Αγνή Βασιλάκη

Δικαιοδόχος καταστήματος Νέας Μάκρης, Λ. Μαραθώνος 90

Έτος έναρξης: 2007

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Ως ιδιοκτήτρια του Coffeeway Νέας Μάκρης μπορώ να ομολόγήσω πως η συνεργασία μου με τη μητρική εταιρία, από την πρωτοχρονιά του 2007 όπου ξεκίνησε να λειτουργεί το κατάστημα ως καφεκοπτείο, είναι άψογη. Δε θα ξεχάσω την πρώτη μέρα λειτουργίας όπου η εκπαιδεύτρια, που τότε ήταν έγκυος, με στήριξε με δική της πρωτοβουλία.Σήμερα διαθέτουμε ένα ανανεωμένο καφεκοπτείο-coffeebarκαι συνεχίζουμε δυναμικά μια άριστη συνεργασία.

Πόσο ευχαριστημένη είστε με τη μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Από το 2007 έχοντας μια δυναμική πορεία στο χώρο των καφεκοπτείων φτάσαμε στην ανανέωση την κατάλληλη στιγμή όπου η αγοραστική δύναμη του καφεκοπτείου μειωνόταν. Με τις συμβουλές της μητρικής εταιρίας συνεχίζουμε δυνατά.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Η Coffee Connection είναι μ ια ελληνική εταιρία με 22 χρόνια πορεία στο χώρο του καφέ και έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου διότι καταφέρνει πάντα να προσαρμόζει τη ζήτηση με την παραγωγή. Αυτός είναι ο χρυσός κώδικας για να παραμείνεις στην κορυφή.

Επιπλέον, διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και λαμβάνει τον παλμό της αγοράς. Ελάτε στο δίκτυό μας που προσφέρει γνώση και εξειδίκευση στο χώρο του καφέ να φτάσουμε στην κορυφή.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.