Νέες, υγιεινές γευστικές προτάσεις που ενθαρρύνουν έναν διατροφικά ισορροπημένο, δραστήριο καθημερινό τρόπο ζωής, βρίσκονται πλέον σταθερά δίπλα σου σε ένα από τα καταστήματα Todaylicious και Today’s με τη μορφή εύγευστων energy bars που σε τονώνουν.

Oι νέες μπάρες δημητριακών έρχονται για να σε γεμίσουν ενέργεια και να σε συντροφεύσουν στο ξεκίνημα της μέρας ή όταν χρειάζεσαι ένα απογευματινό boost για να συνεχίσεις δυναμικά μέχρι το βράδυ. Σε 3 λαχταριστές εκδοχές: με κομματάκια φράουλας, με ξηρούς καρπούς και μέλι ή την κλασική μπάρα ρυζιού με επικάλυψη λευκής και μαύρης σοκολάτας!

Νόστιμες προτάσεις σε ποικιλία γεύσεων που δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στην στιγμή. Γιατί όταν είσαι On the go χρειάζεσαι προσιτές, υγιεινές λύσεις και σνακ από τα καταστήματα Todaylicious και Today’s που αγρυπνούν σταθερά για σένα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.