ΑΒ Βασιλόπουλος
ΑΒ Βασιλόπουλος

Χριστούγεννα είναι οι στιγμές που γίνονται μαγικές όταν τις μοιραζόμαστε μαζί με τους αγαπημένους μας. Είναι το κουδούνι που επιτέλους θα ξαναχτυπήσει. Είναι οι αγκαλιές που θα σφίξουν πιο δυνατά. Είναι το «μαζί» που τόσο επιθυμήσαμε. Είναι το συναίσθημα που λαχταράμε να ξαναζήσουμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Είναι κάθε μικρή χειρονομία που γίνεται με αγάπη, ακόμη και για εκείνους που δεν γνωρίζουμε.

Με τη νέα της καμπάνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σπίτι μας και μαζί ό,τι χρειαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι, για να φτιάξουμε ξανά μαγικές στιγμές με αυτούς που αγαπάμε. Και για κάθε γιορτινό τραπέζι, ένας είναι ο προορισμός! Τα καταστήματα ΑΒ και το ΑΒ Eshop, που έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους και έχουν γεμίσει με αμέτρητες επιλογές, με ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Εκεί θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε.

Εκλεκτά κρεατικά που θα ετοιμάσουμε για αυτούς που αγαπάμε. Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά που θα στολίσουν το τραπέζι μας. Τυριά, αλλαντικά και delicatessen που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Υπέροχα κρασιά που θα συνοδεύσουν κάθε ευχή. Μια μεγάλη ποικιλία από παραγωγούς του τόπου μας, αλλά και από όλο τον κόσμο. Χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του αγαπημένου μας σεφ, Άκη Πετρετζίκη, που ξεχωρίζουν για την πλούσια, σπιτική τους γεύση! Φανταστικές ιδέες για γιορτινά μενού μέσα από το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του AB Food Stories, το δικό μας περιοδικό γαστρονομίας, που αποτελεί μια πράξη αγάπης, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του να προσφέρονται για καλό σκοπό.

Και φυσικά, το Δώρο Αγάπης, που βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά σε 180 καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop, και προσφέρει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Σύλλογο «Φλόγα» για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια.

Και για όσους προτιμούν να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη μαγεία μέσα από τον ψηφιακό κόσμο της ΑΒ, το εορταστικό xmas.ab.gr είναι εδώ, με ό,τι τραβάει η όρεξή μας. Το ίδιο και το αγαπημένο allazoumesinithies.ab.gr που παραμένει «πράσινο» και κατά τη γιορτινή περίοδο, με vegan μενού, DIY ιδέες και συμβουλές και πολλά ακόμη, για μικρούς και μεγάλους.

Και βέβαια, γιορτές στα ΑΒ χωρίς προσφορές δεν γίνονται! Γι’ αυτό, αναζητήστε τις πιο δυνατές προσφορές, μέσα από τα δύο γιορτινά φυλλάδια, ένα ως τον απόλυτο οδηγό για το γιορτινό τραπέζι και ένα αφιερωμένο στην premium ποικιλία της ΑΒ. Και για τους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus, οι γιορτές αυτές θα είναι γεμάτες δώρα και πόντους! Κουπόνια και διασκεδαστικά παιχνίδια, που χαρίζουν πόντους, έχουν ήδη έρθει στα κιόσκια AB touchpoint αλλά και online, για ακόμα περισσότερες 6ευρες επιταγές. Ενώ, οι υπέροχες ΑΒ Plus «Έξυπνες Προφορές μόνο για σένα» προσφέρουν γιορτινούς πόντους σε προϊόντα που σίγουρα δεν θα λείψουν από το καλάθι μας.

Τι θα κάνει τις φετινές γιορτές μαγικές, λοιπόν; Οι στιγμές που θα μοιραστούμε ξανά με τους αγαπημένους μας γύρω από το ίδιο τραπέζι. Καλές γιορτές σε όλους!

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.