Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Το μέτρο της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας τίθεται από σήμερα Παρασκευή σε ισχύ για εργαζόμενους σε τράπεζες και σουπερμάρκετ με πάνω από 250 εργαζόμενους.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται αυτόματα οι ώρες εργασίας και οι υπερωρίες. Προηγουμένως είχε ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα η εφαρμογή CardScanner app που συνδέεται στο ΠΣ Εργάνη, η οποία «διαβάζει» την κάρτα κατά την είσοδο και αποχώρηση από την εργασία. Την Τρίτη δόθηκε η δυνατότητα για δοκιμαστική χρήση της Ψηφιακής Κάρτας και ήδη πολλές επιχειρήσεις της πρώτης φάσης εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας (τράπεζες και σουπερμάρκετ) «έτρεξαν» με επιτυχία δοκιμές.

Σημειώνεται επίσης ότι πάνω από 41.000 εργαζόμενοι, περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων που απασχολούνται σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ, έχουν ήδη «κατεβάσει» στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή myErgani app (στην οποία περιλαμβάνεται ως επέκταση η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας). Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές με λειτουργικά Αndroid και iOS.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.