Βασιλική Θάνου

Γρηγόρης Μικρογεύματα, Αθήνα, Ταύρος, Μοσχάτο

grec 20160623 143908

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Αρχικά, θα ήθελα να αναφέρω ότι η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα έχει σταθεί δίπλα στα καταστήματά της , κάνοντάς μας να αισθανόμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Έχοντας 15ετη εμπειρία στην εταιρεία, 10 χρόνια στην εταιρεία και 5 χρόνια ως δικαιούχος 5 καταστημάτων πλέον και παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε σαν χώρα, η εταιρεία έχει υποστηρίξει τα καταστήματά της, χρησιμοποιώντας στοχευόμενα επιχειρηματικά σχέδια, φέρνοντας ανάπτυξη πωλήσεων.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η ικανοποίηση ενός επιχειρηματία για την εταιρεία που συνεργάζεται, εξαρτάται από την απόδοση που έχουν τα καταστήματά του, αλλά και τις γνώσεις που έχει ο καθένας στο χώρο της εστίασης .Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω ότι όταν αποφάσισα να κάνω ένα ξεκίνημα στον επιχειρηματικό χώρο έχοντας αναλάβει 1 κατάστημα με υψηλές απαιτήσεις και στόχους, δεν θα ήθελα να κρύψω τους φόβους και το ρίσκο που είχα. Όμως, με το πέρασμα του χρόνου και τις δυσκολίες που προέκυψαν, αναγνώρισα την δύναμη που έχει το σήμα της εταιρείας στο χώρο και αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει να φτάσω τα 5 καταστήματα.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Είναι μια επένδυση η οποία έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία, αρκεί όποιος επιθυμεί να ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό να μπορέσει να γνωρίσει και να ασχοληθεί με την λειτουργία του καταστήματος. Αυτό άλλωστε είναι και το κλειδί της επιτυχίας των καταστημάτων της Γρηγόρης. Έχοντας λοιπόν ένας νέος τη θέληση να εργαστεί και να αναπτύξει την επιχείρησή του, φυσικά και θα ήταν μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.