Ανδρέας Ανδρικόπουλος

Δικαιοδόχος καταστήματος Κορυδαλλού, Ταξιαρχών 55

Έτος έναρξης: 1999

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η υποστήριξη της εταιρείας από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα (17 χρόνια μετά) είναι συνεχής τόσο σε ηθικό όσο και πρακτικό επίπεδο. Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι ότι η εταιρεία βρίσκεται δίπλα μου σε κάθε νέα μου προσπάθεια ή καινούρια ιδέα που αφορά την εξέλιξη της επιχείρησής μου.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με τη μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η Coffeeway είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που μου δίνει την ευκαιρία να μετατρέπω καθημερινά την αγάπη μου για τον καφέ σε μεράκι. Είναι επιτυχία όταν αυτό το καταφέρνεις και σε κάνει πιο ευτυχισμένο άνθρωπο.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchiseκατάστημα και γιατί;

Σε ένα τόσο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βρισκόμαστε, ένας νέος επιχειρηματίας που αγαπάει το αντικείμενο του καφέ μπορεί να είναι σίγουρος ότι η Coffeeway μπορεί να του προσφέρει την τεχνογνωσία και την υποστήριξη που χρειάζεται για να αναπτύξει την επιχείρησή του. Η Coffeeway από το 1994 είναι «εγγύηση» στο χώρο του ποιοτικού καφέ και αυτό είναι που εκτιμάνε οι πελάτες μας.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.