Το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο ετοιμάζεται να ανοίξει εντός του πρώτου 3μηνου του 2018 η ελληνική εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ, σηματοδοτώντας την διείσδυσή της στην κυπριακή αγορά.

Στόχος της επέκτασης της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι η κάλυψη των αυξημένων αναγκών της κυπριακής αγοράς στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και της βιομηχανίας, με την προσφορά ενός μεγάλου εύρους προϊόντων και λύσεων.

Η επέκταση της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι αποτέλεσμα της καλής γνώσης της συγκεκριμένης αγοράς, η οποία απορρέει από τις υφιστάμενες συνεργασίες και την υλοποίηση έργων στη χώρα, καθώς και από τη θετική ανταπόκριση από τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κύπρου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εξαίρετης συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Κύπρου είναι το πιστοποιημένο σεμινάριο που πραγματοποίησε στην Κύπρο το Kafkas Institute of Training σχετικά με το σύστημα KNX που αφορά στα «έξυπνα» κτίρια.

Ταυτόχρονα, η ανοδική πορεία της κατασκευαστικής δραστηριότητας, τα πολυάριθμα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης ή σχεδιασμού, το αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα, καθώς και οι βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες στην περιοχή δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για την ΚΑΥΚΑΣ.

Με αφορμή την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Τιμώντας τη θετική ανταπόκριση και στήριξη των συνεργατών και πελατών μας (ηλεκτρολόγων, κατασκευαστών, εργοληπτών, τελικών πελατών κτλ.) και πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε σύγχρονα προϊόντα για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και τη δέσμευση με την παρουσία μας να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να εμπλουτίσουμε με νέες λύσεις την αγορά και να αναβαθμίσουμε τον κλάδο συνολικά».

Ποια είναι η εταιρεία Καυκάς

Η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. έχει ιστορία πάνω από 40 χρόνια, ενώ αποτελεί την κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας, ενώ διαθέτει ένα δίκτυο 56 σύγχρονων καταστημάτων.

Διαθέτει Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και Τμήμα Διαχείρισης Έργων. Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. προσφέρει μια μεγάλη γκάμα νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους B2B πελάτες.

Η εταιρεία συμμετέχει στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.