Ζωή Παπαδοπούλου

Coffee Island, Καμάρα Θεσσαλονίκης

Παπαδοπούλου

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Ως μέλος εδώ και 2,5 χρόνια της οικογένειας Coffee Island μπορώ να εκφράσω με βεβαιότητα την εκτίμηση και τον σεβασμό μου στην μητρική εταιρεία για την υποστήριξη σε επαγγελματικό επίπεδο από την τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση, μέχρι και την συνεχή αναζήτηση της αριστείας στον τομέα μας σε κάθε επίπεδο. Αυτός ο ζήλος οδήγησε την εταιρεία στην κορυφή κάνοντας το όνομά της γνωστό, ενώ αυτός ο ζήλος έγινε επίκτητος και σε μας.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η ευχαρίστηση σε επιχειρήσεις όπως η δική μας επισφραγίζεται με την αποδοχή και την «αγκαλιά» του κόσμου, κάνοντας το προϊόν μας καθημερινή τους συνήθεια! Σε δεύτερο επίπεδο, η ευχαρίστηση προέρχεται από την εσωτερική συνεργασία με την μητρική εταιρεία καθώς αυτή ως «οδηγός» μέσω της ενημέρωσης, της οργάνωσης, της εκπαίδευσης και της προώθησης νέων προϊόντων αποτελεί την βάση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Εύχομαι και ελπίζω όλες οι εταιρείες να έχουν την θέληση, την δημιουργικότητα αλλά και τον επαγγελματισμό της CoffeeIsland.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Σε δύσκολες οικονομικά εποχές, η θέληση για δημιουργία αλλά και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μαστίζεται. Σε αντίθεση όμως με την απαισιοδοξία των καιρών, έχω να ομολογήσω πως η προσπάθεια άξιζε και αξίζει στο 100%. Η απόσβεση σε υλικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο του εγχειρήματος έρχεται να επιβεβαιώσει την λήψη του ρίσκου. Συνεπώς εγκάρδια προτείνω σε όποιον εν δυνάμει επιχειρηματία σκέφτεται να ανοίξει ένα κατάστημα franchise, ειδικότερα με μια μητρική εταιρεία όπως η CoffeeIsland ας το τολμήσει.