Γιώργος Πολίτης

DUST+CREAM Σερρών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ DUSTCREAM ΣΕΡΡΩΝ

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η μέχρι στιγμής συνεργασία είναι άριστη, καθώς η μητρική εταιρεία παρέχει με σύγχρονες μεθόδους όλα όσα είναι απαραίτητα ώστε να εξασφαλίσει τη σωστή και έκρυθμη λειτουργία του καταστήματός μας.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί από την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος DUST+CREAM Σερρών, έως και σήμερα είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για την πορεία της επιχείρησής μας.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Η επιλογή ενός συστήματος franchise, ελαχιστοποιεί το ρίσκο της επένδυσης για κάθε επιχειρηματία. Με την επιλογή της σωστής μητρικής εταιρίας που θα παρέχει ασφάλεια και στήριξη καθ’όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του καταστήματος, ο δικαιοπάροχος αυτόματα αποκτά πλεονεκτήματα απέναντι σε καταστήματα εκτός του κλάδου του franchise. Συνεπώς θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον νέο επιχειρηματία να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.