Γιάννης Συρανίδης & Μαρία Μερκούρη

Fullah Sugah, Πρέβεζα

fs preveza

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Υστέρα από 4 χρόνια συνεργασίας με την εταιρία, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα, ανεπιφύλακτα ήταν πάντα δίπλα μας να μας βοηθήσει, να μας στηρίξει και να μας κατευθύνει.

Μειώνοντας τιμές, διαφημίζοντας συνεχώς τα προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη της τη γνώμη των συνεργατών της, η FULLAH SUGAH έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό brand name.

Αυτό για εμάς σημαίνει αύξηση της επισκεψιμότητας των πελάτων, που συνεπάγεται οικονομική τόνωση της επιχείρησής μας.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει τη δική του επιχείρηση, το να ξεκινήσει κάτω από την ομπρέλα μιας μεγάλης εταιρίας είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Έχοντας ανθρώπους δίπλα σου που γνωρίζουν τον κλάδο, αλλά και το αντικείμενο, σε αποτρέπουν από λάθη και καταστάσεις που θα έκανε κάποιος μόνος του.

Επίσης τα μεγάλα brands σου δίνουν την αναγνωρισιμότητα και την επισκέψιμότητα που μόνος του κάποιος δεν θα την είχε

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Η εταιρία, η οποία προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα, δημιουργώντας συλλογές ποιοτικές, οικονομικές και πάντα ενημερωμένες στις τάσεις της εποχής, μας εξασφαλίζει τα εχέγγυα ώστε η δική μας επιχείρηση να έχει σταθερά ανοδική πορεία με την πάροδο των ετών.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.