Γιώργος Κανελλόπουλος

Today’s Delicious Stores, Θεσσαλονίκη

today kanelopoulos

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Συνεργάζομαι με τον Όμιλο TodayGroup από τα πρώτα της βήματα μου στο χώρο του franchise. Το 2009 ήμουν από τους πρώτους που την εμπιστεύτηκα με τα καταστήματα μικρής λιανικής TodayStores.

Στη συνέχεια συμμετείχα σε κάθε βήμα της αναπτυξιακής της πορείας, επενδύοντας στην εστίαση με κατάστημα Todaylicious και στη συνέχεια με το συνδυαστικό conceptTodaysDeliciousStores.

Τη σχέση μου με τη μητρική εταιρία θα την χαρακτήριζα διαρκώς εξελισσόμενη και δυναμική. Σε κάθε συνεργασία εξάλλου με καινούργιους ανθρώπους γίνεται προσπάθεια από όλα τα μέρη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η εταιρία βρίσκεται πλέον σε μια αρκετά ώριμη φάση, έχει κάνει καλές συνεργασίες με γνωστά ονόματα προμηθευτών, έχει στελεχωθεί με έμπειρους και ικανούς ανθρώπους και η υποστήριξη που παρέχει πλέον στους franchisees είναι πολύ σημαντική και οργανωμένη. Πιστεύω ότι εξελίσσεται χτίζοντας στέρεες βάσεις και αυτό είναι καλό για όλο το δίκτυο.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Είμαι ευχαριστημένος γενικά με την πορεία της επιχείρησής μου, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολες εποχές και η συγκεκριμένη εταιρία δείχνει σε μεγάλο βαθμό όχι απλώς να αντέχει και να ξεπερνά τις συνθήκες κρίσης που έχουν δημιουργηθεί αλλά να δημιουργεί τάση και να εξελίσσεται διαρκώς. Πιστεύω πως αν συνεχίσουν να γίνονται σωστές και μελετημένες κινήσεις, το δίκτυο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμική όπως και σήμερα.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Franchise κατάστημα και γιατί;

Ναι, θα πρότεινα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν κατάστημα Franchise, αρκεί πρώτα να κάνουν πολύ καλή έρευνα αγοράς ανάμεσα στα πάμπολλα δίκτυα Franchise που έχουν δημιουργηθεί, γιατί πολλά από αυτά φαίνονται να έχουν συσταθεί πολύ πρόχειρα και γρήγορα. Πρέπει να επιλέξει όσο μπορεί μια εταιρία η οποία δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά για τους franchisees που την εμπιστεύονται και να μην έχει μοναδικό γνώμονα το δικό της συμφέρον. Μόνο με διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της μητρικής εταιρίας και των franchisees μπορεί να υπάρξει μακροχρόνιο θετικό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.