδόχους!

Σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά στιγμή που διανύει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, το Franchise φαίνεται να είναι ο μοναδικός τρόπος για τους νέους αλλά και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, να μην εξαρτώνται από άλλους και να στηρίζονται μόνο στην δική τους προσπάθεια και εργασία και στην δύναμη που αντλούν τα δίκτυα franchise – στην δύναμη της ομάδας δηλαδή, στην δύναμη των πολλών μαζί που έχουν κοινό στόχο και όραμα... Την αξιοπρεπή ζωή και την ευημερία για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και των ανθρώπων που εργάζονται μαζί τους!
Το Franchising βασίζεται αυστηρά στην ιδιωτική πρωτοβουλία των επενδυτών – επιχειρηματιών που έχουν σαν κοινό στόχο την ευημερία της επιχείρησής τους και της ομάδας – δικτύου στην οποία ανήκουν. Τα συστήματα Franchise είναι αυτά που ανοίγουν νέες επιχειρήσεις κάθε μέρα, που δίνουν νέες θέσεις εργασίας – αντί να παίρνουν, που αναπτύσσουν σε πολύ δύσκολους καιρούς το real estate μιας και ενοικιάζουν (ή αγοράζουν) νέα ακίνητα για την λειτουργία της δραστηριότητάς τους. Τα συστήματα Franchise είναι αυτά που δίνουν νέους φόρους στο κράτος και νέα έσοδα στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, είναι αυτά που δίνουν νέα ανάσα στα ασφαλιστικά ταμεία, στους κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς που διέπουν την λειτουργία των επιχειρήσεων!

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα κέντρα AFTER SCHOOL είναι η πρώτη αλυσίδα εκπαιδευτηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ομίλου μας είναι:

H ενσωμάτωση και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση (διαδραστικοί πίνακες, tablets, ΗΥ, χρήση internet, video, πειράματα, ηλεκτρονικά βιβλία, e-learning diakrotima, πλατφόρμες e-library, e-μαθητής, e-καθηγητής και e-portfolio), η εξειδικευμένη ύλη των μαθημάτων που διαρκώς ανανεώνεται από τους διευθυντές – εκπαιδευτικούς μας που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο, οι αποκλειστικές εκδόσεις με τα σχολικά βοηθήματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (52 τίτλοι βιβλίων), οι σύγχρονοι και λειτουργικοί μας χώροι, οι οποίοι συνδυάζουν την υψηλή αισθητική (με φωτεινά χρώματα που λειτουργούν καταλυτικά για την ψυχολογία των παιδιών και με έπιπλα με μοναδική λειτουργικότητα στον σχεδιασμό), με την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, όλα αυτά, μαζί με πολύ αγάπη και μεράκι που διαθέτουμε όλοι για την εκπαίδευση και τα παιδιά, παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη στους μαθητές μας, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία για το μέλλον τους και την ένταξή τους σε ένα ανώτερο ή ανώτατο πανεπιστημιακό ίδρυμα της επιλογής τους.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.