Δημήτρης Παρτσινέβελος

Δικαιοδόχος καταστήματος Βούλας, Βασ. Παύλου 80

Έτος έναρξης: 2015

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η συνεργασία μας με την Coffeeway είναι άριστη. Βρίσκεται δίπλα μας κάθε φορά που ζητάμε τη στήριξη και τις συμβουλές της. Στις συχνές μας συναντήσεις λαμβάνει σοβαρά υπόψη της κάθε πρότασή μας ή τυχόν προβληματισμούς και μας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η εικοσαετή και πλέον εμπειρία της στο χώρο του καφέ είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Είμαστε ευχαριστημένοι, διότι καταρχήν πετυχαίνουμε τη γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου μας.

Επιπλέον, μέσα στη φύση μιας τέτοιας επιχείρησης έχεις σταθερή και καθημερινή επαφή με τον πελάτη και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Κατά τη γνώμη μας είναι μια καλή ευκαιρία όπου με σχετικά μικρό κόστος μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τη δική του πετυχημένη επιχείρηση. Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους και δεδομένου ότι θα έχει τη στήριξη μιας εταιρίας όπως η Coffeeway, θεωρούμε πως είναι μια ασφαλής επένδυση.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.