Kayak Great Taste Awards 2017

Η ελληνική εταιρία Kayak, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα που διαθέτει στις κλασσικές γεύσεις παγωτού, αλλά και για την καινοτομία των gourmet γεύσεων που διακρίνονται και υπερέχουν σε κάθε γαστρονομική τάση! Όλες αυτές οι αξίες των ελληνικών παγωτών Kayak επιβραβεύτηκαν για ακόμη μία φορά στα Great Taste Awards 2017.

Η σημαντικότερη διάκριση έρχεται με την βράβευση ως GREAT TASTE PRODUCER, την οποίο διεκδικούν μόνο όσοι παραγωγοί προϊόντων έχουν κερδίσει τουλάχιστον 3 βραβεία στα Great Taste Awards τα τελευταία 5 χρόνια. Η Kayak έχει αποσπάσει από το 2014 έως και σήμερα 6 βραβεία!

Η παγκοσμίου επιπέδου διάκριση είναι πολύ σημαντική για την εταιρία μας καθώς επιβραβεύει την πίστη μας στα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε, ενισχύει τη φαντασία μας στη δημιουργία μοναδικών γεύσεων και τροφοδοτεί την επιμονή μας στην καινοτομία και τη διαρκή αναζήτηση του καινούργιου, του ποιοτικού και του πρωτοποριακού.

Το Kayak Greek Frozen Yogurt, το στρατηγικό προϊόν της εξαγωγικής δραστηριότητας της Kayak στην Αμερική, την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέσπασε 3 βραβεία.

Το Greek Frozen Yogurt Mediterranean Orange βραβεύθηκε με 2 αστέρια.

Το Greek Frozen Yogurt Red Berries & Acai και το Greek Frozen Yogurt Madagascar Vanilla απέσπασαν από 1 αστέρι το καθένα.

Οι κριτές σχολίασαν για τις βραβευμένες γεύσεις:

“Δροσιστικό όπως ακριβώς ένα sorbet και κρεμώδες σαν παγωτό!”

“Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα! Ένα ευχάριστα διαφορετικό παγωτό με εξαιρετική υφή και γεύση!“

“Γεμάτη γεύση με εξαιρετική υφή και τόνους δροσιάς!”

Το Kayak Greek Frozen Yogurt είναι ένα παγωτό γιαούρτι διαφορετικό από ότι αντίστοιχο έχετε δοκιμάσει, όπως όλα τα προϊόντα της Kayak. Αποτελείται από 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μη στερεί το παραμικρό από τη φρεσκάδα και τη δροσιά του φρέσκου γιαουρτιού, χαρίζοντας ταυτόχρονα μια έκπληξη νοστιμιάς!

Θέτουμε σε συνεχής δοκιμασίες την εταιρεία και τα προϊόντα μας σε διεθνής και εγχώριους διαγωνισμούς ώστε να προσφέρουμε επιπλέον στοιχεία στους συνεργάτες μας για να επικοινωνούν την υψηλή ποιότητα των παγωτών και Greek frozen yogurt μας.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν δέσμευση για την Kayak μας και δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια κορυφαία ποιότητα και μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του παγωτού!

“Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή.”

Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

Το Kayak Greek Frozen Yogurt το βρίσκετε σε 8 μοναδικές γεύσεις, Mediterranean Orange, Madagascar Vanilla, Red Berries & Acai, Mango & Jasmine, Pure with Stevia Sweetener, Chocolate, Choco Cream Cookies, Peanut Butter & Caramelized Peanuts, σε συσκευασίες των 500ml σε επιλεγμένα Super Markets και στα καταστήματα Kayak στη Γλυφάδα, στο The Mall Athens, στη Μύκονο, στο Costa Navarino και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ.Βενιζέλος”.

* Tα Great Taste Awards είναι το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για το ποιοτικό, καλό φαγητό και ποτό. Θεωρούνται ως τα “Όσκαρ της Γεύσης" παγκοσμίως, ενώ τα χρυσά αστέρια τους είναι ισοδύναμα με τα αστέρια Μichelen των βραβευόμενων εστιατορίων.

“GREAT TASTE is to speciality food and drink what MICHELIN is to fine dining”

Τα προϊόντα περνούν από το “μικροσκόπιο” (με τυφλή γευστική δοκιμή) 400 ειδικών: κορυφαίων σεφ, συγγραφέων μαγειρικής, κριτικών τροφίμων, εστιατόρων. Οι κορυφαίοι αυτοί επαγγελματίες, αναζητούν την ύψιστη ποιότητα, υφή, εμφάνιση και πάνω από όλα γεύση στα προϊόντα που δοκιμάζουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.