Γιώργος Ζικιρίδης

Todaylicious & Today’s Delicious Stores, Λάρισα, Βόλος, Θεσσαλονίκη

today zikiridis

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η μέχρι τώρα συνεργασία με τη μητρική εταιρεία θα μπορούσα να πω ότι είναι άριστη. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας δημιουργήθηκε μια εποικοδομητική σχέση εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας, η οποία αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Η υποστήριξη της μητρικής εταιρείας είναι πολυεπίπεδη, από τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, τα καινοτόμα νέα προϊόντα, την γιγάντωση της φήμης του δικτύου, της τεχνολογίας αιχμής, μέχρι την άμεση και συνεχή ενημέρωση για ότι χρειάζεται ένας δικαιοπάροχος.

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η επιχειρήσεις μου έχουν αντέξει στο χρόνο, συνεχίζουν να είναι κερδοφόρες, είχα τις αποσβέσεις που είχαμε υπολογίσει εξ αρχής με την μητρική εταιρεία και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν την ηγετική παρουσία στην αγορά για πολλά χρόνια ακόμη.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Franchise κατάστημα και γιατί;

Σαφώς. Στο κατάλληλο Franchise, ένας νέος επιχειρηματίας έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως: επιτυχημένη τεχνογνωσία, φήμη, μείωση ρίσκου, συνεχή υποστήριξη, εξέλιξη και πολλά ακόμη.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.