Δημοσθένης Μαστορόπουλος

Coffee Island, Πάτρα

μαστοροπόπουλος

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η μέχρι σήμερα συνεργασία μου με την εταιρεία είναι άριστη και αυτό είναι απόρροια μιας μακροχρόνιας σχέσης, η οποία ξεκίνησε από την επιλογή του σημείου του καταστήματος μου, την κατασκευή του και την μέχρι τώρα εύρυθμη λειτουργία του. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, ερμηνεύοντας τα ειδικά χαρακτηριστικά του κάθε καταστήματος, είναι ουσιαστικά δίπλα σου, επιλύοντας κάθε πρόβλημα ή δυσκολία που προκύπτει, παρέχοντας έτσι υψηλής ποιότητας προϊόντα στο coffee to go, στο καφεκοπτείο και στην γωνιά δώρου.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Έχοντας ως δεδομένο την δύσκολη οικονομική συγκύρια που διανύουμε, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία της επιχείρησης μου, γεγονός που βασίζεται στις επόμενες παραμέτρους: α) στο επίπεδο των οικονομικών απολαβών που μου αποφέρει και κατά συνέπεια και στον χρόνο απόσβεσης, β) στην ποιότητα του πελατειακού κοινού που εν τέλει πετυχαίνουμε να απευθυνθούμε, μιας και παραμένει πιστό στην επιλογή των προϊόντων μας τόσο στο coffee to go όσο και στο καφεκοπτείο μας, παρ' όλο τον τεράστιο ανταγωνισμό.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Coffee Island, αφού η σύμβαση που διέπει τις franchise επιχειρήσεις είναι κατά την γνώμη μου λύση σε πολλά από τα επίκτητα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση. Το οικονομικό τους μοντέλο σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα και την εμπορική τους μακροζωία.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.