Οι υφιστάμενες συνθήκες στην αγορά προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο τοπίο για το franchising, το οποίο είναι θετικό για όσους έχουν αποφασίσει να επενδύσουν.

franchise time 2016Τα κύρια θετικά χαρακτηριστικά της εποχής αφορούν σε μειωμένα ενοίκια και σε μειωμένο κόστος προσωπικού, όπως και σε ευκαιρίες σε κτηματομεσιτικό επίπεδο, όπου υπάρχουν εξαιρετικά καταστήματα έναντι λιγοστού «αέρα».

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά αφορούν στην μειωμένη κατανάλωση και την αυξημένη φορολογία των επιχειρήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, με το franchising δεν μπορείς να γίνεις πλούσιος, αλλά μπορείς να διασφαλίσεις μια σίγουρη εργασία με ικανοποιητικές αποδόσεις και με υγιείς συνθήκες εργασίας. Τα προνόμια που προσφέρει το franchising, όπως γνωστό όνομα, συνεχή υποστήριξη, καλύτερα μεικτά περιθώρια, δοκιμασμένη τεχνογνωσία, συνεχή έρευνα και βελτιώσεις, αποτελούν τις αναγκαίες συνθήκες για την επιβίωση και την κερδοφορία.

Δοκιμασμένα concepts και αναδυόμενες αλυσίδες, σε περιμένουν να τολμήσεις και να επιχειρήσεις, ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου, να εκμεταλλευθείς τα trends της εποχής και γιατί όχι να διασφαλίσεις μακροχρόνια το επιχειρηματικό μέλλον σου με μια σειρά από σώφρονες επιλογές.

Είμαστε στην διάθεσή σου με εμπειρία και πλήρη εξειδίκευση στο franchising από το 1998, για να επιλέξουμε όχι μόνο το concept που σου ταιριάζει, αλλά αυτό που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου και σέβεται τους περιορισμούς σου.

Γνώρισε τις κορυφαίες επιχειρηματικές προτάσεις που εκπροσωπούμε, τηλεφωνώντας στο 2106540681 ή μέσω email στο

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.