Βαγγέλης Παπαδάκος

Δικαιοδόχος καταστήματος Γλυφάδας, Ανδρέα Παπανδρέου 147

Έτος έναρξης: 1995

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Μια συνεργασία άψογη, καθώς μετράει 21 χρόνια ζωής. Η Coffeeway είναι μια εταιρία που στέκεται δίπλα στον συνεργάτη της σε κάθε δυσκολία βοηθώντας έμπρακτα και καθημερινά στην αντιμετώπιση των λειτουργικών προβλημάτων, αλλά και στην ουσιαστική στήριξη του επαγγελματία.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με τη μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί; 

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία όλων αυτών των ετών και η απόδειξη αυτού είναι ότι πριν από 2 χρόνια, σε μια περίοδο κρίσης, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Coffeeway επανεπένδυσα στην επιχείρησή μου αναπτύσοντας το νέο concept της εταιρίας.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε ένα νέο επιχειρηματία να ανοίξει ένα κατάστημα Coffeeway εφόσον το αγαπήσει όπως του αξίζει. Από την πλευρά της εταιρίας υπάρχει πάντα η σωστή υποστήριξη σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να ασχολείσαι αποκλειστικά με την ανάπτυξη της επιχείρησής σου και όχι με προβλήματα που θα σε αποπροσανατολίζουν από τον στόχο σου.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ανδρέα Παπανδρέου 147

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.