Marketing in Practice

Καθυστερείτε να ξεκινήσετε μια εργασία ή καθυστερείτε να την ολοκληρώσετε; Δεν κινητοποιήστε για να υλοποιήσετε τα τρέχοντα prοjects σας; Υιοθετείτε συχνά την φράση «και αύριο μέρα είναι»; Η συστηματική αναβλητικότητα αγγίζει το 15-20% του ενήλικου πληθυσμού (έρευνα: Harriott and Ferrari, 1996) και κρύβει αρνητικές προεκτάσεις καθώς οδηγεί σε χαμηλή επίτευξη στόχων, χαμηλή διάθεση και άγχος. Μην ξεχνάτε πως η αναβλητικότητα είναι μια δυσλειτουργική διαδικασία συμπεριφορικής αποφυγής και η μετάθεση της συγκεκριμένης δραστηριότητας μελλοντικά.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Κλινικό Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Αρετή Τσινού, συζητούν για την αναβλητικότητα, πώς αυτή γίνεται εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα και τί πρέπει να κάνουμε για να την αποφύγουμε.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: - Τι ορίζουμε ως αναβλητικότητα; - Πως λειτουργεί η αναβλητικότητα; - Πως καταλαβαίνουμε ότι αναβάλλουμε εργασίες, υποσυνείδητα; - Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η αναβλητικότητα στην προσωπική μας ζωή & στην επαγγελματική μας καθημερινότητα; - Με ποιο μηχανισμό η αναβλητικότητα μας ωθεί στο να δημιουργούμε δυσλειτουργικές προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές σχέσεις; - Ποια η σύνδεση της αναβλητικότητας με τον χρόνο; - Τι είναι αυτό που εμποδίζει τη θέλησή μας να προχωρήσουμε μπροστά; (αιτίες) - Η τελειομανία πόσο δυσλειτουργική μπορεί να γίνει στην καθημερινότητά μας; - Πως αναπτύσσεται η αναβλητικότητα; - Πως την διαχειριζόμαστε; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτης Digital Agency Στέφανος Βαμβακάρης, μας παρουσιάζει την διαχείριση της επιχειρηματικής αναβλητικότητας στην πράξη. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει 6 tips για να αποφύγετε την επιχειρηματική αναβλητικότητα.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού - επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 145 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 147 «Αναβλητικότητα. Εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα.» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/anavlitikotita-empodio-stin-epicheirimatikotita/

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.